BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

VIAIMUN 60 kapsúl 34g

33,00 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
VIAIMUN obsahuje štyri základné typy nukleotidov – AMP – Adenozínmonofosfát, CMP – Cytidínmonofosfát, GMP – Guanozínmonofosfát a UMP – Uridínmonofosfát. Nukleotidy potešia bunky Vašich čriev, ktoré vytvoria prirodzenú bariéru proti látkam, ktoré sú pre telo cudzie.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

V čom je VIAIMUN výnimočný?


Používame len klinicky testovanú prírodnú zložku obsahujúcu nukleotidy


VIAIMUN obsahuje štyri základné typy nukleotidov – AMP – Adenozínmonofosfát, CMP – Cytidínmonofosfát, GMP – Guanozínmonofosfát a UMP – Uridínmonofosfát. Nukleotidy potešia bunky Vašich čriev, ktoré vytvoria prirodzenú bariéru proti látkam, ktoré sú pre telo cudzie.


Je vhodný pri rôznych typoch diét


Komplexný „Clean Label“ produkt, ktorého základné zložky majú rastlinný pôvod. Vhodný je pre rôzne typy diét: bezlaktózovú, bezlepkovú, IBS – diétu (Irritable Bowel Syndrome, syndróm dráždivého čreva) a tiež bezsacharidovú diétu – pre diabetikov. Neobsahuje žiadne alergény. Plnený je do vegánských, transparentných kapsúl bez akýchkoľvek farbív.


Vyrábame ho na Slovensku


VIAIMUN sme vytvorili v spolupráci firiem ORIN Group a Medveď Natural. Vyrábame ho na Slovensku – vo Zvolene.


Používame vzácnu zložku Beta 1,3 / 1,6 Glukan z kvasníc


Druhou základnou zložkou VIAIMUN sú Betaglukany. Sú to hnacie motory imunitných buniek. Na bunkách imunitného systému (predovšetkým makrofágy, neutrofily, niektoré lymfocyty) existujú špecifické receptory pre glukan nazvané CR3. Vo chvíli, kedy sa na receptor CR3 naviaže Betaglukan s ďalšími zložkami z organizmu, dôjde k búrlivej aktivácii imunitnej bunky, ktorá ničí všetko telu cudzorodé a nepatričné.


Je registrovaný na Úrade verejného zdravotníctva


VIAIMUN je registrovaný na Úrade verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.


Používame vegánske kapsule


VIAIMUN balíme do vegánskych, transparentných kapsúl bez akýchkoľvek farbív.


Množstvo aktívnych látok v ODD*


Extrakt z kvasníc s nukleotidmi typu AMP, CMP, GMP, UMP 400 mg

Beta 1,3/1,6 Glukan z kvasníc (Saccharomyces cerevisiae) 100 mg

* Odporúčaná denná dávka dospelého


Upozornenie: Nádobu uchovávajte uzavretú, uskladňujte mimo dosahu malých detí. Prípravok je určený na vnútorné použitie. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Výživový doplnok nie je náhrada pestrej stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte v suchu, pri teplote do 20° C, chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.


Prečo Viaimun?


Mnoho ľudí trpí dlhodobými ochoreniami s nadmernou aktivitou imunity. Je jedno či je to atopický ekzém, alergie, psoriázy alebo únava. Všetky chronické problémy vyčerpávajú telo a nato aby bolo telo zdravé, potrebuje obnovu, regeneráciu. Aj oslabený imunitný systém, ktorý dovolí premnožiť sa HPV vírusom, alebo chlamýdiám sa najskôr, kdesi vyčerpal a už nemal dostatok síl na regeneráciu. Oslabený imunitný systém následne nezvládol boj s narušiteľom.


Preto sme hľadali riešenie, ako pomôcť telu, aby malo dostatok látok potrebných na regeneráciu. A tak sa zrodil VIAIMUN. Tento výrobok obsahuje vysoko cenené nukleotidy. Nukleotidy sú semi-esenciálne látky (sú to také látky, ktoré si telo dokáže vytvárať samé, ale nie v dostatočnom množstve). Aké významné nukleotidy pre zdravie organizmu sú, vypovedá aj to, že nukleotidy sa vyskytujú aj v materskom mlieku. Príroda nič nenecháva na náhodu.


Ak človek trpí dlhodobým stresom, ochoreniami, časom si nedokáže dodať do tela dostatok týchto pre telo cenných látok: Telo postupne stráca schopnosť obnovovať poškodené a nefunkčné bunky, tkanivá, ktoré mu pomáhajú prežiť. Celkové prežitie sa zhoršuje a nazývame to choroba. Pomocou nukleotidov dokáže organizmus lepšie obnoviť svoju funkciu a regenerovať nielen po chorobe. Celý tento proces si vyžaduje veľa energie a stavebného materiálu, teda aj nukleotidov.


