BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Muž - XL bomba do kúpeľa 145g

3,45 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
V kolobehu bežných povinností, radostí a starostí častokrát zabúdame sami na seba, občas sa nám však chvíľka nerušeného pokoja žiada ako soľ. Práve vtedy je relaxačný kúpeľ výborným prostriedkom pre odbúranie stresu, vytriedenie myšlienok či načerpanie novej energie. Ukradnite si pre seba krátku chvíľku a doprajte si zaslúžený pocit výnimočnosti, kedykoľvek sa vám zažiada. Kúpeľová bomba premení záver náročného dňa na rozmaznávajúci zážitok pre vaše telo i myseľ. Ideálna je tiež pre spríjemnenie rutinného kúpania a nekonečnú zábavu malých nezbedníkov. Premeňte svoju kúpeľňu na miesto očisty nie len tela ale i ducha a miesto plné pozitívnej energie a radosti :)
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

VÔŇA VÝROBKU
Vrchné tóny bergamotu a mäty piepornej a gáfra udávajú charakterizujú kompozíciu, ktoré sú viac prehĺbené črtami geránia a levandule. Celú kompozíciu dolaďujú machové tóny koriandra a tajomné santalové a cédrové drevo.

FARBA VÝROBKU
Výrobok bez obsahu syntetických farbív vďačí za svoje modré sfarbenie výhradne prírodným rastlinným extraktom a práškom.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má konzistenciu pevnej gule, ktorá sa pri kontakte s vodou začína za sprievodu jemného šumenia „topiť“. Kúpeľová bomba sa výnimočne môže vplyvom náhleho tlaku či nárazu rozdrviť na menšie kúsky alebo dokonca na prach, nemusíte sa však obávať, na účinky a použiteľnosť výrobku nemá táto zmena konzistencie vôbec žiaden vplyv :)

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok neobsahuje syntetické konzervačné látky, napriek tomu je stabilný, avšak háklivý na vlhkosť. Dodržiavajte odporúčané skladovacie podmienky a po otvorení okamžite spotrebujte.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v celofánovom vrecúšku, ktoré síce na prvý pohľad pripomína plast, no v skutočnosti sa jedná o materiál vyrobený z celulózy - teda dreva. Po spotrebovaní výrobku vhoďte prázdny obal do kontajnera určeného na takýto typ odpadového materiálu.
V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu výrobku v zero waste verzii, bomba do kúpeľa vám bude doručená v provizórnom “balení” z recyklovaného papiera.

APLIKÁCIA
Vložte výrobok do pripraveného teplého kúpeľa, resp. pod tečúcu vodu primeranej teploty. Výrobok v kontakte s vodou sa rozšumí, vytvorí penu a uvoľní obsiahnuté oleje a esenciálne oleje, zatiaľ čo hydrogénuhličitan sodný zmäkčí vodu. Odporúčaná doba pobytu v kúpeli je cca 15 až 30 minút.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE:
Sodium Bicarbonate (hydrogénuhličitan sodný), Citric Acid (kyselina citrónová)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Prunus Armeniaca Oil (marhuľový olej)*, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil (citrónovník bergamotový)*, Mentha Piperita Oil (mäta pieporná olej)*, Cinnamomum Camphora Wood Extract (gáfrovník lekársky)*, Pelargonium Graveolens Oil (muškát omamný olej)*, Lavandula Angustifolia Oil (levanduľa lekárska)*, Coriandrum Sativum Oil (koriander siaty olej)*, Santalum Album Oil (santalovník biely olej)*, Cedrus Atlantica Bark Oil (Céder atlantský)*, Baphicacanthus Cusia (Nees) Bremek Powder (prášok z indiga), Mica, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Linalool

*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch

Product Details

20447
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
145g
Krajina pôvodu
Slovensko

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.