Powerlogy Choco 70 % 50g
Vlastnosti, vďaka ktorým sa na našu 70% čokoládu môžete spoľahnúť:
Bez mlieka, bez lepku, bez lecitínu, bez arašidov, palmového oleja či umelých konzervantov.
Výroba Bean-to-Bar, čo znamená, že kakaové bôby sa pražia, melú a spracovávajú priamo na Slovensku.
70 % obsah kakaa (odroda Criollo) a trstinový cukor pre novú dimenziu prírodnej sladkosti.
Výberové ingrediencie v špičkovej kvalite.
Detailné laboratórne testy na kontrolu ochratoxínov, aflatoxínov a oxidácie orechov.
Powerlogy čokolády spĺňajú najvyššie kritériá kvality a ich cieľom je nielen výnimočná chuť, ale aj vysoká výživová hodnota a funkčnosť.
V Powerlogy je našou vášňou progresívna a efektívna životospráva.
Prečo Powerlogy Chocobar 70 %?
V Powerlogy chceme pomôcť zlepšovať stravovacie návyky rodín a to hlavne v prípade raňajok a snackov.
Čokoláda je jednou z najobľúbenejších sladkostí, no bohužiaľ nie v kvalite a štandardoch, ktorými by mohla naozaj prispieť k vylepšenej životospráve. Po dlhom vývoji a testovaní napokon vznikla nová receptúra unikátnej výberovej čokolády s celými lieskovcami a trstinovým cukrom.
Množstvo orechov a kakaa, ktoré je bežne dostupné na trhu, totiž podlieha oxidácii a často obsahuje aflatoxíny. My sme sa však rozhodli pre najvyššiu kvalitu. Aj preto máme ambície exportovať do zahraničia, kde je v našom segmente akceptovaná len 100 % kvalita.
Prečo sme prišli s novou receptúrou?
Ako viac automaticky neznamená lepšie, tak ani menej nie je vždy horšie. My v Powerlogy neustále sledujeme a konzultujeme s odborníkmi najnovšie poznatky z oblasti stravovania. V oblasti funkčných potravín sa práve vo svete mení paradigma maximalizácie na optimalizáciu. A to je aj hlavným cieľom Powerlogy – pripravovať funkčné potraviny čistej chuti pre kultiváciu HUMAN POWER.
Kultivácia nie je maximalizácia, ale optimalizácia.
Čokoládu neustále testujeme a keďže pracujeme s čerstvými kakaovými bôbmi, tak každý rok pracujeme s aktuálnou odrodou.
Nový zber kakaa (Criollo) znamená pre situáciu na trhoch aj výrazne vyššiu cenu. Rovnako javorový cukor sme pre neekologické dodávanie letecky z Kanady nahradili ekologicky a udržateľne pestovaným trstinovým cukrom.
Zloženie, funkčnosť a kvalita našej bezlepkovej 70% čokolády, samozrejme, ovplyvnená nie je. Chuť a zážitok sme podľa nás zároveň ešte vylepšili. Cenu meniť nechceme, preto meníme gramáž z 60 g na 50 g. Zmena je aj na základe vašej spätnej väzby, praktickosti a priemernej odporúčanej dennej dávky.
Veríme, že vám Powerlogy čokoláda bude prinášať ešte lepšiu silu čistej chuti.
Tešíme sa na vašu spätnú väzbu.
Zloženie a charakteristika chuti
Popis výrobku:
Bean to Bar čokoláda s lieskovcami 70 %.
Hmotnosť:
2 × 50 g
Zloženie:
Kakaová hmota odrody Criollo, trstinový cukor, lieskové orechy 16 %, kakaové maslo.
Alergény:
A (orechy), kakao
Krajina pôvodu:
Kolumbia, Turecko
Vyrobené na:
Slovensko
Product Details
Tabuľka dát
- Váha/gramáž/objem
- 50g
- Krajina pôvodu
- Kolumbia, Turecko
- Energetická hodnota
- 2499 kJ/ 596 kcal
- Tuky
- 45g
- z toho nasýtené mastné kyseliny
- 22g
- Sacharidy
- 38g
- Bielkoviny
- 8.5g
- Soľ
- 0g
- Výživové údaje na
- 100g
- Vláknina
- 10,1g
- zo sacharidov cukry/alkohol.cukry
- 25g
Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!
Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.