BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

TROPICANA - Osviežujúci sprchovací gél perleťový

6,90 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Jedinečný organický sprchovací gél vytvorený z tých najlepších prírodných surovín šetrne čistí povrch pokožky, hydratuje a tonizuje a zároveň ju zahalí do jemného jasu.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Jedinečný organický sprchovací gél vytvorený z tých najlepších prírodných surovín šetrne čistí povrch pokožky, hydratuje a tonizuje a zároveň ju zahalí do jemného jasu. Produkt ukrýva v sebe celé leto! Jeho vôňa pripomína slnko, vánok vo vlasoch, vôňu slanej vody, tropické ovocie a kokteily, bezstarostnú pohodu a nekonečne dobrú náladu. Život je jednoducho krajší v lete a preto sme primiešali šťavnatú esenciu zelených jabĺk, marhúľ, jahôd a čiernych ríbezlí, ktorú dotvára exotická marakuja so sladkastým kokosom a vanilkou. Pikantný šmrnc dodá mäta kučeravá so štipkou zázvoru. Zloženie na báze derivátov z kokosového oleja bez obsahu sulfátov, silikónov a parabénov nenarúša prirodzenú ochrannú bariéru, ktorú si pokožka sama vytvára, vďaka čomu je ideálne aj pre citlivú či vysušenú pokožku. Pridaný jojobový olej vyživí a zjemní, zatiaľ čo aloe vera upokojí podráždenie akéhokoľvek pôvodu a vzácne éterické oleje poskytnú neodolateľnú vôňu a premenia každé sprchovanie na zmyselný zážitok. Výživný sprchovací gél jemného prírodného zloženia pre každodenné použitie vo vratnom obale s praktickou pumpičkou je povinnou súčasťou každej modernej kúpeľne.


Perleťový sprchovací gél je ideálny pre každodenné použitie a vhodný pre všetky typy pokožky.


> prírodné tenzidy vo forme derivátov z kokosového oleja šetrne čistia a zvláčňujú a zároveň rešpektujú prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky

> organické zloženie nedráždi a nevysušuje, naopak napomáha pokožke udržiavať hydratáciu

> jojobový olej jemne vyživuje a rozmaznáva aj tú najcitlivejšiu pokožku, aloe vera upokojí podráždenie napríklad aj po opaľovaní

> pridané esenciálne oleje zabezpečujú dokonalý zmyslový zážitok a dlhotrvajúci svieži pocit

> ideálny sprchovací gél pre ošetrenie jemnej, citlivej, podráždenej či veľmi suchej pokožky


> VEGAN SPRCHOVACÍ GÉL

> NEODOLATEĽNÁ VÔŇA LETA

> SO ZVLÁČŇUJÚCIMI OLEJMI

> BEZ SILIKÓNOV A PARABÉNOV


Po náročnom dni či v skoré ráno nie je nič lepšie ako príjemná, uvoľňujúca sprcha. Prírodný sprchovací gél svojou jemnou penou a vyberaným výživným zložením priateľským k životnému prostrediu rozmazná pokožku, spoločne s padajúcimi kvapkami vody zmyjú nečistoty z jej povrchu a zároveň odplavia aj napätie či stres, ktorý sa v nás počas dňa nahromadí. Pridané esenciálne oleje pozdvihnú myseľ, zaistia pocit sviežosti a premenia každodennú rutinu na výnimočný zážitok. Doprajme si pravidelnú očistu s dobrým pocitom, že náš sprchovací gél nezaťažuje ako našu pokožku, tak ani životné prostredie.


HLAVNÉ ZLOŽKY

> esencia letných plodov - pripomína ovocnú explóziu vo vonnej kompozícii, ktorej hlavné tóny udáva jablko, jahoda, čierna ríbezľa, pikantný zázvor a chladivá mäta kučeravá. Následne sa dostáva do povedomia nádych marakuje, šťavnatých marhúľ a kokosu. O základný sladkastý tón kompozície sa postará vanilka.u

> minerálny perleťový pigment pre rozžiarenie pokožky (pigmenty pochádzajúcich z legálnej ťažby. Soaphoria nepodporuje nelegálnu a krutú detskú prácu v žiadnej forme!)

