BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi rastlinná farba na vlasy POPOLAVOHNEDÁ

11,90 €
S DPH
3 položky
Rastlinná farba na vlasy Khadi POPOLAVOHNEDÁ. Čisto prírodná popolavá, stredne hnedá farba, bez červenkastých odleskov. Výsledná farba závisí od podkladovej farby Vašich vlasov - pohybuje sa od krémového cappuccina až po intenzívnu kávovo hnedú. Dlhotrvajúca farba, jedinečná starostlivosť, objem a žiarivý lesk v jednom kroku. Khadi farba na vlasy POPOLAVOHNEDÁ je absolutne prírodná, bez chemických prísad, konzervačných látok a umelých farbív. 100 % rastlinné zloženie. Tento výrobok je s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika.
Množstvo

  • 23003
  • 27
  • 4260378049698
  • 119.000€ / kg
  • Khadi
  • Farby na vlasy
  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

"Khadi rastlinná farba na vlasy POPOLAVOHNEDÁ"


Čisto prírodná popolavá, stredne hnedá farba, bez červenkastých odleskov. Výsladná farba závisí od pokladovej farby Vašich vlasov – pohybuje sa od krémového capuccina až po intenzívnu kávovo hnedú.


Cenné, čisto rastlinné ingrediencie dávajú vlasom intenzívne zafarbenie, žiarivý lesk a bohatú starostlivosť. Dodajú farbu, objem a lesk v jednom kroku! Indigo spolu s hennou zaisťujú živé, dlhotrvajúce zafarbenie a veľmi dobre kryjú biele a šedivé vlasy. Rastlinné pigmenty obklopujú každučký vlas ako vyživujúca glazúra. Senna / cassia vlas regeneruje a posilňuje jeho štruktúru. Amla, bhringaraj a neem darujú vlasom lesk a objem. Khadi Popolavohnedá sa postará nielen o zafarbenie, ale taktiež o výrazný objem a lesk.



Použitie:


Najskôr si umyte vlasy šampónom bez silikónov, napr. Khadi šampónom Amla.


Ak máte vlasy biele, svetlé či silno poškodené, alebo si prajete posilniť tmavosť výsledku, zvoľte dvojkrokovú metódu farbenia: najskôr vykonajte predfarbenie (predpigmentáciu) odtieňom Zlatý preliv a následne farbenie odtieňom Popolavohnedá. Oba kroky farbenia sa realizujú hneď za sebou, v rámci jedného dňa.


Zmiešajte v závislosti od dĺžky Vašich vlasov 50 – 100 g prášku s vodou s teplotou 50°C tak, aby vznikla krémová pasta. Na vlasy po ramená sa používa 80 – 100 g prášku. Pastu naneste čo možno najteplejšiu na čerstvo umyté vlasy, najlepšie štetcom pre nanášanie vlasových farieb: prameň po prameni, až po končeky vlasov. Vlasy zakryte igelitovou čiapkou (je súčasťou balenia) a uterákom či teplou čiapkou, aby ste udržali pastu vo vlasoch v teple a vlhku.


Doba pôsobenia je 30 – 120 minút, v závislosti od požadovanej intenzity zafarbenia. Čím dlhšie necháte farbu na vlasoch pôsobiť, tým tmavšia a intenzívnejšia bude výsledná farba.


V prípade, že ste sa týmto odtieňom už farbili a prajete si iba obnoviť jeho intenzitu, zvoľte dobu pôsobenia len 15 – 30 minút.


Po uplynutí doby pôsobenia si umyte vlasy iba vodou. Vlasy si umyte šampónom až po 24 – 48 hodinách, aby sa farba mohla vo vlasoch rozvinúť.


Ak chcete podporiť fixáciu rastlinných pigmentov, použite pred prvým umytím šampónom vlasové oleje Khadi. Vlasový olej aplikujte do vlasov vo veľmi malom množstve a nechajte ho pôsobiť aspoň 20 minút. Vaše popolavohnedé zafarbenie bude stabilnejšie.



Súčasťou sortimentu Khadi je teplomer, ktorý Vám poslúži na odmeranie teploty vody pre zaliatie prášku.



Zloženie (INCI): Indigofera tinctoria* (indigo), Lawsonia inermis* (henna), Cassia auriculata* (senna / cassia), Emblica officinalis* (amla), Eclipta alba (bhringaraj), Azadirachta indica* (neem)


  • z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva

Naše farby neobsahujú syntetické farbiace, aromatické ani konzervačné látky, zvýrazňovače farieb, peroxidy, amoniak ani iné chemické ingrediencie. Ošetrujú, chránia, posilňujú Vaše vlasy a starajú sa o pokožku hlavy, a to čisto prírodnou cestou. Prečo sme si tým tak istí? Pretože pre Vás naše farby pravidelne testujeme v nezávislých a kvalifikovaných laboratóriách. Sú certifikované nemeckou asociáciou BDIH podľa medzinárodného štandardu COSMOS AISBL a sú nositeľmi renomovanej certifikácie BDIH.

Product Details

23003
3 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
100g
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.