VIAIMUN si teraz môžete kúpiť v akcii s produktom Viafiber za zvýhodnenú cenu. Viafiber podporuje odolnosť organizmu voči vírusovým a bakteriálnym infekciám, znižuje zápalovú aktivitu a podpouje črevné zdravie. Verím, že vám užívanie oboch výrobkov prinesie vyššiu kvalitu do života.


Ako je to s vplyvom čreva na psychiku?


Z doterajšej komunikácie s ľuďmi som zistil, že väčšina ľudí, ktorí so mnou komunikovali si myslia, že črevo ovplyvňuje psychiku tak, že sa v čreve vyrobí serotonín (hormón šťastia) a ten sa dostane do mozgu a spôsobuje tam dobré nálady. Toto však pravda nie je. Množstvo serotonínu je v mozgu regulované. Žiadny serotonín vyrobený mimo mozgu sa nevie do mozgu dostať.


Dianie v čreve ovplyvňuje psychiku cez iné mechanizmy. Dnes vám ukážem jeden z nich. Dianie v čreve ovplyvňuje naše imunologické reakcie. Črevo a celý tráviaci trakt je miestom, kde sa v tele koncentruje najviac látok z okolitého prostredia, ktoré majú na naše telo potenciálne negatívne účinky. Preto v oblasti čreva sa sústreďuje najviac buniek imunitného systému, aby telo ochránili pred potenciálnym nebezpečenstvom.


Rovnako aj baktérie, ktoré prežívajú v našom tráviacom trakte reagujú s bunkami imunitného systému. Zmeny v stravovaní s odklonom k neprirodzenej strave, stres, cukor, nedostatok pohybu ako aj nadmerná fyzická záťaž, lieky a chemikálie vedú k zmenám baktérií v tráviacom trakte. Na toto všetko reaguje imunitný systém vyplavovaním malých bielkovín nazývaných zápal podporujúce cytokíny.


Tieto zápal podporujúce (prozápalové) cytokíny dokážu prenikať do mozgu a v mozgu dokážu narúšať tvorbu hormónu šťastia. Takto dochádza k postupnému narušovaniu psychiky. Ak by sa sa dobre pozreli na ľudí s tráviacimi ťažkosťami zistíte, že mnohí z nich majú psychické problémy. Je to spôsobované aj cez tento mechanizmus dlhodobým pôsobením prozápalových cytokínov, ktoré sú uvoľňované imunitou, ktorá reaguje na zmeny bakteriálneho zloženia v čreve.


Obnova bakteriálneho zloženia v našom tráviacom trakte by preto nemala byť spájaná výlučne s trávením. Ako vidíte imunologické reakcie v tráviacom trakte ovplyvňujú aj našu psychiku a nielen ju.


Čo je to syndróm deravého čreva a ako ho riešiť?


Syndróm deravého čreva je poškodenie črevnej sliznice a je častou a závažnou príčinou mnohých chronických ochorení. Väčšina z týchto ochorení školská medicína považuje za nevyliečiteľnú a patria sem napr. alergie či autoimunitné choroby.


Príznaky syndrómu deravého čreva môžu byť veľmi rôznorodé, ako napr.:


? chronická bolesť kĺbov

? chronická bolesť svalov

? ťažkosti so sústredením

? nafukovanie

? migréna

? zmeny nálady alebo dokonca depresia

? nervozita

? akné

? ekzém

? oslabený imunitný systém

? opakujúce sa infekcie močovo-pohlavného ústrojenstva

? chronická únava

? neznášanlivosť na rôzne potraviny (potravinová intolerancia)

? podráždené črevo

atď.


Syndróm deravého čreva postihuje tenké črevo, nie hrubé črevo. Čo to však znamená, keď je tenké črevo „deravé“?


Črevná sliznica predstavuje ochrannú bariéru, ktorá oddeľuje obsah čreva od zvyšku tela. Ak je táto bariéra neporušená, nedovolí, aby sa nedostali neželané látky do tela a do krvi pustí iba potrebné živiny.


Pri syndróme deravého čreva v črevnej sliznici vzniknú medzery, takže teraz môžu do krvi vstupovať látky, ktoré by tam nemali byť a mali by sa normálne vylučovať stolicou. Ide o toxíny, plesne či neúplne strávené časti jedla. Tieto látky dokážu aktivovať imunitný systém a spustiť v tele zápaly.


Pretože zloženie prenikaných cudzorodých látok v niektorých prípadoch pripomína aj vlastné tkanivo tela, môže teraz na strane imunitného systému dôjsť k zámene. Útočí na svoje vlastné bunky vo viere, že sú to votrelci. A autoimunitné ochorenie je tu.


Mimochodom potravinové alergie by bez deravého čreva nemohli nikdy vzniknúť!!!!



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29722

Tabuľka dát

Odporúčané davkovanie
Deti 2-6 rokov: 1/2 kapsuly denne Deti nad 6 rokov a dospelí: 1 kapsulu denne
Obsah
34g
Kvalita
Vegan
Podľa použitia
Akné
Depresie, úzkosť
Ekzém
Imunita
Kĺby
Migréna
Močové cesty
Stres
Svaly
Trávenie
Únava

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.