BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

IMMUSE 30 kapsúl Medved natural

21,00 €
S DPH
6 položky
Tento produkt dokáže aktivovať špeciálne bunky imunitného systému, ktoré sa volajú plazmacytoidné dendritické bunky v skratke pDC. Tieto bunky imunitného systému sú v tele veľmi vzácne, no majú majú rozhodujúcu úlohu pri aktivácii protivírusovej obrany!
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Immuse® probiotikum na podporu imunity


V čom je tento produkt výnimočný?


Tento produkt dokáže aktivovať špeciálne bunky imunitného systému, ktoré sa volajú plazmacytoidné dendritické bunky v skratke pDC. Tieto bunky imunitného systému sú v tele veľmi vzácne, no majú majú rozhodujúcu úlohu pri aktivácii protivírusovej obrany!


Plazmacytoidné dendritické bunky v skratke pDC, tvoria interferón typu I. Interferon typu I. je bielkovina, ktorá má antivírusový účinok a brzdí množenie vírusov v bunke. Interferón typu I., ktorý tvoria plazmacytoidné dendritické bunky dokáže aktivovať tak vrodenú imunitu aby zabíjala vírusom napadnuté bunky, ako aj podporovať v ničení vírusom napadnutćh buniek adaptívnu imunitu.


Interferony typu I. tvorené plazmacytoidnými dendritickými bunkami sa dokáže naviazať aj na bunky, ktoré susedia s bunkami, ktoré sú napadnuté vírusom a tým ich chránia pred šírením vírusu a bránia tým šíreniu choroby.


Spôsob ako bezpečne stimulovať aktivitu plazmatocytoidných denritických buniek je užívanie IMMUSE ™ (LC-Plasma). IMMUSE ™ je jedinečný kmeň baktérií mliečneho kvasenia s novým mechanizmom účinku. IMMUSE ™ je prvá dostupná diétna potravinová zložka, u ktorej sa ukázalo, že aktivuje tieto vplyvné bunky imunitného systému a poskytuje komplexnejšiu imunitnú ochranu.


Tento produkt doporučujeme kombinovať s nasledovnými výrobkami: Mikroveda Probiotikum M33+ ústny sprej 50ml alebo Medveď natural Šťastné bruško PROBIO 50g – Probiotický prášok pre deti


Veríme, že vďaka tomuto produktu sa uľaví najmä mamičkám, ktorých deti teraz v školách a škôlkach budú napádané vírusovými infekciami.


Pre koho je tento produkt určený?


pre ľudí s oslabenou imunitou


pre športovcov


tak pre deti ako aj dospelých


produkt je vhodný pri prevencii infekčných ochorení


bezpečný pri dlhodobom užívaní


pre vystresovaných a ťažko pracujúcich ľudí


pre onkologických pacientov


Tento výrobok sa “nebije” so žiadnymi liekmi ani inými doplnkami výživy.


Zloženie: Vláknina z Akácie senegalskej (Acacia senegal, 215 mg v 1 kapsule), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, IMMUSE® – Lactoccocus lactis kmeň Plasma (50 mg v 1 kapsule).


Pôvod základnej zložky: EU/mimo EÚ.


Odporúčané dávkovanie: 1 kapsulu denne zapiť dostatočným množstvom vody.


Bez lepku

Bez farbív

Vhodné pre vegánov


Upozornenie: Nádobku uchovávajte uzatvorenú, mimo dosahu malých detí. Prípravok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte v uzatvorenej nádobe, v chlade, chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Množstvo účinných látok 1 kapsula *RVH

Akáciová vláknina 215 mg –

Lactoccocus lactis kmeň Plasma – IMMUSE® 50 mg –

*RVH – Referenčná výživová hodnota


Poznáte významného generála svojej imunity?


Každá armáda sa skladá z vojakov. Každý vojak má v armáde nejakú úlohu, ale najdôležitejšiu rozhodovaciu úlohu má generál. Generál vydáva rozkazy a riadi boje. Generálov je v armáde málo, ale bez nich je armáda stratená a ak je zle riadená zlými rozkazmi, armáda prehráva bitky. Ak generál riadi armádu správne, armáda bitky vyhráva. Presne takto isto je to aj v našej imunite.


