BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Orech Americký čierny - tinktúra 4ks 200ml

33,00 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Česká firma Zapper Technology je jediným výrobcom v EU, ktorá produkuje unikátnu tinktúru z Orecha amerického-čierneho podľa presného a zdokonaleného receptu Dr. Huldy Regehr Clarkovej. Táto tinktúra sa vyznačuje oveľa vyššou účinnosťou oproti bežným liehovým výluhom. Nakupujte u odborníkov ! :-) Spoločnosť Z-technology s.r.o. získala na jar r.2009 ešte priamo od Dr. Clarkovej zdokonalený recept na výrobu tinktúry z Orecha amerického–čierneho (Juglans Nigra). Táto tinktúra je podľa Dr. Huldy Regehr Clarkovej bez akýchkoľvek pochybností najdokonalejším, čisto prírodným prípravkom na očistu črevného traktu od osídlených parazitov a ich vývojových štádií vrátane vajíčok
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

NA OČISTU ČREVNÉHO TRAKTU OD TOXÍNOV A PARAZITÁRNEJ ZÁŤAŽE.


Česká firma Zapper Technology je jediným výrobcom v EU, ktorá produkuje unikátnu tinktúru z Orecha amerického-čierneho podľa presného a zdokonaleného receptu Dr. Huldy Regehr Clarkovej. Táto tinktúra sa vyznačuje oveľa vyššou účinnosťou oproti bežným liehovým výluhom. Nakupujte u odborníkov ! :-)


Spoločnosť Z-technology s.r.o. získala na jar r.2009 ešte priamo od Dr. Clarkovej zdokonalený recept na výrobu tinktúry z Orecha amerického–čierneho (Juglans Nigra). Táto tinktúra je podľa Dr. Huldy Regehr Clarkovej bez akýchkoľvek pochybností najdokonalejším, čisto prírodným prípravkom na očistu črevného traktu od osídlených parazitov a ich vývojových štádií vrátane vajíčok.


V krátkosti vám tu načrtneme, čo sa vo vašich črevách a následne v celom tele s veľkou pravdepodobnosťou deje. Sama Dr. Clarková prehlasovala, že parazity máme všetci, že sa jedná o celkom bežnú vec. Vzhľadom k nášmu „modernému“ spôsobu života však dochádza k celkom nenormálnym a častokrát k život ohrozujúcim stavom práve z dôvodu výskytu a premnoženia parazitov, ktoré svoje vajíčka pretlačia cez mikroskopické trhlinky v črevách do krvného obehu, čím dochádza k veľkému, postupujúcemu a skrytému nebezpečiu. Vajíčka parazitov sú krvou roznášané k jednotlivým orgánom po celom tele. Parazity majú vlastný maskovací systém, ktorý ich chráni od zničujúcich účinkov nášho imunitného systému. Využívajú živiny a telesné tekutiny a preto ich náš imunitný systém považuje za súčasť tela. Postupné osídľovanie tela parazitmi v sebe skrýva mnohé nebezpečia, ktorá sa vo fyzickej podobe môžu prejaviť až za niekoľko rokov po prvotnej kontaminácii. Najväčším problémom však je, že postupným zamorovaním nášho tela parazitmi dochádza tiež ku znižovaniu účinnosti ľudského imunitného systému. Platí tu jednoznačné a nemenné pravidlo: parazitizmus = znižovanie imunity. Parazity sa do tela dostávajú niekoľkými spôsobmi, z ktorých je najčastejšia bežná strava a voda. Nie je možné sa tomu vyhnúť. Stavu, kedy je vaše hrubé i tenké črevo osídlené rôznymi parazitmi, ktoré denne produkujú státisíce vajíčok, sa dá však účinným spôsobom brániť. Dr. Clarková radila vykonať dvakrát ročne očistnú kúru s tinktúrou z Orecha čierneho – amerického. Tento nesmierne účinný prostriedok a informácie o ňom získala Dr. Clarková od členov indiánskeho kmeňa, ktorý pomocou zelených šupiek z orecha čierneho liečil mnohé ťažké ochorenia. Dr. Clarková potom tento spôsob očisty čriev predstavila celému svetu.


Tinktúra, ktorá je z hľadiska skladovania a užívania pre očistu čriev najvhodnejšia, sa vyrába z nedozretých plodov tohoto stromu. Nejedná sa o opadané orechy, ale o prácne natrhané, nepoškodené plody (Orech čierny je strom, dorastajúci až do výšky 40 metrov - ku zberu sú potrebné výsuvné plošiny...). Vo chvíli, kedy sa v šupkách orechov nachádza maximálne množstvo účinných látok (zisťuje sa laboratórne), je veľmi krátke časové obdobie na ich zber a bezchybné spracovanie. Zdokonalený recept Dr. Clarkovej pre profesionálnu výrobu tejto tinktúry je pomerne zložitý. Problematické bolo hlavne zháňanie mraziacich boxov, ktoré orechy pred vlastnou výrobou šokom zmrazia na –50°C a až potom začína vlastný výrobný proces. Výroba prebieha ďalej v niekoľkých krokoch, ktoré musia byť presne dodržané, aby bol v tinktúre zaistený maximálny obsah účinných látok. Vlastné lúhovanie je pod zvýšeným tlakom bez prístupu vzduchu v úplnej tme a jeho dĺžka je stanovená podľa objemu lúhovacej nádoby. Po ukončení lúhovania nastáva fáza filtrácie a plnenia do tmavých, sklenených fľaštičiek o obsahu max. 100 ml. Výroba tejto tinktúry je pomerne zložitá, výsledok však stojí za to. Tento postup výroby zaisťuje o cca 40% vyššiu účinnosť oproti bežným tinktúram, ktoré sú vyrábané jednoduchým ponorením orechov do alkoholu.


V súčasnej dobe sa týmto originálnym spôsobom vyrába tinktúra v EU len v Českej republike. Spoločnosť Z-technology s.r.o. získala pre výrobu tejto tinktúry jedného z najskúsenejších českých odborníkov v spracovaní rastlinných produktov, ktorý celý výrobný proces vedie, ručí za kvalitu a maximálnu účinnosť tejto tinktúry.


"Orech čierny – americký je v našich končinách veľmi vzácny. Vyskytuje sa väčšinou v starých zámockých záhradách a ide prevažne o prísne chránené stromy. Preto je táto tinktúra v ČR a SR takmer neznáma, a to aj napriek tomu, že ide o výnimočný skvelý preparát. Naši zákazníci, ktorí si tinktúru od nás zakúpia, budú bez akýchkoľvek pochybností stopercentne spokojní. Jedná sa o cenovo dostupný funkčný a maximálne kvalitný preparát, ktorý môže pomôcť mnohým ľuďom zbaviť sa vleklých zdravotných problémov. Tinktúra z Orecha čierneho – amerického je samozrejme notifikovaná Ministerstvom zdravotníctva ČR a na Slovensku ohlásená na Úrade verejného zdravotníctva SR.“



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

28301

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Obsah
200ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.