BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi elixír olej pre pokožku a dušu TRIPHALA TRI-TOX - očista lymfy - 50 ml

16,90 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
"nechajte odplávať" a vnímajte, ako Vaše bunky v novej ľahkosti rozkvitajú receptúra je spojením troch preslávených receputúr - triphala, sarshapadi a seethodaka, ktoré sú používané v tradičnej ajurvédskej čistiacej kúre pančakarma pre elimináciu usadenín z medzibunkových priestorov, nadmerného zadržiavania vody a pre rozprúdenie lymfy pravá ajurvédska receptúra s bohatou kompozíciou ajurvédsky vyrobených rastlinných extraktov, éterických olejov a vybraných základových olejov 100% prírodný, vegán, BDIH certifikovaná prírodná kozmetika
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Khadi elixír olej Triphala Tri-tox: svieža ľahkosť pre Vašu pokožku. Vnímajte odľahčenie a oslobodenie, keď ajurvédska stimulujúca sila prestupuje Vašu pokožku, aby odvádzala a prečisťovala.

Tajomstvo oslobodzujúceho uvoľňujúceho účinku spočíva v prastarých znalostiach najstaršieho systému prírodnej medicíny ľudsta – ajurvédy – a tradične sa používa v čistiacej kúre pančakarma. Táto kráľovská ajurvédska disciplína si kladie za cieľ odviesť splodiny a hĺbkovo prečistiť telo a myseľ. Khadi Triphala Tri-tox elixír olej je spojením troch preslávených bylinných receptúr: triphala, sarshapadi a seethodaka a nesie tak v sebe podstatu kúry pančakarma, ktorá motivuje tkanivá, aby "nechali odplynúť". Tradične sa tieto receptúry používajú na prečistenie buniek cestou ich jemného „oplachovania“. Táto ajurvédska metóda umožňuje lymfe, ktorá obklopuje bunky, odviesť všetko, čo bunky zaťažuje. Vďaka Triphala Tri-tox - zbohom aj nadmernému zadržiavaniu vody. A zároveň, delikátna svieža kompozícia mnohých éterických olejov bude počas masírovania pokožky stimulovať aj na duši a poskytovať zmyslom skutočne jedinečný zážitok.

Triphala, receptúra ??bohatá na antioxidanty, sa tradične používa na čistenie medzibunkových priestorov. Toto silné trio – kombinácia plodov haritaki, amalaki (amla) a bibhitaki – je v ajurvéde považované za stimulátor látkovej výmeny. Sarshapadi ako ajurvédska bylinne olejová kompozícia je koncentrátom sily ôsmich rastlín a je používaná na uvoľnenie starých nánosov. Seethodaka, ďalšia tradičná bylinne olejová kompozícia so synergickou silou pätice rastlín slúži v ajurvéde na upokojenie poškodených tkanív a na obnovu prirodzenej rovnováhy pokožky.

Khadi elixír Triphala Tri-tox je kompozíciou ajurvédskych rastlinných extraktov, pričom individuálny účinok jednotlivých indických rastlín je multiplikovaný do mocného celku cez ich prepojenie v receptúre na ajurvédskych princípoch, ako aj výrobou rastlinných extraktov cestou pravých ajurvédskych tradícií. Rastliny sú citlivo, v rádoch hodín, ohrievané v kotloch nad otvoreným ohňom. Takto, starostlivým nasledovaním prastarých ajurvédskych výrobných procesov, získavame koncentrované rastlinné odvary, ktorých celok nazývame Khadi elixír. Ten ďalej zapracovávame, opäť cestou autentických ajurvédskych postupov, do vybraných ošetrujúcich olejov a všetko prepájame s jedinečnými kompozíciami olejov éterických. A tak vzniká aj Khadi elixír olej Triphala Tri-tox.

Darujte svojej pokožke Khadi elixír olej a počúvajte ju, ako Vám spieva! Vnímajte oslobodzujúce pôsobenie elixír oleja Triphala Tri-tox. Vychutnávajte si jeho odvádzaciu silu, keď sa zatřpytí na Vašej pokožke a obklopí Vás svojou jedinečnou, stimulujúcou vôňou. Už počas masírovania naciťujte, ako sa Vaša pokožka prečisťuje a zotavuje a ako sa Vaše zmysly prebúdzajú pod dotykom a esenciami elixír oleja. Rozvibrujte všetko okolo buniek, pre ich perfektnú harmóniu.

Khadi elixír olej Triphala Tri-tox je spolu s Khadi elixír olejmi Spicy Cell-lite a Centella New-cell súčasťou série „Shakti Shape“. Shakti je indická bohyňa a symbolizuje prapôvodnú silu univerza. Khadi séria Shakti Shape sa venuje telesným partiám, ktoré si vyžadujú o niečo viac pozornosti a novú energiu. Tieto elixír oleja pomáhajú pokožke, aby znovu našla svoju rovnováhu a načerpala novú silu.

Khadi elixír oleja pre pokožku a dušu pôsobí na pokožku ako hudba na duši.

Khadi elixír olej Triphala Tri-tox stimuluje Vašu pokožku už počas masírovania, spolu s tým, ako ajurvédska receptúra ??začína rozvíjať svoje pôsobenie, tradične používané v očistnej kúre pančakarma. Zažívajte prečisťujúci účinok triphaly, sarshapadi a seethodaky, osvedčených receptúr ajurvédy, ako cez Khadi elixír olej Triphala Tri-tox energizujú tok lymfy a očisťujú medzibunkový priestor.

