BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Amla-C Plus 180 tabliet

21,90 €
S DPH
4 položky
Amla-C Plus je plnohodnotná potravina a preto je silnejšia a lepšie vstrebateľná ako syntetické doplnky.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Zloženie Amla C:

80% Amalaki (Emblica officinalis)

20% Spirulina


Odporúčané dávkovanie:

Užívajte 4-6 tabliet denne. Amla C je plnohodnotná komplexná potravina, takže ju môžete užívať buď s jedlom, alebo na lačno. 4-6 tabliet denne postačuje na pokrytie bežnej potreby.


Čo je Amla-C Plus?

Amla je silný starodávny indický všeliek. Latinský názov tohto bobuľového ovocia je Embilica Officinalis, v Indii sa nazýva aj Amalaki, alebo častejšie Amla. Amla sa využíva v Ayurvédskej medicíne už viac ako 5000 rokov. V Indii má široké využitie v medicíne a kozmetike a je aj hlavnou zložkou Trifally, slávneho ayurvédskeho lieku. Poskytuje veľmi kvalitné antioxidanty. Podľa vedeckých štúdií ide o najbohatší prírodný zdroj vitamínu C.


Prečo ich ponúkame:

Na zvrátenie nedostatku vitamínu C a ako prírodnú alternatívu ku syntetickému vitamínu C. Je to prírodná alternatíva k produktom s vysokými dávkami kyseliny askorbovej. Ako prostriedok na podporu imunitného systému a detoxikáciu pečene. Poskytuje aj taníny (antioxidanty).


Nutritičný Profil:

Prírodný askorbát je synergicky posilnený bioflavonoidmi a polyfenolmi obsiahnutými v každom ovocí. V skutočnosti 8.7 mg prírodného komplexu vitamínu C z Amly zodpovedá 100 mg bežne používaného syntetického vitamínu C (Arore, R.B. Development of Unani Compounds from Herbal Sources, p234, 1985).


Zaujímavosť:

V Ayurvédskej medicíne je Amla, alebo tiež indický egreš, oceňovaná už od 7. Stor. pre svoje účinky proti starnutiu, na podporu imunity a celkové posilňujúce pôsobenie na zdravie. Vitamín C z egrešov Amla je oveľa lepšie vstrebateľný ako syntetický vitamín C. Vitamíny z prírodných komplexných zdrojov sú aj bezpečnejšie a efektívnejšie ako vitamíny vytvorené v laboratóriu, ktoré môžu byť získavané z geneticky modifikovaných surovín. Ako skvelý antioxidant Amla napomáha prirodzenej obrane tela voči baktériám a vírusom a podporuje aj dobré trávenie. Jedinečná receptúra 80% Amly a 20% riasy Spiruliny spolu tvorí liečebnú silu zvyšujúcu obranyschopnosť organizmu. Amla-C Plus od Pure Planet neobsahuje žiadne plnidlá, sladidlá, prídavné látky a GMO. Ktorý vitamín C je tak čistý? Zistite aj vy prečo ľudia obľubujú Amla-C Plus a jeho liečivé účinky.


Pôvod Amla:

O Amle sa zmieňuje Ayurvédsky lekársky text zo 7. Stor. ako o najlepšom lieku proti starnutiu. V tradičnej Ayurvédskej medicíne sa Amla predpisuje ľuďom s anémiou, astmou, krvácajúcimi ďasnami, diabetom, pri prechladnutí, chronických pľúcnych ochoreniach, hyperlipidémii, kvasinkových ochoreniach, skorbute a rakovine. Mudrc Muni Chyawan podľa povesti obnovil svoje zdravie vďaka indickému egrešu. Aj keď má len 2,5cm, má Amla rovnakú antiskorbutickú hodnotu ako 2 pomaranče.


Účinné fytochemické látky:

vitamín C, taníny


Priaznivo ovplyvňuje:

Amla má bohaté farmakologické vlastnosti. Nielenže je to vynikajúci antioxidant, ale preukázali sa aj protiplesňové, antibakteriálne, antivírusové, antimutagénne, anabolické, protizápalové a antihistamínové účinky. Chráni pečeň pred poškodením toxínmi, utlmuje kvasinky, pôsobí proti prekysleniu a tvorbe tumorov. Pomáha pri nadmernom potení, kŕčoch, zvýšenom cholesterole a tlaku. Zvyšuje syntézu bielkovín a je užitočná pri hypoglykémii.


V porovnaní s inými produktami:

Iné výrobky s vitamínom C sú vlastne kyselina askorbová a nie vitamín C z potravín. Náš je 100% komplexný vitamín C z plnohodnotnej potraviny.


Ako sa Amla C Plus vyrába?

Mladé plody sa zozbierajú, usušia a pomelú na jemný prášok.


Ohlasy:

Beriem Amla C už 2 roky a nebola som celý čas chorá. Tiež sa cítim zdravšie a živšie každý deň. Ďakujem Pure Planet za tento výnimočný výrobok.” Vivian- Long Beach, CA


Raz večer som začal cítiť škrabanie v hrdle. Dal som si 2 čajové lyžičky Amla C prášku do hroznovej šťavy a ráno už som nemal žiadne známky bolesti krku. Odvtedy Amla C Plus používam na zastavenie prechladnutia a chrípky.“

L.V. ­ Rockwall, TX


Výskum/Referencie:

Srinivason Nature 153 685 (1944)


Krishnamurti and Giri. Proc. Indian Acad. Science 29B, 155 (1949)


Dhir, H., et al. Mutation Research 241, pp305-312 1990


Dhir, H.A. Agarwal: A. Sharma, and G. Talukder. Cancer Letters 59.9 18 (1991)


Giri, A.K. Cytologia 51, pp375-380 (1986)


Upozornenie:

Skladujte v suchu, mimo dosahu priameho svetla a pri teplotách do 25°C.


Info: Amla-C Plus je schválená ÚVZ SR ako výživový doplnok.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

4525
4 položky

Tabuľka dát

Odporúčané davkovanie
4-6 tabliet denne
Obsah
200 tabliet

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.