BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

GREPOFIT Nosol Aqua - prírodný sprej do nosa proti nádche ENERGY 20ml

14,50 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Prírodný sprej do nosa vhodný aj pre deti. Nepoškodzuje sliznicu nosa a nevyvoláva návyk.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Grepofit nosol aqua patrí do skupiny prírodných prípravkov na očistu nosa. Svojou komplexnou formuláciou sa však usiluje docieliť rýchly a najmä dlhotrvajúci účinok, porovnateľný s chemickými prípravkami.


Ako základ obsahuje treťohornú termálnu vodu, obohatenú o extrakty šalvie lekárskej a šišiaku bajkalského, grepový extrakt, kyselinu hyaluronovú a čistú esenciu myrty obyčajnej.


Liečba Grepofitom Nosol Aqua

Podstatným faktorom, ktorý ovplyvňuje výsledok, je rýchlosť nasadenia prípravku. Najvhodnejšie použiť ho hneď po zistení prvých príznakov a odporúča sa pokračovať najmenej jeden deň po ich odoznení.


Prevencia s Grepofit Nosol Aqua

Náš nos neslúži iba ako súčasť dýchacieho ústrojenstva, ale aj filtruje nečistoty, ktoré sa nachádzajú vo vzduchu. Hrubé nečistoty zachytávajú nosné chĺpky, zatiaľ čo drobnejšie častice sa prilepujú na nosnú sliznicu. Na jej povrchu sú drobné riasinky prekryté prirodzeným hlienom a ich neustály pohyb umožňuje za normálnych okolností postupné odlučovanie nečistôt. Ak však máme sliznicu veľmi suchú, alebo ak je hlien priveľmi hustý, riasinky sú obmedzené v pohybe a ich funkcia je obmedzená.


Preventívnym ošetrením Grepofitom nosol aqua na báze dennej hygieny docielite šetrné očistenie sliznice a znížite riziko infekcie horných dýchacích ciest.


Veľmi vhodný je tento návyk pre osoby, ktoré sú denne vystavené pobytu v klimatizovanom priestore. Sliznice sa tak regenerujú a zvlhčujú a dokážu zabrániť negatívnym dôsledkom tejto dlhodobej expozície.


Nosná hygiena - dýchanie a džala néti

Džala néti je jogínska metóda čistenia nosa, teda nosnej dutiny a nosnej sliznice. Známym faktom je, že jedným z cieľov jogy vo všeobecnosti je zintenzívnenie a vedomé kontrolovanie energetického metabolizmu. V dôsledku tejto kontroly potom môžu zosilnieť fyzické, mentálne a psychické schopnosti jednotlivca. Čo sa týka jogy a dýchania, ak opomenieme niektoré výnimočné techniky, v joge sa všeobecne odmieta dýchanie ústami. Hlavným orgánom, ktorým pritom môžeme prijímať energiu, je nos. Úloha nosnej dutiny a nosnej sliznice je teda veľmi dôležitá. Joga so svojou metódou džala néti vychádza z toho, že ak je činnosť nosa nedostatočná, môže táto indispozícia vyvolať vážne fyzické ťažkosti. Podľa jogy a džala néti je totiž vzduch hlavnou výživou pre náš organizmus a naše bytie.


Balenie:

Sprej s aplikátorom do nosa, 20 ml


Zloženie:

Grepofit Nosol Aqua je bioinformačný prípravok s obsahom termálnej vody zo žriedla Podhájska, extraktu z grapefruitu, šišiaka bajkalského a šalvie lekárskej. Obsahuje tiež kyselinu hyalurónovú a silicu z myrty obyčajnej.


Grepofit Nosol Aqua použite ako:

Účinné riešenie týchto infekcií:

Nádcha - odporúčame nasadiť čo najskôr, už pri prvých príznakoch ochorenia.

Očista nosa - najlepšie použiť po predchádzajúcej očiste nosa výplachom konvičkou.


Ingrediencie:

Aqua mineralis, salvia officinalis leaf extract, scutellaria baicalensis extract, sodium hyaluronate, potassium sorbate, citrus paradisi fruit extract, citric acid, myrtus communis leaf oil, limonene, linalool.


Dávkovanie:

Podľa potreby vždy 1 streknutie do každej dierky.


Skladovanie:

Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote 10–25 stupňov celzia.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Energy
155625

Tabuľka dát

Odporúčané davkovanie
Podľa potreby vždy 1 streknutie do každej dierky.
Obsah
20ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.