BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Fľaša zdravá Lagoena 0,5l

29,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Zdravá sklenená fľaša s kvetom života 0,5 l
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Fľaša Lagoena 0,5 l


Trendová a praktická sklenená fľaša na vodu Lagoena bola vyvinutá ako bezpečná cestovná fľaša. Je vyrobená z úplne recyklovateľných, prírodných látok. Má objem 0,5 litra. Fľaša s kvetom života je chránená na mieru vyhotoveným obalom z prírodného korku, ktorý chráni fľašu pred rozbitím. Tento prírodný obal sa príjemne drží, nešmýka sa, a v prípade potreby čistenia fľaše ho možno veľmi jednoducho zložiť. Skrutkovací uzáver je z biomasy upravenej prírodnou živicou. Má tesnenie na báze prírodných materiálov, samotný uzáver je vložený v drevenej čiapke.


Fľaša s kvetom života

Na dne fľaše je biely symbol kvetu života, ktorý vitalizuje nápoj. Pôsobí do okolia ako tvarový žiarič a v priebehu niekoľkých minút zharmonizuje vodu vo fľaši. Takto upravená voda má lahodnejšiu, zamatovejšiu chuť. Pre organizmus je takáto voda výhodná aj z pohľadu schopnosti vyplavovať z tela jedy. Senzibilovia a ľudia, ktorí dokážu pracovať s virguľou či kyvadlom, zvyknú namerať neuveriteľný nárast vibrácií takto upravenej vody. Kryštáliky z upravenej vody ukazujú jemné šesťuholníkové štruktúry a signalizujú vysokú vitálnu úroveň. Metódu posudzovania biologickej hodnoty vody podľa tvaru zmrazených kryštálikov vypracoval Masaru Emoto.

Prečo práve táto fľaša?


EKOLÓGIA

Ročná spotreba vody v plastových fľašiach predstavuje hodnotu približne 150 miliárd litrov. Zlikvidované plastové fľaše tvoria 2,7 milióna ton plastového odpadu. Veľká časť (viac ako 70 %) ročne vyrobených plastových fliaš nie je nikdy recyklovaná, namiesto toho končí na skládkach alebo sa rozptýli po celej planéte a skončí v moriach a oceánoch, kde plast ohrozuje život v mori. Jedna plastová fľaša potrebuje viac ako 700 rokov, aby sa rozložila.

Znižovaním plastového odpadu významne prispievame k ozdraveniu planéty. A to je to najlepšie dedičstvo, ktoré môžeme odovzdať svojim deťom.

Odmietanie vody balenej v plaste, ktorá už po krátkom čase obsahuje plno chemických látok z plastového obalu a používanie sklenenej fľaše je výborný začiatok pre každého, kto chce znížiť zaťaženie planéty nezmyselným jednorazovými plastovými obalmi.

ZDRAVIE

Fľaša Lagoena je vyrobená zo skla. Sklo je vyrábané z prírodných surovín. Je na 100 % recyklovateľné a možno ho používať donekonečna, bez straty kvality alebo čistoty. Sklo zachová autentickú chuť a vôňu nápoja. A čistenie skla je jednoduchšie a hygienickejšie, ako čistenie akéhokoľvek plastového výrobku.

Voda si najlepšie uchová svoje vlastnosti v skle, nie v plaste.


PRÍRODNÉ MATERIÁLY

Fľaša Lagoena pozostáva z prírodných materiálov, všetky možno bez zvyšku využiť znova.

Drevený kryt uzáveru je z bukového dreva a  Skrutkovací uzáver pozostáva z drevenej biomasy, prírodných živíc a vosku, škrobu, celulózy, prírodných olejov atď. Gumový krúžok je z kaučukovej zmesi získavanej z kaučukovníkových stromov. Korkový obal je vyrobený z rozdrvenej nadbytočnej kôry korkového duba. Fľaša je vyrobená z prírodného kremenného piesku (60 %) a recyklovaného bieleho skla (40 %).

Nikto vám nezoberie dobrý pocit z toho, že používate ekologický produkt, ktorý nekradne zdravie a ktorý je pre planétu neškodný. A to sú skutočnosti, ktoré je potrebné v dnešnej spoločnosti nastavenej na spotrebu a konzum šíriť čo najviac.


CHUŤ

Patentovaný dizajn fľaše preukázateľne zlepšuje chuť vody. V laboratóriu možno zmeny vody pozorovať pod mikroskopom – voda nadobudne nádherný šesťuholníkový kryštalický tvar. Potrubná voda je pozorovateľne mäkšia a chuťovo príjemnejšia. Tajomstvo spočíva v kvete života, ktorý vitalizuje vodu z vodovodu a vráti ju do prirodzeného harmonického stavu, čo bolo preukázané testovacou metódou, ktorú vyvinul Dr. Masaru Emoto.

Jedinečný tvar fľaše zlepšuje chuť vody.

Príjemná na dotyk. Vyrobená z prírodných materiálov. Ideálna na cestovanie. Nevkladá do vody látky, ktoré do nej nepatria.


FĽAŠA LAGOENA JE DOBRÁ VOĽBA.


Product Details

11800
1 ks

Tabuľka dát

Obsah
500ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.