Naša imunita je armáda rôznych buniek imunitného systému. Úlohou armády imunitných buniek je bojovať s narušiteľmi (baktérie, vírusy, plesne, parazity ). Tieto bitky prebiehajú v tele stále, lebo sme neustále vystavení patogénom. A ako armáda tak aj imunita potrebuje byť riadená svojim generálom. Kto to ale je?


Tým generálom je plazmacytoidná dendritická bunka v skratke pDC. Túto skratku pre plazmacytoidné dendritické bunky – pDC budem v texte používať.


Plazmacytoidné dendritické bunky ( pDC) patria k vrodenému imunitnému systému a sú veľmi vzácne. Je ich pomerne málo oproti iným bunkám imunitného systému. Napriek tomu, že je plazmacytoidných dendritických buniek ( pDC) málo, majú veľký vplyv na vývoj imunitnej odpovede na infekciu . Napr. zlá funkcia týchto buniek je zodpovedná za vysokú vírusovú záťaž u ľudí s HIV a umožňuje aby sa u HIV pozitívnych ľudí rozvíjali rôzne iné infekcie .


Medzi najdôležitejšie vlastnosti pDC patrí, že dokážu vytvárať interferóny typu I. Interferóny typu I. sú bielkoviny a zohrávajú kľúčovú úlohu pri zvládaní vírusových infekcií , najmä v akútnej fáze. pDC ich dokážu vyrobiť 100 – 1 000 násobne viac ako iné bunky imunitného systému. Toto je pre odolnosť voči infekciám rozhodujúce.


pDC zároveň aktivujú aj ďalšie bunky imunitného systému (armádu bojovníkov) aby sa do boja s infekciou zapojili všetky zložky imunity.


pDC aktivujú:


prirodzené zabíjačské bunky (NK bunky), ktoré napr. zabíjajú vírusmi napadnuté bunky ale aj rakovinové bunky


aktivujú cytotoxické T bunky, ktoré zabezpečujú ochranu pred vnútrobunkovými patogénmi ako chlamýdie, borélie, vírusy a pod. a dokážu zabezpečiť cez usmrcovanie napadnutých buniek aby sa infekcia neprenášala ďalej. Toto je napr. dôležité ak sa borélie ukryjú v iných bunkách imunitného systému a borélie tam nedokážu zlikvidovať ani antibiotiká


aktivujú B bunky, ktoré tvoria protilátky proti patogénom


aktivujú TH1 pomocné lymfocyty (patria k adaptívnej imunite) ktoré sú potrebné na boj s vírusmi, baktériami, plesňami


V roku 2012 Tel a spol. uviedli, že pDC dokonca môžu tiež priamo zabíjať nádorové bunky.


Ako vidíte plazmacytoidné dendritické bunky ( pDC) sú pre správnu obranu pred infekciami a tým aj chorobami veľmi dôležité. Problém bolo ako ich ovplyvňovať efektívne a zároveň bezpečne.


Roky výskumu viedli k tomu, že bola odhalená probiotická baktéria, ktorá to ako jediná (podľa doterajších vedomostí a výskumov) dokáže. Tou probiotickou baktériou je Lactoccocus lactis kmeň Plasma. A keďže to objavili v špičkovej firme, urobili na to výskum a klinické štúdie. Celkovo sa na ľuďoch a zvieratách uskutočnilo 29 štúdii (14 na ľuďoch) vrátane 2 štúdií na skúmanie bezpečnosti!


Pre toto náš výrobok IMMUSE® obsahuje len jeden typ baktérie, ktorý je usmrtený teplom a tým je Lactoccocus lactis kmeň Plasma . Iné probiotické baktérie podľa doterajších výskumov nedokážu efektívne ovplyvňovať pDC bunky, ktoré sú generálom imunity.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29725
6 položky

Tabuľka dát

Zloženie
Vláknina z Akácie senegalskej (Acacia senegal, 215 mg v 1 kapsule), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, IMMUSE® – Lactoccocus lactis kmeň Plasma (50 mg v 1 kapsule).
Odporúčané davkovanie
1 kapsulu denne zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
30kpsl
Kvalita
Vegan
Podľa použitia
Imunita
Onkologické ochorenie
Vírusy, baktérie , plesne
Zápaly

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.