BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Ženy kompletný multi 90kpsl

28,50 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Komplex vitamínov pre ženy obsahuje odporúčané vitamíny na podporu energie, imunitných funkcií, zdravia kostí a ďalšie, ktoré sú pre ženy potrebné. Každá ľahko stráviteľná kapsula na deň obsahuje biologicky dostupné formy základných živín vrátane vitamínu K2 a minerálov v celej geneticky nemodifikovanej potravine a je vhodná pre vegetariánov.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Komplex vitamínov pre ženy obsahuje odporúčané vitamíny na podporu energie, imunitných funkcií, zdravia kostí a ďalšie, ktoré sú pre ženy potrebné. Každá ľahko stráviteľná kapsula na deň obsahuje biologicky dostupné formy základných živín vrátane vitamínu K2 a minerálov v celej geneticky nemodifikovanej potravine a je vhodná pre vegetariánov.


Vek, genetika, zloženie pôdy, životný štýl a ďalšie faktory môžu prispieť k nedostatku živín aj u žien s najlepším odhodalním. Komplex vitamínov pre ženy od spoločnosti Webber Naturals je jedinečný multivitamínový minerálny prípravok poskytujúci odporúčanú dennú dávku vitamínov pre ženy mladšie ako 50 rokov.


Táto komplexná receptúra ??obsahuje viac ako 55 živín a obsahuje energizujúcu superpotravinovú zmes 28 celých zdrojov potravy, z ktorých mnohé sa pestujú na certifikovaných ekologických farmách. Spolu s vitamínom D, vápnikom a horčíkom sú obsiahnuté vysoko biologicky dostupné formy výživných látok, ako je vitamín K2, ktoré podporujú zdravie kostí, kardiovaskulárne zdravie a imunitné funkcie.


Obsahuje železo, vitamín B12 a kyselinu listovú, ktoré pomáhajú zmierniť príznaky spojené s anémiou a podporujú energetický metabolizmus, trávenie a fungovanie nervového systému, zatiaľ čo antioxidanty, ako sú vitamíny C, E a A, sú súčasťou zmesi ovocia a zeleniny bohatej na polyfenoly a tie pomáhajú udržiavať dobré zdravie.


Táto zmes tiež obsahuje antioxidant luteín na podporu zdravia očí, ako aj nespočetné množstvo výživných látok zo zeleniny na podporu normálnych detoxikačných procesov.


Poskytuje vitamíny, ktoré sa odporúčajú užívať denne v zmesi superpotravín.

Obsahuje 28 celých zdrojov ovocia a zeleniny.

Zahŕňa biologicky dostupné formy výživných látok, ako je vitamín K2, ktorý často chýba u iných multivitamínov.

Užíva sa raz denne vo forme ľahko prehĺtateľných vegetariánskych kapsulách.

Obsahuje ingrediencie iné ako GMO.

Vhodné pre vegetariánov.

Komplex vitamínov pre ženy od spoločnosti Webber Naturals je receptúra, ktorá sa užíva jedenkrát denne a ponúka cielenú výživovú podporu pre ženy so stredne až veľmi aktívnym životným štýlom. Je vhodná pre vegetariánov, je dodávaná v ľahko stráviteľnej vegetariánskej kapsule a je vyrobená z prísad iných ako GMO. Komplex vitamínov pre ženy obsahuje odporúčanú dennú dávku vitamínov, ktoré by vám mohli chýbať, a obsahuje energizujúcu zmes superpotravín z 28 zdrojov celého ovocia a zeleniny.


Zdroj antioxidantov, ktoré chránia pred oxidačným stresom. Udržuje zdravý zrak, pokožku, imunitné funkcie, nočné videnie, kosti, chrupavky, zuby, ďasná a správnu funkciu svalov. Produkuje a opravuje spojivové tkanivá. Podporuje zdravý metabolizmus glukózy a funkciu štítnej žľazy.


Zloženie: Vitamíny: Beta-karotén 1250 IU (750 mcg), Vitamín A (palmitát) 1250 IU (375 mcg RAE), Vitamín D3 (cholekalciferol) 1 000 IU (25 mcg), Vitamín C (kyselina askorbová) 100 mg, Vitamín E (d-alfa-tokoferol) 30 IU (20 mg AT *), Vitamín B1 (tiamín hydrochlorid) 5 mg, Vitamín B2 (riboflavín) 5 mg, Niacín 10 mg, Niacínamid 15 mg, Vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid) 10 mg, Biotín 50 mcg, Vitamín K2 (menachinón) ako MK-7 (fazuľa natto) 45 mcg, Kyselina pantoténová (d-pantotenát vápenatý) 15 mg, Kyselina listová (folát) 0,5 mg, Vitamín B12 (kyanokobalamín) 30 mcg. Minerály: Vápnik (uhličitan) 100 mg, Chróm (HVP **) 75 mcg, Jód (jodid draselný) 25 mcg, Železo (fumarát železnatý) 7,5 mg, Horčík (oxid) 50 mg, Mangán (HVP **) 2,5 mg, Molybdén (citrát) 12,5 mcg, Draslík (monohydrát citranu) 7,5 mg, Selén (HVP **) 50 mcg, Zinok (HVP **) 10 mg, Meď (HVP **) 750 mcg, Vanád (citrát) 12,5 mcg. Ďalšie prísady: Inositol 10 mg, Cholín (bitartrát) 4 mg, Luteín (Tagetes erecta) (kvet nechtíka) 1 mg, Paradajkový extrakt (Lycopersicon esculentum) (ovocie) 600 mcg, Poskytnutie 30 mcg lykopénu, Ovocná zmes zo superpotravín 15 mg. Vlastná zmes: hrozno, granátové jablko, jahoda, brusnica, čučoriedka, malina, čučoriedka (štandardizované na 76% polyfenolov), Zeleninová zmes zo superpotravín 15 mg. Vlastná zmes: brokolica v prášku, daikon, extrakt z koreňov červenej reďkovky, Žerucha horská, kapusta, karfiolový prášok, rukola, žerucha, koreň wasabi, Koncentrát čerstvej šťavy zo superpotravín 15 mg. Vlastná zmes: koriander, petržlen, bobule kapary, artičoky, extrakt z čiernych reďkovkoviek, koreň púpavy, koreňový prášok, jačmenná tráva, zelerové semeno, koncentrát repnej šťavy, paradajkový prášok.

* AT: alfa-tokoferol

** HVP: hydrolyzovaný rastlinný proteín


Ostatné zložky: Vegetariánska kapsula (uhľohydrátová guma, chlorofylín, čistená voda), ryžová múka, stearan horečnatý rastlinnej kvality (lubrikant), oxid kremičitý.


Ďalšie informácie: poraďte sa s lekárom pred použitím, ak užívate lieky na riedenie krvi. U ľudí citlivých na kyselinu nikotínovú môže dochádzať ku kožnej reakcii, ktorá je všeobecne mierna. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt obsahuje železo a môže vážne poškodiť zdravie dieťaťa. Precitlivenosť je známa, v prípade ak sa u vás vyskytne, v takom prípade prestaňte produkt užívať.


Dávkovanie: 1 kapsula denne s jedlom, niekoľko hodín pred alebo po užití iných liekov alebo prírodných potravinových doplnkov, alebo ako určí lekár/lekárnik.


Balenie: 90 | Forma: ľahko prehĺtateľné kapsuly



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

43092
1 ks

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Kanada
Odporúčané davkovanie
2 kapsule denne s jedlom
Obsah
90 ľahko prehĺtateľných kapsul
Podľa použitia
Imunita
Oči

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.