BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Agaricus v optimálnej koncentrácii | MycoMedica 90kpsl

30,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Agaricus (šampiňón mandľový) tradičné národy ho nazývajú hubou od Boha. Obsahuje optimálne množstvo polysacharidov, glutamánových komplexov, kempesterinov a ďalších bioaktívnych látok.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Ideálne zloženie, maximálna sila a účinnosť

Agaricus (šampiňón mandľový, Agaricus blazei Murill, Agaricus brasiliensis) bol pre „západnú“ spoločnosť nájdený v Piedele, čo je malá dedina v horách regiónu Sao Paulo v Brazílii. Tamojší obyvatelia boli prekvapivo dlhovekí a aj vo vysokom veku zdraví. Títo ľudia totiž veľmi často jedli Agaricus - „hubu od Boha“. O Agaricus a súvislosti medzi stavom domorodcov a jeho konzumáciou sa začal viac zaujímať v 60. rokoch Dr. Furumoto, ktorý Agaricus odoslal na skúmanie do Japonska.


Vďaka biofermentácii a následnému spracovaniu metódou dvojitej extrakcie ponúkame vysoko kvalitný výťažok z agarica v ideálnom pomere účinných látok pre najlepšie výsledky:


min. 30 % polysacharidov (reálne býva 33-34 %)

Obsah balenia: 90 kapsúl á 500mg extraktu - v želatínových alebo rastlinných kapsulách (rastlinné sú vhodné aj pre vegánov)

Hmotnosť obsahu netto: 55,8g

O Agaricu

Teraz je Agaricus rozšírenou a populárnou hubou nielen v kulinárstve. Obsahuje veľké množstvo bioaktívnych látok ako vitamíny, minerálne látky, ale hlavne polysacharidy – beta glukány, Krestin, glukomanány, ergosteloly, pyroglutamát sodný a iné. Z neho vyrábané preparáty sú často vužívané aj v klinických štúdiách. Dôležitá je aj koncentrácia polysacharidov v extrakte.


Agaricus blazei Murill podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu a reguluje imunitný systém. Vedci, ktorí porovnávali aktivitu molekúl hubových polysacharidov, zistili, že molekuly Agarica sú zo všetkých húb najaktívnejšie, čo sa týka vplyvu na imunitný systém. Preto odporúčame kontinuálne užívať Agaricus maximálne 1-2 mesiace, aby nedošlo k "únave" imunitného systému.


Dávkovanie:

zvýšená dávka: 3–10 kapsule denne (je vhodné poradiť sa s lekárom alebo praktikom čínskej medicíny)

bežná dávka: 1–2 kapsule denne 

odporúčame užívať vždy 5 dní v týždni a 2 dni vynechať

kapsule užívajte na lačno (min. 30 minút pred jedlom alebo 60 minút po jedle), zapíjajte vodou alebo slabým zeleným čajom

pri užívaní medicinálnych húb odporúčame zvýšiť príjem vitamínu C, ktorý zvyšuje vstrebateľnosť účinných látok. Napríklad vo forme extraktu brazílskej čerešne Aceroly.

Agaricus užívajte kontinuálne maximálne 1-2 mesiace. Dodržujte pravidlo 5/2 - viď vyššie. 

Upozornenie: Produkt nie je určený pre deti do 3 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporučané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neobsahuje efedrín, kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

MycoMedica
195309
1 ks

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Odporúčané davkovanie
bežná dávka: 1 kapsula denne
Obsah
netto: 55,8g
Podľa použitia
Imunita
Kašeľ
Kŕče v bruchu, kolika
Parazity

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.