BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Lipozomálny vitamín C + Zinok + D3 200ml

19,90 €
S DPH
3 položky
Vitamín C so zinkom a vitamínom D3 v mega dávke 2000 IU sú ideálna SUPER kombinácia na podporu imunity a pri boji proti virózam.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Vitamín C so zinkom a vitamínom D3 v mega dávke 2000 IU sú ideálna SUPER kombinácia na podporu imunity a pri boji proti virózam. Odporúčame aj pri Covide a v prevencii proti Covid 19.


Vitamín C je známy tým, že je potrebný pre správnu funkciu vrodenej aj získanej imunity. Jeho dostatočná hladina je pre všetky aspekty obranyschopnosti organizmu jednoducho nevyhnutná. Navyše bojuje s voľnými radikálmi, odporúča sa užívať pre podporu hojenia rán, k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii kostí. Zúčastňuje sa však aj mnohých ďalších procesov v tele, napríklad tvorby a regulácie hormónov.


Je teda kľúčový pre správnu funkciu nášho tela, ktoré si ho nedokáže vytvoriť samo. Preto ho musíme prijímať z potravy alebo výživových doplnkov. Pri výbere vhodného zdroja vitamínu C je ale nutné zamerať sa na vstrebateľnosť a využiteľnosť. Problémom niektorých foriem vitamínu C totiž je, že veľká časť vitamínu C sa znehodnotí už v tráviacom trakte a na miesto určenia sa tak dostane iba malý zlomok účinných látok.


Preto odporúčame lipozomálny vitamín C, ktorý je s 90% vstrebateľnosťou momentálne označovaný za jednu z najvstrebateľnejších foriem. V porovnaní s bežnými doplnkami stravy má totiž až 6 krát vyššiu vstrebateľnosť.


Na podporu a posilnenie obranného systému organizmu sa odporúča aj zinok, čo je dôvod, přečo je kombinácia vitamínu C a zinku obľúbená pri zdolávaní vírusových a bakteriálnych ochorení. Navyše sa zinok odporúča aj pre:


zdravé vlasy, nechty a pokožku,

dobrý zrak,

zdravé kosti.


Posledná zložka tohto lipozomálneho doplnku stravy, Vitamín D, sa odporúča užívať pre správne vstrebávanie/využitie vápnika a fosforu, k udržaniu správneho fungovania svalov a najmä k správnemu fungovaniu imunitného systému.


Účinné látky v lipozomálnych doplnkoch stravy sú obalené lipozómami, malými mikročiastočkami tuku z geneticky nemodifikovaného slnečnicového lecitínu. Ten zabezpečí, že molekuly vitamínov a minerálov sa dostanú neporušené až do krvi, mimo to však prispieva aj k udržaniu normálnej funkcie pečene, k správnej látkovej premene lipidov a homocysteínu. S každou dávkou lipozomálneho doplnku stravy tak navyše prijmete aj riadnu dávku prospešného lecitínu.


Unikátnosť tohto lipozomálneho doplnku spočíva práve v synergii vitamínu C, Vitamínu D3, Zinku a lecitínu.


Preventivná denná dávka

dospelí: 2 krát denne 5 ml

deti od 6 rokov: 1 krát denne 2,5 ml

tehotné a kojacie ženy 1x dene 5ml


Správne užívanie lipozomálneho vitamínu C + Zinok + D3

Jednu dávku – 1 čajovú lyžičku lipozomálneho vitamínu C + Zinok + D3, vylejte do 1dcl napr. pomarančového džúsu, čaju alebo vody a vypite. Chuť lipozomálnych vitamínov sa napr. v džúse takmer úplne zneutralizuje.


Obsah balenia:

pre dospelých 20 dávok


Zloženie:

kyselina L-askorbová (vitamín C), zinok, cholekalciferol (D3), slnečnicový lecitín bez GMO, askorbát sodný (antioxidant) demineralizovaná voda, sorbán draselný.


Konzervanty:

Konzervácia lipozomálneho vitamínu C + Zinok + D3 je nutná, keďže bez něj by mal trvanlivosť len niekoľko dní. Na konzerváciu sme zvolili akceptovaný potravinársky konzervant – Sorban draselný, ktorý zabraňuje šíreniu plesní a kvasiniek v potravinách a len výnimočne môže spôsobiť jemnú alergickú reakciu u mimoriadne citlivých ľudí.


Upozornenie:

Expirácia produktu je 12 mesiacov od dátumu výroby. Po otvorení skladovať v chladničke maxímalne 40 dní. Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Skladovať mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte na suchom a tmavom mieste.


Výživové hodnoty v 100 ml:


energetická hodnota : 543 kJ/130 kcal

bielkoviny: 0 g

sacharidy: 2,6 g

z toho cukry: 0 g

tuky: 10,05 g

nasýtené mastné kyseliny 10,03 g

soľ: 0 g


Obsah v dennej dávke: RVH %

Kyselina L-askorbová 1000mg 1250%

Lecitín slnečnicový 1050mg nestanovené

Zinok 15mg 100%

Cholekalciferol (D3) (2000IU) 50 µg 1000%


Schválené úradom verejného zdravotníctva SR ako výživový doplnok pod číslom: VD/5530/2020


Dátum spotreby:

na obale



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

41512
3 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Energetická hodnota
543 kJ/130 kcal
Tuky
10,05g
z toho nasýtené mastné kyseliny
10,03g
Sacharidy
2,6g
z toho cukry
0g
Bielkoviny
0g
Soľ
0g
Odporúčané davkovanie
dospelí: 2 krát denne 5 ml, deti od 6 rokov: 1 krát denne 2,5 ml, tehotné a kojacie ženy 1x dene 5ml
Obsah
200ml
Podľa použitia
Chrípka
Imunita
Kosti
Oči
Pokožka
Rany
Vlasy
Výživové hodnoty
100ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.