BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Bojovník krásy (Kávička) - spevňujúci telový peeling 255ml

8,95 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Pokožka nášho tela každodenne bojuje s mnohými vplyvmi okolitého prostredia, v dôsledku čoho sa časom "unavuje", stáva sa mdlou, ochabnutou, stráca vitalitu a vlahu potrebnú pre udržiavanie jej elasticity a žiarivého mladistvého vzhľadu. K tomu všetkému sa často pridruží aj neestetická celulitída, ktorá údajne trápi až deväť z desiatich žien. Správnou voľbou kozmetických výrobkov však dokážeme pokožke navrátiť jas a vdýchnuť jej nový život. Podporiť jej prirodzené regeneračné procesy, vyhladiť ju, zbaviť odumretých kožných buniek a poskytnúť jej potrebnú dávku výživy. Ošetrujúci telový peeling je skvelým prostriedkom pre oživenie každého typu pokožky a pravidelnú starostlivosť o celé telo.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

VÔŇA VÝROBKU
Výrazná a stimulujúca, povzbudivá vôňa spojeni rannej šálky kávy a popoludňajšieho čirneho čaju.


FARBA VÝROBKU
Výrobok bez obsahu syntetických farbív vďačí za svoje hnedé sfarbenie výhradne prírodným rastlinným extraktom a práškom.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Konzistencia telového peelingu je zväčša tekutá a to najmä kvôli obsiahnutým olejom a maslám. V olejovej fáze sa nachádza bohatá dávka drobných kryštálikov soli, ktoré spolu s olejčekmi pri používaní tvoria jemne abrazívnu zmes.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Organický telový peeling so zložením bez prídavku vodnej fázy neobsahuje pridané konzervačné látky a predsa je stabilný.
Po otvorení odporúčame výrobok spotrebovať do 9 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v ekologickom sklenom obale s praktickým tesniacim uzáverom. Sklo predstavuje odolný inertný materiál, vďaka čomu je obsah výrobku chránený. Navyše je sklené balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.
Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do zeleného kontajnera určeného na zber skleného odpadu.

APLIKÁCIA
Do sprchy: Prstami naberte primerané množstvo a krúživými pohybmi vmasírujte peeling do pokožky celého tela, hlavne na suché miesta ako lakte, chodidlá a kolená. Po exfoliácii ostane na pokožke nemastný olejový film, preto nie je potrebné použitie hydratačného krému.
Do vane: Prstami naberte primerané množstvo výrobku a pridajte do kúpeľa a po rozpustení pripravíte olejovo-soľný kúpeľ k úžasnému relaxu.


UPOZORNENIA
Určené na použitie dva až trikrát týždenne. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +25°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Pred použitím poriadne premiešať alebo pretrepať. Nepoužívať na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE:
Sodium Chloride* (kamenná soľ), Potassium Iodide (jodičnan draselný), Olea Europaea Fruit Oil* (olivový olej), Cocos Nucifera Oil* (kokosový olej), Butyrospermum Parkii Butter* (bambucké maslo), Sesamum Indicum Seed Oil* (sezamový olej), Citrus Aurantifolia Oil (esenciálny olej limetka), Foeniculum Vulgare Dulce Seed Oil (esenciálny olej fenikel), Citrus Paradisi Peel Oil (esenciálny olej grapefruit), Camellia Sinensis Leaf (čajovník), Coffea Arabica Fruit (kávové zrná), Coffea Arabica Fruit Extract (kávovník arabský), ***Citral, ***Geraniol, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene, ***Linalool, ***Citronellol

*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch



Product Details

20267
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
255ml
Krajina pôvodu
Slovensko

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.