BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Balanceeze - organický tuhý kondicionér na mastné vlasy 65g

5,00 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Rovnako ako naša pokožka, aj naše vlasy sú dennodenne vystavované vplyvu okolitého prostredia, ktoré sa na nich podpisuje. Ak k tomu pridáme časté umývanie, fénovanie, žehlenie či kulmovanie alebo denné používanie stylingových prípravkov, niet divu, že sa nám vlásky časom oslabujú, stávajú sa jemnejšími, náchylnejšími na krepovatenie či lámanie. Prírodný vyživujúci a regeneračný kondicionér Balanceeze je ideálnym produktom pre starostlivosť o mastné a oslabené, krehké vlásky, ktorým pomáha získať späť stratenú vitalitu, pružnosť a lesk hĺbkovou regeneráciou bez zbytočného zaťaženia. Vlásky sú po použití zdravšie, odolnejšie a chránené pred ďalšími nepriaznivými vplyvmi.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

VÔŇA VÝROBKU
Tuhý prírodný kondicionér bez parfémov vonia po obsiahnutých esenciálnych olejoch rozmarínu, mäty, medovky acitrónovej trávy. Vôňa je intenzívna bylinná, svieža a povzbudzujúca.

FARBA VÝROBKU
Výrobok bez farbív vďačí svojmu bielo-žltkastému sfarbeniu obsiahnutým olejom a maslám.


KONZISTENCIA VÝROBKU
Kondicionér je tuhej konzistencie. Pred použitím je vhodné namočiť výrobok pod tešúcou vodou a jemne pošúchať, aby sa vytvorila ľahko nanášateľná olejovo mliečna emulzia.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok na báze blahodárnych olejov a masiel si nevyžaduje konzervačný systém a je mikrobiologicky stály a stabilný. Po otvorení krabičky odporúčame skladovať výrobok na suchom mieste pri izbovej teplote, najlepšie s využitím na tento účel vyrobenej šampóničky / dvojitej šampóničky.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v ekologickej papierovej krabičke s papierovou etiketou potlačenou biologicky ľahko odbúrateľným farbivom.
Obal výrobku môžete po jeho spotrebovaní jednoducho skompostovať, alebo vhodiť do modrého kontajnera určeného na zber papierového triedeného odpadu.

APLIKÁCIA
Prípravok držte v dlani. Jemne krúživými pohybmi vytvorte film podobný mliečnej emulzii na povrchu mokrých vlasov. Vzniknutú emulziu vmasírujte do vlasov a pokožky hlavy, nechajte pôsobiť 1 až 5 minút, opláchnite vodou vhodnej teploty a vlasy upravte bežným spôsobom.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

UPOZORNENIA
Vplyvom príliš vlhkého prostredia sa môže výrobok časom znehodnocovať, preto vždy odstráňte prebytočnú vodu z odkladacej podložky.
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do +25°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Cetearyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maslo)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricínový olej)*, Linum Usitatissimum Seed Oil (ľanový olej)*, Aloe Barbadensis Extract (aloa pravá)*, Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Panthenol (kyselina pantotenová), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarín lekársky)*, Menta Piperita Leaf Oil (mäta pieporná)*, Cymbopogon Flexuosus Oil (citrónová tráva)*, Melissa Officinalis Leaf Oil (medovka lekárska)*, ***Citral, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool


*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach



Product Details

21071

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
65g
Krajina pôvodu
Slovensko

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.