BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Himalájska soľ hrubá 1kg

2,90 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
100% prírodná kryštálová himalájska soľ, neobsahuje žiadne prímesy. Je vhodná pre kúpeľ a pre bežné každodenné použitie v kuchyni.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Nerafinovaná prírodná soľ, ktorá v sebe ukrýva množstvo minerálnych látok, ktoré organizmus potrebuje. Ružová alebo himalájska soľ vznikla kryštalizáciou morskej vody po celé milióny rokov v oblasti Himalájí.


Je prirodzene obohatená o všetky potrebné minerály a stopové prvky, potrebné pre ľudský organizmus. Je ľahko vstrebateľná a jej prebytok telo ľahko vylúči. Himalájska soľ je čisto prírodná kryštalická soľ. To znamená, že bola iba vyťažená, umytá, usušená na slnku a zomletá.


Himalájska soľ má vďaka veľkému množstvo prírodných látok typicky ružovú až oranžovú farvu. Nahraďte kuchynskú soľ soľou himalájskou. Pravidelným používaním prírodné soli vzniká menšia potreba soliť.


Himalájska soľ udržuje telo v dobrej kondícii, funguje ako dezodorant, nahradí zubnú pastu, upraví zažívacie problémy. Používajte prírodnú soľ pravidelne a pridajte k tomu dostatočné pitie čistej pramenitej vody a vaše telo vám poďakuje. Soľ dodá všetky potrebné minerály a stopové prvky, voda odplaví nežiaduce škodliviny. Pokiaľ škodliviny nie sú odplavované, ukladajú sa v tele. Následkom je zanesenie organizmu, zvýšenie hmotnosti, prekyslenie a stukovatenie spojivového tkaniva.


Soľ je dôležitá pre život, napriek tomu však je jej nadmerná konzumácia zdraviu škodlivá. Tento rozpor vzniká tým, že súčasná tzv. kuchynská soľ má s prírodnou soľou len veľmi málo spoločného.V posledných desaťročiach soľ stratila na význame. Moderné ťažobné metódy a chemické spracovanie zmenili toto v minulosti biele zlato v bezcennú surovinu. Prírodná soľ sa začala chemicky čistiť a bola zredukovaná na zlúčeninu chlorid sodný. Esenciálne minerály a stopové prvky boli zo soli odstránené ako nečistoty. Takto ochudobnený, neprirodzene izolovaný chlorid sodný nemá s pôvodnou prírodnou soľou veľa spoločného a nemôže jej funkciu v našom tele zastúpiť. Naopak je v našom tele nežiaduca, hoci jeho spotreba stúpa. Pravidelným užívaním kuchynskej soli sa zaťažujú vylučovacie orgány. Vznikajú nežiaduce usadeniny v kĺboch ??(dna, artritída, artróza), tvoria sa obličkové a žlčové kamene. Telo je náchylné k cievnym ochoreniam a vysokému krvnému tlaku.


Himalájsku soľ môžete používať klasickým spôsobom pri varení, no použiť ju môžete aj do kúpeľa. Kúpeľ s pridaním himalájskej soli v teplej vode aspoň 38 stupňov zabezpečí detoxikáciu organizmu a lepšie hojenie kožných chorôb či poranení. Cez otvory v pokožke sa himalájska soľ dostane do tela a prečistí ho.

Product Details

32802

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
1kg

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.