BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

MycoSleep v optimálnom zložení | MycoMedica 90kpsl

26,50 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Účinná kombinácia reishi a jujuby má podľa tradičnej medicíny An Shen účinok (upokojuje ducha). Harmonický účinok zmesi podporuje malá dávka lekorice. Zmes MycoSleep vychádza z receptu tradičnej čínskej medicíny Ling Shui Mian San.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Kombinácia medicinálnych húb Reishi a čínske liečivky jujuby podporujú spánok a harmonizujú psychiku. Reishi má v tradičnej čínskej medicíne funkciu An shen, čo prekladáme ako „upokojiť ducha“. Reishi sme použili vo forme jemne mletého prášku, čo je pre túto funkciu zásadné. Druhou súčasťou zmesi je Suan Zao Ren, česky jujuba, bylinka, ktorú čínski lekári po tisícročia používajú v receptoch pre harmonický spánok. Gan Cao alebo sladké drievko harmonizuje celu zmes a podporuje jej vstrebateľnosť. Rozdiel medzi zmesami MycoSleep a MycoStress je ten, že MycoSleep pôsobí podľa tradičnej čínskej medicíny na XIN (prvok ohňa - srdce, sídlo duše Shen) a MycoStress na GAN (prvok drevo - pečeň, sídlo duše Hun).


Človek majúci problém so XIN je podľa čínskej medicíny neukotvený, psychicky nevyrovnaný, zabúda, vníma búšenie srdca, nepokojne spí, ľahko sa vyľaká, je skôr bledý.


Človek majúci problémy s GAN sa nedokáže uvoľniť, má pocit pnutia alebo stiahnutia sa, striedanie nálad, veľa vecí sa mu zhoršuje pôsobením stresu alebo emócií, u žien bývajú príznaky zosilnené pred menštruáciou.


Z pohľadu čínskej medicíny:


vyživuje Xin Yin (yin srdca) a Xin Gan Xue (krv srdca aj pečene)

má funkciu An Shen (upokojuje ducha)

prečisťuje Re (teplo), odstraňuje podráždenosť


Obsah balenia: 90g prášku (30 dávok), dávkovacia lyžička


Dávkovanie:


1 lyžička prášku na deň. Odmerajte prášok priloženou lyžičkou a rozmiešajte v 2 dcl vlažnej vody (Deti od 3 do 15 rokov pol lyžičky denne). Užívajte na lačno asi 1 hodinu pred spánkom.

Upozornenie: Produkt nie je určený pre deti do 3 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporučané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neobsahuje efedrín, kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

MycoMedica
195356

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Odporúčané davkovanie
1 lyžička/deň
Obsah
netto: 90g
Podľa použitia
Nervy, regenerácia
Spánok

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.