BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi VLASOVÝ OLEJ VITALITA RAST

11,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Khadi ajurvédsky olej VITALITA RAST pre vlasy a vlasovú pokožku - znateľne viac vitality, aktivizácii vlasová pokožka a vysnívaný rast vlasov. S ajurvédsku silou mocného Khadi elixíru. Vnáša aktivitu do vlasovej pokožky a revitalizuje vlasové korienky. Stimuluje rast vlasov a pôsobí proti vypadávaniu vlasov. Dáva vlasom elasticitu a pôsobí proti rozstrapkaným končekom. Ajurvédska receptúra, 100% prírodné a vegan, s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika. Predstavuje intenzívnu starostlivosť pred umývaním vlasov.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Khadi vlasový olej VITALITA RAST


. s ajurvédsku silou mocného Khadi elixíru

. vnáša aktivitu do vlasovej pokožky a revitalizuje vlasové korienky

. stimuluje rast vlasov a pôsobí proti vypadávaniu vlasov

. dáva vlasom elasticitu a pôsobí proti rozstrapkaným končekom

. ajurvédska receptúra, 100% prírodné a vegan, s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika


Khadi ajurvédsky olej VITALITA RAST pre vlasy a vlasovú pokožku - znateľne viac vitality, aktivizácia vlasovej pokožky a vysnívaný rast vlasov.


VITALITA RAST je čistou životnou energiou pre Vaše vlasy: zásobí Vašu vlasovú pokožku nutrienty, podporuje krvnú cirkuláciu, posilňuje vlasové korienky a stimuluje rast vlasov. Vychutnajte si plné, zdravé vlasy, pretože zdravá vlasová pokožka je predpokladom pre krásne vlasy.


Tajomstvom Khadi oleja VITALITA RAST pre vlasy a vlasovú pokožku je tajuplný mocný účinok Khadi elixíru: pomocou tisíce rokov starých tradičných ajurvédskych procesov sú vybrané indickej liečivé byliny a plody ohrievané nad otvoreným ohňom, citlivo a za podmienok v závislosti na ingredienciu, v rádoch hodín či dokonca dní.


Tieto ajurvédske extrakty z liečivých bylín a plodov, bohaté na účinné látky, stimulujú prekrvenie a látkovú výmenu vo Vašej vlasovej pokožke a aktivujú tak rast vlasov. Ajurvédske liečivé rastliny ako rozmarín a senovka grécka majú aktivizujúci účinok a stimulujú rast vlasov. Okrem toho bhringaraj dáva vlasom vitálny elasticitu a spolu s obsiahnutými základovými olejmi eliminuje štiepeniu.


Khadi elixír tvorí základ všetkých našich vlasových olejov. Špeciálnymi ajurvédskými postupmi je ďalej zapracovaný do kompozície mnohých cenných olejov a všetko doplnené olejmi éterickými. Mimoriadna komplexita receptúr potom dáva vzniknúť vysoko účinným vlasovým olejom.


Máte jemné, rozštiepené vlasy alebo vlasy so sklonom k ??padaniu? Potom sa obzvlášť pre Vás hodí Khadi vlasový olej VITALITA RAST. Tiež muži oceňujú pôsobenie tohto vlasového oleja, pretože podporuje rast vlasov a vonia decentne po bylinách. Pre plné, zdravé vlasy!


Vlasové oleja boli v ajurvéde vždy používané za účelom intenzívnej vlasovej starostlivosti, pretože budujú vlas zvnútra. Vaše vlasy nielenže vyzerajú opatrovaná, ale prebúdzajú ich pravú silu a zdravú krásu.




Použitie:


Khadi vlasový olej VITALITA RAST sa používa predovšetkým ako starostlivosť pred umývaním vlasov.


Napumpujte 2-3 dávky do dlane. Najprv vmasírujte Khadi VITALITU RAST do vlasovej pokožky a zvyšok oleja, ktorý Vám zostal v dlaniach, vemněte do dĺžok a končekov. Pokiaľ sa Vám jedná predovšetkým o ošetrenie vlasových dĺžok, začnite dĺžkami a končeky, zvyšok vlasového oleja potom vmasírujte do vlasovej pokožky.


Variant: Khadi vlasový olej VITALITA RAST môžete následne včesať do vlasov pomocou vlasovej kefy s prírodnými štetinami, ktoré citlivo a s hĺbkovou účinnosťou ďalej zapracujú vlasový olej do vlasovej štruktúry a pokožky.


Nechajte olej pôsobiť 30 až 60 minút a potom vlasy umyte Khadi šampónom. Pre zintenzívnenie účinku ho môžete nechať pôsobiť cez noc alebo si ovinúť vlasy uterákom, aby ste ich držali v teple.


Používajte dvakrát týždenne.

V decentným množstve môžete tento vlasový olej používať aj ako bezoplachovú "leave-in" starostlivosť.



Zloženie (INCI): Sesam indicum (sezamový olej) *, Cocos nucifera (kokosový olej) *, Ricinus communis (ricínový olej), Eclipta albumu (bhringaraj), Bacopa monnieri (brahmi), Sida cordifolia (bala), Butea monosperma (Palas ), Trigonella foenum-graecum (senovka grécka), Abrus precatorius (Gunja), emblica officinalis (amla) *, Citrullus colocynthis (olej zo semien indrayan, koloqinthe), Rosmarinus officinalis (éterický olej rozmarín) *, Daucus carota (olej z mrkvových semienok), Tocopherol (vitamín E), Cinnamomum camphora (gáfor), Onosma hispidum (ratanjot), Linalool **, Limonene **


* Z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva, ** súčasť prírodných éterických olejov

Product Details

23037
2 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
50ml
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.