BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

IMUNKO príchuť Jablko 115g Medved natural

30,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Volám sa IMUNKO a budem výnimočný priateľ pre výnimočné dieťa. Výborne chutím, obsahujem 100% prírodné zložky.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

IMUNKO PRÍCHUŤ JABLKO


Výrobok obsahuje vysoké dávky HMO, čo sú látky, ktoré sa prirodzene vyskytujú aj v materskom mlieku a pomáhajú deťom lepšie odolávať infekciám. Obsahuje aj akáciovú vlákninu, pomocou ktorej dohliada na zdravie detských čriev, v ktorých sa nachádza až 80% imunity. Ocenia ma aj rodičia, ktorých deti majú problémy s trávením, s alergiami či nechuťou do jedla. A keďže obsahuje aj výťažok z rakytníka, horčík a vitamín C, dokáže toho ešte oveľa viac. Poďme sa na to spoločne pozrieť. tip na jeseň


Dávkovanie a návod na použitie: Jedno vrecúško vysypte do suchého pohára, zalejte 150 ml neperlivou vodou, miešajte až do úplného rozpustenia a vypite. Balenie obsahuje 30 jednorazových vrecúšok v dóze


Príchuť jablko: Akáciová vláknina, výťažok zo živice zo Smrekovca západného s arabinogalaktanmi, Oligosacharidy materského mlieka (HMOs), horčík (horečnatá soľ kyseliny citrónovej), výťažok z plodov malpígie holej (Acerola), výťažok z plodov rakytníka rešetliakového, aróma: jablko, sladidlo: glykozidy steviolu, farbivo: betakarotén.


Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neužívajte, ak máte intoleranciu na akúkoľvek zložku výživového doplnku. Skladujte v suchu pri teplote max. 25°C, chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.


Obľúbený nápoj Vášho dieťaťa, obsahuje tieto zložky:


Oligosacharidy materského mlieka – nazývané aj HMO látky materského mlieka sú významnou zložkou v IMUNKOVI. Výsledky klinickej štúdie hovoria, že HMO látky podporujú imunitné funkcie, pomáhajú pri rozvoji mozgu kognitívnych funkcií, posilňujú črevnú bariéru, vyživujú prospešnú črevnú mikroflóru Vášho dieťaťa.


Akáciová vláknina – ide o vlákninu, ktorá dokáže vyživovať baktérie v celej dĺžke čreva. Mnohé iné vlákniny rozložia baktérie už v prvej tretine čreva, čím baktérie vo zvyšku čreva nemusia byť dostatočne vyživované. Akáciová vláknina pozitívne ovplyvňuje zdraviu prospešné baktérie v detských črevách. Vedeli ste, že až 80% našej imunity sa nachádza práve v nich?


Výťažok zo smrekovca opadavého – inak nazývaný aj arabinogalaktan. Štúdia, ktorá bola na arabinogalaktan vykonaná, preukázala, že dokáže zvýšiť schopnosť tela brániť sa proti infekciám a bežným nachladnutiam, čo je pre rodiča každého dieťaťa veľmi dôležité.


Výťažok z rakytníka rešetliakového- obsahuje vysoký podiel vitamínu C. Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému.


Horčík- prispieva k udržaniu zdravých kostí, k udržaniu zdravých zubov a tiež prispieva k správnemu fungovaniu svalov.


Vitamín C- prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému, k zníženiu vyčerpania a únavy, k správnemu fungovaniu nervového systému a k správnej funkcii ďasien.


Vďaka praktickým vrecúškam si ho Vy alebo Vaše dieťa môžete zobrať kamkoľvek so sebou.

Vďaka nemu bude Vaše dieťa s radosťou dodržiavať pravidelný pitný režim.

Stane sa obľúbeným nápojom Vášho dieťaťa.


Obsah balenia príchuť jablko 115 g


Výživové hodnoty:


Množstvo účinných látok Vrecúško 3,84 g (Jablko) *NRV%

Akáciová vláknina 1500 mg –

Výťažok zo smrekovca opadavého 1000 mg –

Oligosacharidy materského mlieka 400 mg –

Výťažok z rakytníka rešetliakového 200 mg –

Horčík 40 mg 11 %

Vitamín C 34 mg 42,5 %

*NRV% – Denná referenčná hodnota príjmu dospelého.


Všetky zložky, ktoré Imunko obsahuje podporujú stabilitu zdraviu množenie prospešnúých bakérií a podporujú črevné zdravie.


Imunko obsahuje aj to čo deti dostávjú najprirodzenejšie od matiek. A to sú prebiotiká materského mlieka. Volajú sa v skratke (HMO) – Human Milk Olisaccharide. Pre imunitu a zdravie čriev majú veľky význam. Pripravil som si pre vás aj grafiku ako v čreve pôsobia viď obrázok v mojom príspevku.


Ako vidíte z obrázku, HMO obsiahnuté v Imunkovi, keď sa dostanú do čreva dieťaťa naväzujú na seba choroboplodné baktérie a tie sa vylúčia z tela von cez stolicu. Pôsobia podobne ako slizničné imunoglubulíny (špeciálne bielkoviny, ktoré tvoria bunky imunitného systému na slizniciach – sIgA).


