BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Osviežujúci & stimulačný peeling na normálnu až citlivú pleť 100ml

11,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
navrhnutý pre všetky typy pleti, špeciálne na normálnu až veľmi citlivú, smädnú a šupinatú, podráždenú a bez jasu > pre všetky vekové kategórie > krémová konzistencia s jemnou frakciou pemzy > efektívne čistí do hĺbky a šetrne odstraňuje odumreté bunky z povrchu pleti > mierne sťahuje póry a osviežuje bez podráždenia a vysušovania > zvláčňuje a upokojuje > redukuje nedokonalosti pleti ako aj čierne bodky > eliminuje nezdravé prejavy pleti, zjemňuje, navracia jas a vypína > zlepšuje celkový vzhľad pleti a prispieva k udržaniu jej zdravo vyzerajúceho vzhľadu
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Osviežujúci & stimulačný peeling Majestic je správnou voľbou pre doplnkové čistenie a ošetrenie:

> krehkej pleti náchylnej k podráždeniu, začervenaniu a tvorbe ekzémov,

> citlivej so sklonom k tvorbe šupín,

> normálnej pleti mdlej a bez iskry,

> zmiešanej pleti so sklonom k zaneseniu pórov, avšak dehydratovanej,

> problematickej pleti so sklonom k tvorbe vyrážok zo stresu,

> zrelej pleti poznačenej známkami starnutia z dôvodu dehydratácie pleti.


Obsahuje cenné látky ako:

> lahodný krémový základ s obsahom kokosového oleja, ktorý doplňuje výborný humektant vo forme rastlinného glycerínu;

> jemne mletá frakcia pemzy zabezpečí šetrnú a veľmi efektívnu exfoliáciu bez podráždenia;

> esenciálne oleje pomaranča a citrónu pôsobia stimulačne, zvyšujú mikrocirkuláciu pleti, povzbudzujú a navracajú stratený lesk;

> vitamín C rozjasňuje a vitalizuje;

> vitamín E ochraňuje a umocňuje obranyschopnosť pleti.


VLASTNOSTI

> bezlepkový, vegánsky, bezlaktózový

Bez GMO, sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.


OBSAH

100ml


ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

Čistiaci peeling sa výborne kombinuje s ostatnými výrobkami navrhnutými na ošetrenie pleti podľa jej typológie. Uprednostnite minimálne trojkrokový systém ošetrenia pozostávajúceho z čistenia, tonizácie a hydratácie/výživy. Zvoľte vhodný čistiaci výrobok, následne hydrolátom dočistite a tonizujte pleť a ošetrite krémom pre dodanie aktívnych látok a živín. Ako doplnkovú starostlivosť si doprajte pleťovú masku minimálne raz za týždeň.


VÔŇA VÝROBKU

Pleťový peeling s ľahkým náznakom vône citrusových plodov.


FARBA VÝROBKU

Produkt bielej až pastelovo sivej farby bez obsahu syntetických a minerálnych farbív.


KONZISTENCIA VÝROBKU

Ľahká krémová konzistencia s abrazívnou zložkou vo forme mletej pemzy.


KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA

Výrobok je stabilizovaný a konzervovaný látkou vhodnou a uznávanou pre prírodné a organické kozmetické produkty. Dbajte však na adekvátnu hygienu a výrobok aplikujte len čistými a suchými prstami, aby sa zamedzilo jeho zaneseniu.

Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 9 mesiacov.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Produkt je balený v ekologickom sklenom obale s praktickým tesniacim uzáverom. Sklo predstavuje odolný inertný materiál, vďaka čomu je obsah výrobku chránený. Navyše je sklené balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo recyklovať.

Uprednostňujeme recyklované a recyklovateľné certifikované obalové materiály, ktoré sú schválené na použitie pre kozmetické výrobky. Kúpou tohto produktu môžete prispieť k znižovaniu nadbytočného odpadu aj vy a to jednoducho zapojením sa do recyklačného programu Soaphoria alebo zodpovednou recykláciou všetkých obalových materiálov.


APLIKÁCIA

Primerané množstvo výrobku naneste prstami alebo pomocou kefky na čelo, nos a bradu pre dôkladné prečistenie záhybov na bokoch nosa. Začnite uprostred čela a postupujte k spánkom. Jemne krúživými pohybmi ošetrite nos od koreňa po špičku. Na okrajoch nosa použite silnejšie krúživé pohyby a postupujte jemnejšie cez líca smerom k ušiam. Pokračujte po oboch stranách pozdĺž čeľusti k brade. Na záver prejdite po ľavej strane brady nižšie na krk. Opláchnite tvár a krk vodou vhodnej teploty a usušte priložením mäkkého uteráku. U normálnej, zmiešanej či problematickej pleti používajte peeling dva až trikrát týždenne, kým u citlivej pleti raz až dvakrát do týždňa.


UPOZORNENIA

Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


ZLOŽENIE

Aqua (voda), Caprylic/Capric Triglyceride Oil (frakcionovaný kokosový olej), Glyceryl Stearate (emulzifikačná zložka), Glycerine (glycerín rastlinného pôvodu)*, Cocus Nucifera Fruit Oil (kokosový olej)*, Cetearyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Cetyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Pumice Powder (pemza)*, Citrus Medica Limonum Peel Oil (citrónovník)*, Citrus Aurantium Dulcis Oil (pomarančovník horký)*, Camellia Kissi Seed Oil (čajovník japonský)*, Ascorbyl Palmitate (antioxidant, vitamín C), Tocopheryl Acetate (antioxidant, vitamín E), Aloe Barbadensis Leaf Powder (aloa pravá)*, Ethylhexylglycerin (konzervačná zložka), Xanthan Gum (stabilizátor rastlinného pôvodu)*, Citral***, Linalool***, Limonene***, Geraniol***

*certifikovaná organická zložka

***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach

Product Details

21253
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
100ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
Gluten free

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.