BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

XL Overnight miracle serum - nočné sérum na všetky typy pleti 30ml

10,95 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
> navrhnuté pre všetky typy pleti > pre všetky vekové kategórie > vhodné na samostatné použitie alebo v kombinácii s pleťovým krémom > nemastná a nelepivá olejová konzistencia s rýchlou vstrebávateľnosťou > adekvátne vyživuje, dodáva živiny a uzamyká vlahu > regeneruje a stimuluje > zjemňuje, zvláčňuje, ale neupcháva póry > zlepšuje elasticitu pleti a vyhladzuje povrch pleti > zjednocuje farebný tón a podporuje obnovu textúry > zlepšuje celkový vzhľad pleti a prispieva k udržaniu jej zdravo vyzerajúceho vzhľadu > MIRACLE PLEŤOVÉ SÉRUM > VYŽIVUJÚCE NOČNÉ SÉRUM NA PLEŤ > OBNOVA, REGENERÁCIA, OMLADENIE > VŠETKY TYPY PLETI
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Regeneračné & stimulujúce pleťové nočné sérum Majestic je najlepšou voľbou pre dodanie aktívnych látok a blahodarných živín:

> krehkej pleti náchylnej k podráždeniu a začervenaniu,

> vystresovanej pleti s nerovnomerným farebným tónom,

> normálnej a zmiešanej, dehydratovanej a šupinatej ale pritom s výskytom čiernych bodiek,

> lesknúcej pleti poznačenej zvýšenou tvorbou kožného mazu,

> zrelej pleti poznačenej známkami starnutia s jemnými líniami,

> namáhanej a poškodenej pleti so stratou elasticity.


Obsahuje cenné látky ako:

> vyvážená kombinácia blahodarných panenských olejov ako je borákový, slnečnicový, hroznový, ricínový, olivový a olej z čiernej rasce a tamanu napomáha nočnej regenerácii pleti, ktorá sa zobúdza do krásy;

> kokteil esenciálnych olejov z rozmarínu lekárskeho, citrónovej trávy, citrónovníka a čajovníka austrálskeho podporia zjednotenie povrchu pleti, pôsobia prečisťujúco a stimulujúco, osviežujú a rozjasňujú;

> extrakt z nechtíka lekárskeho prispieva k upokojeniu podráždenosti pleti svojimi protizápalovými účinkami;

> vitamín E ochraňuje a posilňuje obranyschopnosť pleti.


VLASTNOSTI

> bezlepkový, vegánsky, bezlaktózový

Bez GMO, sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.


OBSAH

30ml


ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

Pleťové sérum Majestic sa výborne kombinuje s ostatnými výrobkami navrhnutými na ošetrenie pleti podľa jej typológie. Uprednostnite minimálne trojkrokový systém ošetrenia pozostávajúci z čistenia, tonizácie a hydratácie/výživy. Zvoľte vhodný čistiaci výrobok, následne hydrolátom dočistite pleť a ošetrite krémom alebo samostatne sérom. Séra sa vhodne kombinujú s pleťovými krémami Majestic, ktoré predstavujú posledný krok skrášľujúcej rutiny. Ak zvolíte ich kombináciu, ako prvý krok aplikujte krém a následne sérum. Ako doplnkovú starostlivosť si doprajte pleťový peeling a masku.


VÔŇA VÝROBKU

Sérum s energizujúcou citrusovo - korenistou vôňou.


FARBA VÝROBKU

Produkt jemnej žltej farby bez obsahu syntetických a minerálnych farbív.


KONZISTENCIA VÝROBKU

Nemastná a nelepivá olejovitá konzistencia s vyššou hustotou avšak rýchlou vstrebávateľnosťou dodá pleti po čom túži.


KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA

Organické zloženie séra bez obsahu vodnej fázy nevyžaduje použitie konzervačných látok a predsa je výrobok stabilný. Tieto svoje vlastnosti zachováva aj vďaka špeciálnemu obalu s aplikátorom, vďaka ktorému sa eliminuje riziko mikrobiologického znečistenia.

Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 9 mesiacov.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Vaša bezpečnosť je pre nás prvoradá, preto, a tiež pre zabezpečenie komfortu pri používaní výrobku, je samotný výrobok balený v PET obale s kvapkátkom, vyrobenom v EÚ. Vzhľadom na prírodné zloženie bez obsahu stabilizátorov či chemických konzervantov je zamedzenie zanášaniu baktérií do obsahu výrobku priamym kontaktom s pokožkou ideálne pre ochranu výrobku.

Uprednostňujeme recyklované a recyklovateľné certifikované obalové materiály, ktoré sú schválené na použitie pre kozmetické výrobky. Kúpou tohto produktu môžete prispieť k znižovaniu nadbytočného odpadu aj vy a to jednoducho zapojením sa do recyklačného programu Soaphoria alebo zodpovednou recykláciou všetkých obalových materiálov.


APLIKÁCIA

Primerané množstvo pleťového séra naneste prstami na vyčistené čelo, líca a bradu. Ošetriť môžete aj krk. Jemne krúživými pohybmi začnite s masážou na okrajoch nosa a postupujte cez líca smerom k ušiam. Pokračujte po oboch stranách pozdĺž čeľusti k brade. Na záver prejdite po ľavej strane brady nižšie na krk.


UPOZORNENIA

Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


ZLOŽENIE

Borago Officinalis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Vinifera Seed Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Sorbitan Olivate, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol

*certifikovaná organická zložka

***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach


Product Details

21293

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
30ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
Bez Palmového Oleja
Gluten free
No Animal Testing
Ručná práca
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.