Bio čokoláda Nirwana MLIEČNA RAPUNZEL
Jemná mliečna čokoláda vyrábaná vo Švajčiarsku tradičnou metódou dlhého konšovania, vďaka ktorému plne vynikne sprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získa jemnú a hebkú konzistenciu. Neobsahuje žiadne pridané tuky len kakaové maslo a ovoňaná je pravou Bourbon vanilkou. Väčšina použitých surovín pochádza z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čiže spravodlivý obchod garantuje farmárom z rozvojových krajín spravodlivú odmenu a zakazuje otrockú či detskú prácu. Prvotriedne kakao sa vykupuje od združenia farmárov Conacado v Dominikánskej republike a El Ceibo v Bolívii. Kakaové plody sa zberajú ručne, bôby sa fermentujú na mieste a potom sušia pod tropickým slnkom. Sušená trstinová šťava Rapadura sa vyrába v Planéta Verde v Brazílii. Trstinová šťava sa šetrne zahusťuje bez odstránenia melasy.
ZLOŽENIE: cukor (sušená trstinová šťava Rapadura, prírodný trstinový cukor), lieskové oriešky 18%, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko17%, kakaová hmota, emulgátor: slnečnicový lecitín, Bourbon vanilka. Všetky zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Obsah kakaovej sušiny najmenej 36% v čokoláde.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Môže obsahovať stopy iných orechov .
SKLADOVANIE: Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Product Details
Tabuľka dát
- Váha/gramáž/objem
- 100g
- Krajina pôvodu
- Švajčiarsko
- Energetická hodnota
- 2388 kJ / 574 kcal
- Tuky
- 38g
- z toho nasýtené mastné kyseliny
- 17g
- Sacharidy
- 47g
- Bielkoviny
- 8,2g
- Soľ
- 0,18g
- Skladovanie
- V suchu a v chlade
- Kvalita
- BIO Organic
Fairtrade - Výživové údaje na
- 100g
- Vláknina
- 3,3g
- zo sacharidov cukry/alkohol.cukry
- 44g
Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!
Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.