BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi elixír KONDICIONÉR RUŽA REVOLUTION 200 ml

14,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
revolúcia pre Vaše vlasy – prírodná reparácia, okamžitá perfektná rozčesateľnosť a každodenná starostlivosť bez silikónov inovatívny reparačný komplex inulín-betaín daruje hydratáciu a ľahkú rozčesateľnosť s ajurvédskou reparačnou silou Khadi elixíru Ruža Reparácia z kvetov ruže a indických rastlín ako amla, brahmi, bhringaraj, ibištek, sladké drievko či aloe vera: buduje vlasovú štruktúru zvnútra, regeneruje a dáva nadýchanosť, hebkosť a lesk pravá ajurvédska receptúra + high-tech prírodná kozmetika, bez silikónov certifikácie: BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika, Vegan
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Khadi reparačný kondicionér Ruža Revolution vykúzli z krehkých, suchých vlasov vzdušný a ľahký dotyk – čisto prírodnou cestou – kompletne bez silikónov. Už počas jeho masírovania do vlhkých vlasov sa vďaka ošetrujúcej olejovej zložke, zapracovanej v Khadi reparačnom kondicionéri Ruža Revolution, vytvára splývavá membrána, ktorá objíme Vaše vlasy, abyste ich mohli ihneď bez námahy rozčesať.


Súčasne reparačný komplex inulín-betaín daruje okrem reparacíe a podpory rozčesatelnosti tiež hydratáciu a dodatočnú ľahkosť. Vaše vlasy pri použití znateľne dýchajú a otvárajú sa prijatiu obsiahnutých ošetrujúcich zložiek. Získavajú nadýchanosť a hebkosť. Po aplikácii zanechá kondicionér Ruža Revolution jemnú ružovú vôňu, ktorá urobí z Vašej starostlivosti o vlasy zmyselný zážitok.


V kondicionéri Ruža Revolution, stojacom na ajurvéde, spája Khadi silu ajurvédy a najnovšie výskumy v oblasti prírodnej vlasovej starostlivosti. Spolupôsobí v ňom tak novo vyvinutý reparačný komplex inulín-betaín a Khadi elixír Ruža Reparácia, originálny ajurvédsky koncentrát, získaný podľa prastarých tradícií z ručne zbieraných indických ošetrujúcich rastlín, ako amla, brahmi, bhringaraj, ibištek či sladké drievko, ako aj z cenných ružových kvetov. Jeho intenzívne ošetrujúce vlastnosti stoja na ajurvédskej filozofii, ktorá hovorí, že zdravé vlasy súvisia s rovnováhou vnútornej a vonkajšej krásy.


PH-hodnota kondicionéru je 4,5, tak aby vyhladila vlasovú štruktúru a zaistila jej pružnosť. Khadi reparačný kondicionér Ruža Revolution neobsahuje silikóny, ktoré iba predstierajú dojem zdravých vlasov.


Sila ajurvédy, najstaršieho systému prírodnej medicíny na svete, Vás ohromí. Khadi elixír kondicionéry v sebe nesú autentickú ajurvédu a zároveň sú certifikované podľa prísnych medzinárodných štandardov COSMOS AISBL pre bio a prírodnú kozmetiku. Sú predmetom pravidelných kvalitatívnych kontrol zo strany nezávislej asociácie BDIH a sú nositeľmi certifikácie BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika. Zároveň sú nositeľmi certifikácie Vegan.

Product Details

23042
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
200ml
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.