> jojobový olej - zjemňuje, zváčňuje a vyživuje pokožku

> aloe vera - upokojuje podráždenie, napomáha udržiavať hydratáciu


OBSAH

250ml


NÁŠ TIP

Použite organický sprchovací gél aj namiesto peny do kúpeľa. Aplikujte malé množstvo výrobku pod tečúcu vodu pri príprave kúpeľa a nechajte sa rozmaznávať krémovou penou, ktorú vytvorí.

Organický sprchovací gél môžete vďaka jeho výnimočne jemnému prírodnému zloženiu použiť aj ako šetrný vlasový šampón.

Myslíme na životné prostredie - výrobok je balený v recyklovateľnom PET alebo recyklovanom rPET obale, ktorý nám po jeho spotrebovaní môžete vrátiť. Obal výrobku je navyše vybavený praktickou pumpičkou pre šetrné dávkovanie. Myslite na životné prostredie aj vy - zastavte vodu, kým výrobok používate.


ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

Osviežujúci sprchovací gél radu Tropicana je na leto ako stvorený. Výborne sa kombinuje s výrobkami totožnej vonnej edície, obzvlášť však s hydratačným telovým nektárom či karité na cestu a krémovým deodorantom.


VÔŇA VÝROBKU

Produkt ukrýva v sebe celé leto! Slnko a vánok vo vlasoch, vôňa slanej vody, tropické ovocie a koktejly, bezstarostná pohoda, nekonečne dobrá nálada! Život je jednoducho krajší v lete! Preto sme primiešali šťavnatú esenciu zelených jabĺk, marhúľ, jahôd a čiernych ríbezlí, ktorú dotvára exotická marakuja so sladkastým kokosom a vanilkou. Pikantný šmrnc dodá mäta kučeravá so štipkou zázvoru.


FARBA VÝROBKU

Výrobok cukrovo ružovej farby s perleťovým shimmeringom hneď vyčarí úsmev na perách


KONZISTENCIA VÝROBKU

Sprchovací gél je jemnej gélovitej konzistencie. Vplyvom pridaných esenciálnych olejov môže byť konzistencia prirodzene redšia či hustejšia, zmeny konzistencie však neznačia vadu výrobku.


KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA

Bezpečnosť zákazníka je pre nás prvoradá, preto pre garanciu mikrobiologickej nezávadnosti a stabilite sme vybrali konzervačný systém v zložení kyseliny sorbovej a mravčej. Nedajte sa však oklamať názvom. V našom prípade obe kyseliny sú rastlinného pôvodu, kyselina sorbová je derivovaná z plodov jarabiny vtáčej a kyselina mravčia pochádza z banánov a bobuľovitých plodov.

Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 6 mesiacov.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Organický sprchovací gél je balený v recyklovateľnej PET fľaštičke o objeme 250ml, alebo v recyklovanej rPET fľaštičke v totožnom objeme. Oba typy obalových materiálov sú vratné v rámci nášho recyklačného programu.

V prípade, že sa rozhodnete po spotrebovaní obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do žltého kontajnera na plastový separovaný odpad.


APLIKÁCIA

Primerané množstvo prípravku naneste na mokrú pokožku a krúživými pohybmi vytvorte penu, následne opláchnite vodou vhodnej teploty.


UPOZORNENIA

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


ZLOŽENIE

Aqua (voda), Decyl Glucoside (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu)*, Lauryl Betaine (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu)*, Xanthan Gum (stabilizátor rastlinného pôvodu)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (aloe vera)*, Aroma* (Malus Domestica Fruit Extract, Fragaria vesca Fruit Extract, Ribes Nigrum Fruit Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Mentha Spicata Crispa Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Cocos Nucifera, Vanilla Planifolia Fruit Extract), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Ethylhexylglycerin (konzervant), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (aloe vera)*, Citric Acid (kyselina citrónová)*, Sorbic Acid (konzervant), Formic Acid (konzervant), Mica, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene

*certifikovaná organická zložka

***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch

Product Details

20936

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
250ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
No Animal Testing

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.