BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Stopbol 60 kapsúl Medved natural

30,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
olesti kĺbov patria medzi najčastejšie zdravotné problémy, ktoré ľudí trápia. Bolesti sú spojené zo zápalovými procesmi prebiehajúcimi v kĺboch. Výrobok Stopbol obsahuje 2 klinicky študované prémiové suroviny pôsobiace proti zápalu prebiehajúcemu v kĺboch.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

STOPBOL NA BOLESTI KĹBOV


Zloženie: Hydrolyzovaný keratín, vláknina z Akácie senegálskej (Acacia senegal), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, nedenaturovaný kolagén Collavant n2, protihrudkujúca látka: rastlinný stearan horečnatý


Pôvod základnej zložky: EU


Upozornenie: Nádobku uchovávajte uzatvorenú, mimo dosahu malých detí. Prípravok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte v uzatvorenej nádobe, v suchu, pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.


Odporúčaná denná dávka dospelého: 2 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom vody.


Množstvo účinných látok 2 kapsuly *RVH

Hydrolyzovaný keratín 500 mg –

Akáciová vláknina 460 mg –

Nedenaturovaný kolagén

Collavant n2 40 mg –

*RVH – Referenčná výživová hodnota


Bez lepku, bez farbív, bez GMO


Čo na boľavé kĺby?


Bolesti kĺbov patria medzi najčastejšie zdravotné problémy, ktoré ľudí trápia. Bolesti sú spojené zo zápalovými procesmi prebiehajúcimi v kĺboch. Následkom zápalov nie je len bolesť ale aj stuhnutosť kĺbov, s tým, že kĺby je potrebné rozhýbať.

Bolesti kĺbov sú často spojené s artrózami. Artrózy postihujú bedrové kĺby, kolená, chrbticu, ramená, lakte či drobné kĺby rúk, zápästia či palcov na nohách. Bolesti spojené s artrózou sa najskôr prejavujú po väčšej námahe. Ako ochorenie /zápal postupuje bolesti sa objavujú aj v pokoji.

Každého koho trápia bolesti kĺbov, by sa mal sústrediť na tlmenie zápalov a podporu protizápalovej aktivity. Je tu pre Vás nový výrobok Spopbol, ktorý obsahuje 2 klinicky študované prémiové suroviny pôsobiace proti zápalu prebiehajúcemu v kĺboch.


1, Hydrolyzovaný keratín

V priebehu starnutia sa znižuje schopnosť tela vytvárať si keratín. Keratin pritom nie je dôležitý len pre vlasy, pokožku, čo asi mnohí z vás poznajú, ale dôležitý je aj pre kĺby. Doplniť keratín však nie je jednoduché. Keratín nemôže byť absorbovaný ľudským telom. Napriek tomu existuje riešenie, ktoré ho umožňuje do tela doplniť. Tým riešením je upraviť keratín na hydrolyzovaný keratín.

Použitý hydrolyzovaný keratín dokáže byť na 96% absorbovaný telom. V použitom prémiovom hydrolyzovanom keratíne sú bielkovinové častice menšie ako mnohé konkurenčné keratíny a 8x menšie ako v kolagénoch.

Hydrolyzovaný keratin podporuje procesy nevyhnutné pre vývoj, tvorbu a regeneráciu chrupaviek a kĺbov. nami zvolený hydrolyzovaný keratín znižuje v kĺboch tvorbu zápalovej látky s názvom Interleukín-1ß, ktorá je dôležitým znakom artritídy a osteoartritídy. Interleukín-1ß podporuje zápal, bolesť a rozpad tkaniva. Znížením Interleukínu-1ß sa znižuje zápal kĺbov, stuhnutosť kĺbov ako aj bolesť kĺbov.


2, Nedenaturovaný kolagén typu II

Collavant n2 – nedenaturovaný (prirodzený, nezmenený) kolagén typu II sa získava špeciálnym výrobným procesom, pričom kolagén zostáva v nedenaturovanej (prirodzenej, nezmenenej) forme. Mechanizmus účinku nedenaturovaného kolagénu typu II. je zaujímavý a odlišný od iných doplnkov s obsahom kolagénu pre zdravie kĺbov, ktorých je dnes na trhu veľa.

Nedenaturovaný kolagén typu II pôsobí prostredníctvom orálnej tolerancie.

Po zjedení nedenaturovaného kolagénu II. typu sa tento kolagén dostane do tenkého čreva. V tenkom čreve sú ostrovčeky , kde sa sústreďujú bunky imunitného systému. Tieto imunitné bunky sa kontaktujú s nedenaturovaným kolagénom typu II. Imunitné bunky v tenkom čreve vďaka kontaktu s nedenaturovaným kolagénom typu II. začnú vytvárať imunitnú toleranciu. Imunitná tolerancia je dôležitá na to, aby imunita nenapádala, tolerovala, telu vlastné štruktúry a neničila tak telo zápalom.

Imunitný systém v čreve komunikuje aj s inými časťami imunity v našom tele. Tento kontakt medzi črevom a kĺbmi vytvára podmienky na to, aby sa spustila v kĺboch tvorba protizápalových regulačných T buniek. Protizápalové regulačné T bunky tvoria v kĺboch látky, ktoré majú opravný účinok na kĺby a ukončujú zápaly. Toto je nesmierne dôležité pri zápaloch prebiehajúcich v kĺboch.

Niekoľko klinických štúdií ukázalo, že nedenaturovaný kolagén typu II je prospešný pre kĺby nielen u ľudí s osteoartrózou, ale aj u zdravých ľudí.


Stopbol je výrobok, kde sú použité 2 špičkové prémiové klinicky testované suroviny a veríme, že vám pomôže pri zlepšovaní vášho zdravia. Keďže obsahuje špičkový keratín, vedľajším účinkom bude zlepšenie kvality vlasov, pokožky a nechtov.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29732
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Hydrolyzovaný keratín, vláknina z Akácie senegálskej (Acacia senegal), kapsula: hydroxypropylmetylcelulóza, nedenaturovaný kolagén Collavant n2, protihrudkujúca látka: rastlinný stearan horečnatý
Odporúčané davkovanie
2 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom vody.
Obsah
60kpsl
Podľa použitia
Kĺby
Nechty
Pokožka
Vlasy

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.