BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Sviežosť - ručne odlievaná sójová sviečka 125ml

6,90 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Ručne odlievaná eko sviečka s dreveným knôtom a sviežou dušou. Výrazne svieža a uvoľňujúca vôňa čerstvej mäty a gáfru pre povzbudenie tela aj duše.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

> prírodná, ručne odlievaná vonná sviečka zo sójového vosku s dreveným knôtom v praktickom a ekologickom sklenom obale

> ekocertifikovaný sójový vosk z kontrolovaného poľnohospodárstva predstavuje prírodnú alternatívu prijateľnejšiu pre zdravie človeka i životného prostredia

> organické esenciálne oleje, taktiež opatrené ekocertifikátom, poskytnú postupne sa uvoľňujúcu vôňu a oživia atmosféru interiéru aromaterapeutickými účinkami

> starostlivo vyberané vonné kompozície sa postarajú o zlepšenie nálady, pozdvihnutie mysle, zbavenie stresu či upokojenie a relax po náročnom dni

> vegánska sójová sviečka je ako jeden z najobľúbenejších výrobkov priam stvorená pre to, aby urobila radosť Vám či Vašim blízkym :)


Zbavte sa stresu, pozdvihnite myseľ, doprajte si radostné chvíle, nech ste kdekoľvek! Sviečky nás sprevádzajú už od nepamäti, prinášajú nám vzácne chvíle a ich hrejivá atmosféra si našu myseľ dokáže okamžite získať. Čarovné momenty či vzácne spomienky, ktoré sa vynárajú v mysli pri pohľade na horiaci plamienok, sú balzamom na dušu aj v ten najnáročnejší deň.


HLAVNÉ ZLOŽKY

> sójový vosk – na rozdiel od parafínu horí pomalšie a pri tom do ovzdušia neuvoľňuje toxické látky, predstavuje tak jeho ideálnu ekologickú a vegánsku alternatívu

> kompozícia organických esenciálnych olejov – opatrených ekocertifikátmi, sa počas horenia do ovzdušia uvoľňuje postupne, vďaka čomu je zážitok zo sviečky i pri jej doháraní rovnako intenzívny a príjemný, ako pri prvom zapálení


OBSAH A DOBA HORENIA

125ml, doba horenia cca 35h (údaj pochádza z merania nepretržitého horenia za bežnej izbovej teploty)


NÁŠ TIP PRE FANATIKOV

Pre optimálnu výdrž vychutnávajte blaho pri každom použití minimálne do doby roztavenia súvislej vrchnej vrstvy vosku.

Podľa potreby môžete priebežne skracovať dĺžku knôtu. Čím dlhšie totiž sviečka horí, tým dlhší je knôt, väčší plameň a šanca, že sviečka zadymí.

Pre Vašu bezpečnosť odporúčame zaobstarať si užitočnú vecičku v podobe zastrihávača knôtu. Pri krátkom zapálení však knôt nezastrihnite, pretože menší plamienok nestihne roztopiť vosk po okraj sviečky a môže sa vytvoriť priehlbina až tunel.


ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

Sójová sviečka je ideálnym doplnkom, ktorý sa hodí do každého interiéru, výborne sa kombinuje s ostatnými vonnými variantmi, avšak odporúčame jej pri horení dopriať "samotu", jedinečnosť a pokoj, aby dokázala naplno rozvinúť svoje čaro :)


AKO SA STARAŤ O SVOJU MILOVANÚ SVIEČKU

Všetko okolo nás, či už je to živý tvor alebo jednoduchý predmet, si zaslúži našu pozornosť. Zistite, čo môžete urobiť pre to, aby Vám eko sviečka priniesla čo najväčšiu radosť :)


VÔŇA VÝROBKU

Výrazne svieža a uvoľňujúca vôňa čerstvej mäty a gáfru pre povzbudenie tela aj duše.


FARBA VÝROBKU

Výrobok má jemne zelenkastú farbu.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Výrobok je balený v ekologickom sklenom obale. Po dohorení, prosím, myslite aj na svoje životné prostredie a neodhadzujte sklenený obal. Stačí ho umyť a môžete ho opätovne využiť rôznymi inými spôsobmi.


UPOZORNENIA

Pred samotným zapálením položte sviečku na vhodné miesto, ktoré disponuje dostatočne tepelne odolným povrchom, je chránené pred prievanom a dostatočne vzdialené od ľahko zápalných predmetov.

Prvé zapálenie sviečky musí trvať minimálne 10 - 15 sekúnd, niekedy aj viac, aby sa knôt poriadne rozpálil a skrátil sa na správnu dĺžku (približne 3-5 mm). Po zapálení nenechajte však sviečku horieť dlhšiu dobu ako 4 hodiny v kuse. Horiacu sviečku nikdy nenechávajte bez dozoru.

Dbajte aby roztopený vosk neobsahoval nečistoty, napr. hlavičky zápaliek. Z bezpečnostných dôvodov nenechajte sviečku dohorieť úplne. Zhasnite ju, keď zostáva cca. 10mm vosku.

Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri kontakte s pokožkou umyte veľkým množstvom vody.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

22601

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
125ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Doba horenia
cca 35hod

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.