HMO zároveň :


podporujú rozmnožovanie zdraviu prospešných bifidobaktérií

podporujú tvorbu protizápalových látok

pôsobia proti deravému črevu čo je veľmi dôležité pri alergiách

podporujú dozrievanie imunity zodpovednej za ničenie choroboplodných baktérií a vírusov

tlmia imunitu pri astmách a ekzémoch


A určite sa ma budete pýtať ako máme túto surovinu. HMO sa vyrábajú patentovanou enzymatickým štiepením častí rastlín. Neextrahujú sa z mlieka mamičiek a žiadne dieťa nie je ochudobnené. Vďaka vývoju sa podarilo vyvinúť technológiu, ktorá umožňuje vyrobiť za prijateľné peniaze to čo sa deje v mliečnych žľazách matiek.


Pri akých problémoch sa môžu využiť vlastnosti HMO:


hnačky

zápchy

časté zápaly dýchacích ciest

podpora čreva cisárskym rezom narodených detí

koliky

častý výskyt infekcií u detí (kašlíky, soplíky a pod)

po antibiotickej liečbe

pri diagnostikovanom znížení imunity

alergie, astmy a atopické emzémy


A je to učené len pre deti? Nie! Výhody HMO môžu využiť aj dospelí ľudia napr. pri:


hnačkách

zápchach

infekciách klostrídiami

infekciách salmonely

problemoch s dutinami

problémoch s dýchacími cestami

na regeneráciu čreva po antibiotickej liečbe

atď.


Slizničná imunita. Čo sa stane ak nefunguje dobre?


Jednou z najdôležitejších časti imunity je slizničná imunita. Sliznice sú “akousi kožou” ktorá nás chráni z vnútra. A ak sa povie slizničná imunita musíme spomenúť protilátky, ktoré vytvárajú akýsi koberec, ktorý nepustí do tela vírusy, baktérie. Tento pomyselný koberec protilátok pokrývajúci sliznice (nachádzajú sa v čreve, dýchacích cestách cesty, pohlavných orgánoch, očiach, ústach a pod) je tvorený imunoglobulínmi A, ktoré sa v skratke píšu sIgA (sekretorický imunoglobulín A).


Imunoglobulíny A (sIgA) na slizniciach (sú napr. aj v slinách, v slzách) funguje tak, že sa prichytia napr. na baktériu či vírus v čreve a cez stolicu sa vylúčia s vírusom či baktériou bez toho, aby vznikla zápalová reakcie.


Nato aby sa nám tvorili imunoglobulíny A na slizniciach sú potrebné mnohé zdraviu prospešné baktérie. Tie neustále aktivujú ich tvorbu. Ak napr. v sliznici čreva chýbajú baktérie, ktoré neustále spúšťajú tvorbu sIgA (baktérie ovplyvňujú naš imunitný systém) , pôsobia na imunitný systém namiesto dobrých baktérií iné baktérie, ktoré sa tam nachádzajú.


Táto zmena baktérií môže viesť k zmene tvorby imunoglobulínov. Namiesto sIgA sa uvoľňujú imunoglobulíny typu E v skratke IgE. Lenže IgE sú imunoglobulínmi alergických reakcií a na rozdiel od sIgA vždy spôsobujú zápalovú reakciu so všetkými súvisiacimi následkami! V reálnom živote môžete nedostatok sIgA na slizniciach vidieť ako napríklad ako sennú nádchu alebo astmu, alebo aj náchylnosť na infekcie.


Imunko navyšše obsajuje špeciálne prírodné látky, ktoré sa nachádzajú aj v materskom mlieku a pôsobia podobne ako sIgA. Naviažu sa na baktérie a vírusy a vylúčia ich z tela von. Takto dokážu sčasti nahrádzať chýbajúce sIgA a Imunko prirodzeným spôsobom pomáha imunite vylučovať z tela vírusy a baktérie.


Všetky choroby slizníc, či už ide o zápal hrdla, očí, prsníka alebo močového mechúra je spojený so stratou sIgA a pri ich liečbe by sme mali vždy uvažovať ako riešiť baktérie, ktoré pomáhajú pri ich tvorbe.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Medved Natural
29740
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Akáciová vláknina, výťažok zo živice zo Smrekovca západného s arabinogalaktanmi, Oligosacharidy materského mlieka (HMOs), horčík (horečnatá soľ kyseliny citrónovej), výťažok z plodov malpígie holej (A
Odporúčané davkovanie
Jedno vrecúško vysypte do suchého pohára, zalejte 150 ml neperlivou vodou, miešajte až do úplného rozpustenia a vypite. Balenie obsahuje 30 jednorazových vrecúšok v dóze
Obsah
115g
Podľa použitia
Alergia
Astma
Dýchacie cesty
Ekzém
Hnačka
Imunita
Kŕče v bruchu, kolika
Sliznice
Trávenie
Vírusy, baktérie , plesne
Zápaly
Zápcha

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.