BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Cordyceps Sinensis – 90 kpsl

27,50 €
S DPH
7 položky
Cordyceps jednoznačne patrí do kráľovstva húb. Náš Cordyceps s vysokým obsahom polysacharidov a kvalitným spracovaním má zastúpenie všetkých skupín polysacharidov a vďaka tomu má tie najlepšie vlastnosti. Cordyceps napomáha pozitívne ovplyvňovať a uzdravovať veľa oblastí v ľudskom tele a teraz sa dostáva aj k nám. Užíva sa podľa individuálnych potrieb každého pacienta. Cordyceps je dokonalý prírodný liek.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Balenie:

90 kapsúl / á 500mg


Náš Cordyceps Sinensis z hľadiska podielu vzácnych látok obsahuje 32% polysacharidov.


Použitie Huby Cordyceps pri:


choroby dýchacích orgánov: bronchitída, pneumónia, bronchiálna astma, emfyzém pľúc, tuberkulóza, ..

srdcovo-cievne ochorenia, patrí sem i ischémická choroba srdca, stenokardia, ateroskleróza, infarkt myokardu

choroby močopohlavných orgánov, teda cystitída, pyelonefritída, glomerulonefritída, enuréza, salpingooforitída, endometritída adenokritída, kolpitída a iné.

odporúča sa pri slabosti: potenie, bolesti v oblasti drieku, polúciách (mimovoľný výron semena)

ochorenie pečene, patrí sem i hepatitída a cirhóza pečene

choroby krvi: trombocytopenická purpura (Verlhofova choroba), ktorej základnými symptómami sú mnohé krvné výrony pod kožu, krvácanie zo slizničných obalov a druhotná anémia, ale tiež leukózy pri stabilizácii procesu a odvrátenie prechodu ochorenia do zhubného štádia

autoimúnne ochorenia, patrí sem i reumatizmus

hypoimúnne stavy, tzn. ochorenia dýchacích ciest, chrípka, atď.

zhubné novotvary rôznych orgánov, dokonca aj v neskorších štádiách ochorenia, keď bola uskutočnená chemoterapia a rádioterapia

na dezintoxikáciu organizmu pri rozličných situáciách, teda aj pri akútnych a chronických otravách, masívnej medikamentálnej liečbe, pri pobyte v rádioaktívnej zóne atď.

predčasné starnutie, vädnutie kože

pri zvýšených fyzických záťažiach (zvýšená schopnosť odolávať únave) patria sem aj silové druhy športu

pri akýchkoľvek stresových situáciách


Spektrum pôsobenia tohto divu prírody je neobyčajne široké:


ako vysoko efektívny prostriedok pre imunologickú reguláciu môže nielen posilniť imunitu, ale aj v racionálnej miere znížiť nadbytok imúnneho stavu niektorých ľudí

je ideálnym prostriedkom pre ľudí fyzicky slabých so zníženou imunitou, pre tých, ktorí sa rýchlo unavia, obézne osoby a ľudí s rakovinovými ochoreniami

má účinky ako antibiotikum. Má baktériostatické účinky proti niekoľkým desiatkam patogénnych baktérií vrátane pneumokokov, streptokokov a zlatého stafylokoku

protizápalové účinky. Účinok Cordycepsu je vyšší ako u hydrokortizonu

rozširuje krvné cievy, zvyšuje krvné zásobovanie srdca a pľúc. Vďaka tomu, že v žiaducej miere zvyšuje prietok krvi v koronárnej artérii môže predísť vzniku trombu, reguluje v krvi počet trombocytov, podporuje rozpúšťanie trombov, reguluje rovnováhu kalcia a fosforu v krvi, v prijateľnom stupni rozširuje cievy

znižuje množstvo lipidov a cholesterolu v krvi, spôsobuje uspokojenie, zvyšuje schopnosť buniek sa okysličiť

má schopnosť regulovať energiu jin a jang a dosiahnuť ich rovnováhu v našom organizme

má veľkú adaptogénnu schopnosť

pomáha ničiť tuberkulózny bacil a iné pľúcne choroby

reguluje imunitu, zvyšuje schopnosť nášho organizmu postaviť sa na odpor rôznym ochoreniam

znižuje nadmerné zvýšenie imunity a odstraňuje jeho poruchy na genetickej úrovni pri autoimúnnych ochoreniach, takých, ako je sklerodermia, ružienka, reumatická artritída a reumatizmus, vďaka normalizácii činnosti orgánov zodpovedajúcich za imunitu má protizápalové účinky, čo sa týka sily pôsobenia, je porovnateľný s účinkami nesteroidných hormónov (napríklad s hydrokortizónom)

