BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Chillophoria - pleťová maska & čistič 100ml

11,45 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
K udržaniu zdravia a krásy čistej a žiarivej pleti bez pochýb patria aj čistiace rituály, vďaka ktorým pleť zbavíme nečistôt, pomôžeme jej nájsť vlastnú rovnováhu a pripravíme ju na vstrebávanie následne aplikovaných vyživujúcich a hydratačných prípravkov. Bylinná čistiaca pleťová maska a čistič navrhnutá pre starostlivosť o zmiešanú, mastnú a problematickú pleť spája silu výnimočných kozmetických ílov so silou vyberaných bylín. Vyváženou kombináciou čistiacich a aktívnych látok zabezpečí prečistenie pokožky a pórov a zároveň upokojenie pleti v prípade podráždenia. Čisto prírodné zloženie pravidelným používaním prispieva k zlepšeniu stavu pleti, nezaťažuje ju, ale osviežuje a jemne stimuluje k rýchlejšej obnove kožných buniek. Zabojuje s čiernymi bodkami, drobnými vyrážkami či nerovnosťami a zbaví póry nahromadených nečistôt a toxínov. Zatočte s akné, nastavte rovnováhu pleti, zažite neuveriteľnú sviežosť a objavte pocit čistej, žiarivej a prirodzene krásnej pleti!
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

VÔŇA VÝROBKU
Výrobok neobsahuje pridanú parfumáciu, má charakteristickú príjemnú bylinkovú vôňu.

FARBA VÝROBKU
Výrobok za svoje sýte sivozelené sfarbenie vďačí najmä obsiahnutým ílom a vysokému podielu bylinných práškov.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má nemastnú, ľahko aplikovateľnú konzistenciu hustého krému.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok neobsahuje syntetické konzervačné látky. Pri používaní výrobku dbajte na čistotu rúk a chráňte obsah pred kontaktom s vodou a nečistotami. Pri správnom skladovaní odporúčame výrobok spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v ekologickom sklenom obale s praktickým PET uzáverom. Sklo predstavuje odolný inertný materiál, vďaka čomu je obsah výrobku chránený. Navyše je sklené balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.
Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, po oddelení PET uzáveru ho vhoďte do zeleného kontajnera určeného na zber skleného odpadu.

APLIKÁCIA
Ako maska: Pomocou kozmetického štetca či špachtle, resp. prstami rúk, naneste primerané množstvo prípravku na pleť. Vynechajte oblasti okolo očí a úst. Nechajte pôsobiť do doby zaschnutia (cca. 15-20 minút) a následne opláchnite vlažnou vodou. Odporúčame používať maximálne trikrát do týždňa.
Ako čistič: Krúživými pohybmi rúk a prstov, hubky či kefy, naneste primerané množstvo prípravku na navlhčenú pleť. Následne opláchnite vlažnou vodou. Určené na každodenné použitie.

UPOZORNENIA
Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Bentonit (bentonitový íl)*, Kaolin (biely íl)*, Montmorillonite (zelený íl)*, Glycerin (glycerín rastlinného pôvodu)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Cannabis Sativa Seed Oil (konopný olej)*, Phaseolus Angularis Seed Powder (Adzuki fazuľa)*, Mentha Piperita (mäta pieporná)*, Mentha Spicata Crispa (mäta kučeravá)*, Calendula Officinalis Flower Extract (nechtík lekársky)*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (čajovník austrálsky)*, Cinnamomum Camphora Wood Oil (gáfrovník lekársky)*, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Eugenol, ***Limonene, ***Linalool, ***Citral


*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach

Product Details

20800

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
100ml
Krajina pôvodu
Slovensko

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.