BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi VLASOVÝ OLEJ MOCNÁ AMLA

11,90 €
S DPH
4 položky
NOVINKA! Khadi ajurvédsky olej mocnú Amla pre vlasy a vlasovú pokožku - pre zdravé, silné a žiarivo lesklé vlasy od korienkov po končeky. S ajurvédsku silou mocného Khadi elixíru. Posilňuje vlasové korienky, pre husté, silné vlasy. Stimuluje tvorbu melanínu a predchádza tak šediveniu vlasov. Zdravý lesk a silný objem - od korienkov po končeky. Ajurvédska receptúra, 100% prírodné a vegan, s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika. Predstavuje intenzívnu starostlivosť pred umývaním vlasov.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Khadi vlasový olej mocný Amla


. s ajurvédsku silou mocného Khadi elixíru

. posilňuje vlasové korienky, pre husté, silné vlasy

. stimuluje tvorbu melanínu a predchádza tak šedivenie vlasov

. zdravý lesk a silný objem - od korienkov po končeky

. ajurvédska receptúra, 100% prírodné a vegan, s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika


Khadi ajurvédsky olej mocnú Amla pre vlasy a vlasovú pokožku - pre zdravé, silné a žiarivo lesklé vlasy od korienkov po končeky.


Mocná Amla zásobí vlasové korienky cennými nutrienty a intenzívne ich posilňuje. Pocíťte, ako Khadi vlasový olej prestúpi so zamatovou jemnosťou každučký vlas a posilní Vaše vlasy zvnútra. Vychutnajte si hĺbkovo ošetrujúci zážitok a tešte sa z nadýchaných, silných vlasov, pretože zdravá vlasová pokožka a silné korienky sú predpokladom pre krásne vlasy.


Tajomstvom Khadi oleja mocnú Amla pre vlasy a vlasovú pokožku je tajuplný mocný účinok Khadi elixíru: pomocou tisíce rokov starých tradičných ajurvédskych procesov sú vybrané indickej liečivé byliny a plody ohrievané nad otvoreným ohňom, citlivo a za podmienok v závislosti na ingredienciu, v rádoch hodín či dokonca dní.


Tieto ajurvédskej extrakty z liečivých bylín a plodov, bohaté na účinné látky, posilňujú vlasové korienky a vlasovú štruktúru. Ajurvédskej liečivé rastliny amla a brahmi sa používajú aj proti predčasnému šediveniu: stimulujú tvorbu melanínu a podporujú udržanie prirodzenej farby vlasov.


Khadi elixír tvorí základ všetkých našich vlasových olejov. Špeciálnymi ajurvédskými postupmi je ďalej zapracovaný do kompozície mnohých cenných olejov a všetko doplnené olejmi éterickými. Mimoriadna komplexita receptúr potom dáva vzniknúť vysoko účinným vlasovým olejom.


Máte inak normálne vlasy a prajete si viac sily a väčší objem? Chceli by ste čo možno najdlhšie udržať Vašu prirodzenú farbu vlasov? Uvítali by ste silné korienky a vitálne zdravý lesk? Potom sa pre Vás perfektne hodí mocní Amla.


Vlasové oleja boli v ajurvéde vždy používané za účelom intenzívnej vlasovej starostlivosti, pretože budujú vlas zvnútra. Vaše vlasy nielenže vyzerajú opatrovaná, ale prebúdzajú ich pravú silu a zdravú krásu.




Použitie:

Khadi vlasový olej mocný Amla sa používa predovšetkým ako starostlivosť pred umývaním vlasov.


Napumpujte 2-3 dávky do dlane. Najprv vmasírujte Khadi mocný AMLU do vlasovej pokožky a zvyšok oleja, ktorý Vám zostal v dlaniach, vemněte do dĺžok a končekov. Pokiaľ sa Vám jedná predovšetkým o ošetrenie vlasových dĺžok, začnite dĺžkami a končeky, zvyšok vlasového oleja potom vmasírujte do vlasovej pokožky.


Variant: Khadi vlasový olej mocný Amla môžete následne VCES do vlasov pomocou vlasového kefy s prírodnými štetinami, ktoré citlivo a s hĺbkovou účinnosťou ďalej zapracujú vlasový olej do vlasovej štruktúry a pokožky.


Nechajte olej pôsobiť 30 až 60 minút a potom vlasy umyte Khadi šampónom. Pre zintenzívnenie účinku ho môžete nechať pôsobiť cez noc alebo si ovinúť vlasy uterákom, aby ste ich držali v teple.


Používajte dvakrát týždenne.


V decentným množstve môžete tento vlasový olej používať aj ako bezoplachovú "leave-in" starostlivosť.



Zloženie (INCI): Helianthus annuus (slnečnicový olej) *, emblica officinalis (olej z amly) *, Eclipta albumu (bhringaraj), Bacopa monnieri (brahmi), Cyperus rotundus (indická orechová tráva, nagarmotha), Symplocos racemosa (Lodhra), Ocimum sanctum (tulsi) *, Azadirachta indica (neem), Sesamum indicum (sezamový olej) *, Prunus amygdalus dulcis (mandľový olej) *, Lawsonia inermis (henna), Cinnamomum camphora (gáfor), Onosma hispidum (ratanjot), Tocopherol ( vitamín E), Linalool **, Limonene **


* Z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva, ** súčasť prírodných éterických olejov

Product Details

23035
4 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
50ml
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.