Použitie: Khadi elixír olej nanášajte na ešte vlhkú pokožku hneď po sprchovaní. Na problémové miesta telovej pokožky s potrebou prečistenia alebo s nadmerným zadržiavaním vody. Tiež odporúčame nanesenie na lymfatické body. Nechajte olej pôsobiť a tešte sa z nového sviežeho pocitu na pokožke.

Khadi aplikačný rituál: Khadi elixír olej s jeho jedinečnou éterickou vôňou môžete aplikovať aj formou hlboko relaxačného, ??meditatívneho očisťujúceho rituálu. Nechajte si čas na seba, masírujte olej do pokožky a vnímajte jeho dotyk a nevšednú, sviežu, stimulujúcu vôňu, ako Vás prestupuje. "Nechajte rozprúdiť" a rozvibrujte svoje bunky.

Silové trio pre komplexnú ajurvédsku kúru a účinok:

Prečisťujúce Khadi Triphala Tri-tox, Khadi Spicy Cell-lite proti celulitíde a regeneračné Khadi Centella New-cell sú Vaše silové trio, v ktorom sa snúbia znalosti tradičných ajurvédskych ošetrení spojených s kúrou pančakarma. Kombinácia týchto troch elixír olejov umožňuje vašej pokožke uvoľniť zaťažujúce nánosy a vydať sa novou cestou. Jednotlivé kroky, ktoré Vám ukážeme, na seba nadväzujú a tak si z nich môžete vytvoriť očistno-revitalizačný rituál na zbavenie sa starého a na podporu buniek Vašej pokožky v regenerácii:

Krok 1: "Rozprúdite!" Kombinácia účinných látok Khadi elixír oleja Triphala Tri-tox sa tradične používa v ajurvédskej kúre pančakarma na rozprúdenie lymfy, uvoľnenie usadenín a odvod prebytočnej vody. Odporúčame preto aplikáciu večer, aby sa účinok mohol rozvinúť počas noci a aby lymfa mohla prúdiť obzvlášť intenzívne ráno, až budete opäť aktívni.

Krok 2: "Spáľte!" Ajurvédska kombinácia účinných látok v elixír oleji Khadi Spicy Cell-lite zodpovedá druhému kroku a vyvrcholeniu kúry pančakarma a pomáha metabolizovať a odstraňovať uvoľnené usadeniny. Tento druhý krok aplikujte po kroku Triphala Tritox, úplne najlepšie ráno, nech podporíte vstup do nového dňa s energiou.

Krok 3: "Nechajte povstať ako Fénix!" Kombinácia účinných látok Khadi elixír oleja Centella New-cell zodpovedá tretej fáze tejto ajurvédskej kúry a dokonca sa používa v tradičnej kúre rasayana na regeneráciu buniek, tkanív a mysle a na získanie novej elasticity a pevnosti pokožky. Zažívajte premenu na nový, spevnený a elastický celok! Khadi elixír olej Centella New-cell môžete použiť všade, kde chce dodať pokožke zvláštnu starostlivosť, regenerovať ju, dodať elasticitu a spevniť.

Upozornenie: Khadi elixír oleja Triphala Tri-tox a Spicy Cell-lite sú vysoko účinné elixír oleja, ktoré by mali byť používané iba na tie časti tela, kde sa hodí ich účinok. Nepoužívajte ich preto na tvár, hrudník alebo sliznice. Počas tehotenstva namiesto nich používajte Khadi elixír olej Centella New-cell.

Zloženie (INCI): Oryza sativa (olej z ryžových otrúb) brán oil*, Sesamum indicum (sezamový olej) seed oil*, vanillín, alcohol denat., limonene**, Citrus paradisi (grapefruit) peel oil, Terminalia chebula (harad, haritaki) fruit extract*, Emblica officinalis (amla, amalaki) fruit extract*, Terminalia bellerica (baheda, bibhitaki) fruit extract*, Moringa oleifera (moringa) leaf extract*, Asparagus racemosus (šatavari) root extract, Tribulus terrestris ( seed extract, Cinnamomum camphora (gáfrovník) bark extract, Curcuma longa (kurkuma) root extract*, Azadirachta indica (neem) leaf extract*, Coriandrum sativum (koriander) seed extract, Nigella sativa (rasca) seed extract, Brassica alba (horčie svetlé) seed extract, Piper longum (pippali, dlhé korenie) seed extract, Myristica fragrans (muškátový oriešok) fruit extract, Eugenia caryophyllus (klinček) bud extract, Cinnamomum cassia (škorica) bark extract, Baliospermum montanum somnifera (a švaganda) root extract, Hemidesmus indicus (sarsaparilla) root extract*, Zingiber officinale (zázvor) root extract, Berberis aristata (drášť) root extract, Tinospora cordifolia (chebule, guduchi) root extract, Rubia cordifolia (morena) (céder) wood extract, Triticum vulgare (olej z pšeničných klíčkov) germ oil, Vitis vinifera (olej z hroznových jadier) seed oil, tocopherol, Eucalyptus globulus (eukalyptus) leaf oil, Vetiveria zizanoides (vetiver) root oil, ) oil, Rosmarinus officinalis (rozmarín) leaf oil, Cinnamomum camphora (gáfrovník) bark oil, Citrus limon (citrón) peel oil, Piper nigrum (čierne korenie) fruit oil, Cinnamomum zeylanicum (škorica) leaf oil, Lavandul , Citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, Gaultheria procumbens (libavka) leaf oil, Origanum majorana (majoránka) herb oil, citral**, linalool**, geraniol**, benzyl benzoate**, citronellol**, eugenol** , cinnamal**

*z kontrolovaného biologického pestovania, **súčasť prírodných éterických olejov

100% ingrediencií prírodného pôvodu



Product Details

23064

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
100ml
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.