zvyšuje schopnosť nášho organizmu prispôsobiť sa nedostatku kyslíka, toxickým látkam, veľkým fyzickým záťažiam, má antioxidačné účinky, aktívne odstraňuje z organizmu toxické látky, sem patria aj produkty metabolizmu liekov

má antikancerogénne účinky, stimuluje aktivitu leukocytov a obnovuje v krvi ich hladinu, zmierňuje vedľajšie účinky rádio a chemoterapie

reguluje činnosť pečene, obličiek a pľúc zlepšuje látkovú výmenu v tkanivách všetkých orgánov

jedným z najviac užitočných vecí, ktoré Cordycep ponúka, je prostý akt okysličenia. Huba rozšíri dýchacie cesty v pľúcach, čo privedie viac kyslíka do krvi. Týmto spôsobom dostane každá bunka v tele viac kyslíka, čo vedie k lepšej funkcii bunky a dosiahnutiu vyššej energetickej hladiny

má omladzujúce účinky

Cordyceps sa bude nachádzať tam, kde sú vhodné podmienky pre jeho rast a výživu. Sú to vysokohorské územia v Ázii a v Tibete vo výške 3500 m. V letnom období Cordyceps existuje v podobe huby, ktorá sa podobá na nízku bylinu tmavo hnedej farby. Veľmi ťažko sa dá zbadať na lúke pokrytej kvetmi a trávou.


Náš cordyceps sinensis


Náš Cordyceps sinensis nie je “divoký” Cordyceps. Je však pestovaný a Zberaný vo vysokohorských oblastiach v okolí Tibete v minimálnej nadmorskej výške 3500 m nm Jeho pestovanie má čo najviac pripomínať rast divokého Cordycepsu v jeho prirodzenom prostredí. Vďaka vysokohorským podmienkam, veľmi rozdielne teploty vo dne a v noci, vlhkosť vzduchu, nižšie okysličenie a tlak vzduchu, vzniká jeden z najlepších cordyceps, ktorá má vysoké percento polysacharidov a to až 32% oproti iným, ktoré sú pestované z čisto komerčných dôvodov. Kvalita tohto Cordycepsu sa nedá porovnať s pestovaním Cordycepssu v laboratórnych alebo vo skleníkových podmienkach, kde sú dosiahnuté iba nízke hodnoty vitamínov a polysacharidov len 8 – 25%.


Prášok Cordycepsu by mal mať minimálne 30% polysacharidov, čím menej polysacharidov obsahuje o to má nižšiu účinnosť a horšiu kvalitu. Je to známka toho, že ho vypestovali v laboratóriách za pomoci “submerznú kultúry”, kde sa mycélium pestuje v kvapalnom médiu.


Najčistejší prírodný spôsob spracovania mycélia Cordyceps sinensis je jeho fermentácie a následné sušenie. Touto metódou dochádza je zvýšenie nutričných hodnôt sušiny. Pri fermentácii dochádza k následnej tvorbe vitamínov, aminokyselín aj polysacharidov. Ďalšou výhodou fermentácia je, že dôjde k jeho konzerváciu a predĺženie trvanlivosti prášku. Fermentácia nie tradičné prírodné spracovanie huby Cordyceps sinensis.


Náš renomovaný výrobca fermentovaného mycélia huby Cordyceps sinensis používa na jeho spracovanie najnovšie technológie a postupy. Vykonáva tzv. Submerznú fermentácii mycélia. Jedná sa o hĺbkovú fermentácii v riadenom a premiešavania bioreaktora. Takto vytvorí produkt najvyššej kvality, pretože každá časť prášku je rovnomerne sfermentovaný. Proces sa ukončí presne v bode, kedy prášok obsahuje najväčšie množstvo liečivých polysacharidov. Po usušení sa s práškom už nedeje nič ďalšie a len sa plní do kapsúl, ktoré sú určené pre koncového zákazníka.


Dôležité si je uvedomiť, že rozprávame o možnostiach, ktoré ponúka “Tradičná ázijská medicína”, kde sa podpornou liečbou – pomocou výťažkou zo špecifických nutričných húb (Reishi, Cordyceps, Maitake a Shiitake) dajú dosiahnuť veľmi priaznivé výsledky pre organizmus s možnosťou si tak predĺžiť aktívny život.


Odporúčame užívať 2 kapsule 2 – 3 denne podľa potreby 20-30 minút pred jedlom a zapiť dostatočným množstvom vody, alebo čaju. Pre znásobenie účinku je dobré užívať Cordyceps s Vitamínom C ( môžte si taktiež zakúpiť v našom obchode).

Odporúčané bezpečné množstvo je maximálne do 8 g za deň.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

195015
7 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Čína
Odporúčané davkovanie
2 – 3 denne
Obsah
90 kapsúl

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.