BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi rastlinná farba COLOR PREP 100g KHADI

11,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
predpigmentácia pre dvojkrokovú metódu farbenia na farbenie šedivých a veľmi svetlých vlasov natmavo pre použitie pred farbením odtieňmi vyžadujúcimi predpigmentáciu farbený základ - teplý, zlatavo hnedomedený intenzívne ošetruje vlasy a vlasovú pokožku bez syntetických látok, 100% rastlinná certifikovaná prírodná kozmetika BDIH
Množstvo

  • 23005
  • 29
  • 4260672890217
  • 119.000€ / kg
  • Khadi
  • Farby na vlasy
  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

S odtieňom Khadi Color Prep je príprava vlasov na rastlinné farbenie jednoduchá ako nikdy predtým. Každá východzia farba vlasov je vo svojej podstate jedinečná - rovnako ako farbenie rastlinnými farbami Khadi je jedinečné. Khadi Color Prep pripravuje vlasovú štruktúru na farbenie rastlinnými farbami Khadi a pomáha dosiahnuť rovnomerný, výrazný výsledok, najmä ak je východzia farba vlasov šedivá či veľmi svetlá a zámerom je výrazné stmavenie. V záložke "Použitie" nájdete dve najdôležitejšie situácie použitia tohto odtieňa.

Khadi Color Prep - optimálny základ pre vyrovnaný a výrazný farebný výsledok. Ak sú Vaše vlasy šedivé či veľmi svetlé a chystáte sa ich farbiť veľmi tmavým či popolavým odtieňom, odporúčame použiť dvojkrokovú metódu farbenia a vlasy predfarbiť v prvom farbiacom kroku predpigmentačným odtieňom Color Prep. Tento extra jemne namletý rastlinný prášok obsahuje iba vybrané rastlinné časti s najvyššou účinnostnou silou a dodá vlasom výrazné zlaté až medené pigmenty. V závislosti na svetlosti východzej farby vzniká výrazné zlaté až zlatavo hnedomedené základové zafarbenie, ktoré optimálne pripraví štruktúru Vašich bielych či svetlých vlasov na farbenie zamýšľaným tmavým či popolavým Khadi odtieňom. Inými slovami, táto prvá teplá vrstva farby poskytne dokonalý základ pre fixáciu finálneho chladného, tmavého odtieňa. Farebný základ, ktorý vlasom predpigmentácia odtieňom Color Prep dává, zároveň posilňuje farebnú stálosť hlavného odtieňa použitého v druhom farbiacom kroku a zaisťuje obzvlášť intenzívny farebný výsledok.

Khadi Color Prep nie je iba predpigmentáciou. Avšak vďaka obsahu rastliny senna inak nazývaná aj cassia pôsobí ako regeneračná keratínová kúra. Posilňuje a chráni vlasy a vyhladzuje vlasovú štruktúru poškodených prameňov. Tradičná ajurvédska jujuba (ziziphus) dodáva vlasom hydratáciu, regeneruje ich skrz naskrz a dáva im žiarivý lesk. Vďaka obsahu rastliny henna vzniká vo vlasoch teplý odtieň, ktorý je perfektným farebným základom pre farebný "skok" z šedivých či veľmi svetlých vlasov do tmavých či popolavých odtieňov. Okrem toho henna intenzívne ošetruje pokožku hlavy a posilňuje vlasy od korienkov po končeky.

1. prechod z veľmi svetlých vlasov na tmavé odtiene

Rastlinné farby na vlasy Khadi majú excelentný farbiaci účinok a stabilitu. V prípade veľmi svetlých a šedivých vlasov podporuje intenzitu tmavého zafarbenia odtieň Khadi Color Prep. Predpigmentuje Vaše vlasy a vytvorí perfektný farebný základ pre prechod z veľmi svetlej farby vlasov na tmavé odtiene.

2. dofarbovanie šedivých a svetlých odrastov / predchádzajúce chemické farbenie

Určite poznáte ostrý farebný kontrast odrastov, ktorý sa typicky objavuje, keď odrastá chemické zafarbenie vlasov. S rastlinnými farbami Khadi je tento farebný prechod medzi svetlými odrastmi a veľmi tmavými dĺžkami oveľa prirodzenejší a decentnejší. Ak máte tmavé dĺžky z predchádzajúcich farbení, najmä chemických, avšak Vaše odrasty sú veľmi svetlé či prešedivelé, tak predpigmentačný odtieň Khadi Color Prep dodá Vašim odrastom farebný základ v teplých, zlatavo hnedomedených tónoch, aby ich dokonale pripravil na farbenie požadovaných tmavým či popolavým rastlinným odtieňom Khadi. Tak dosiahnete optimálne krytie šedivých a svetlých vlasov a plynulé prechody odrastov a dĺžok.

Ktorých odtieňov sa predpigmentácia týka, nájdete v Khadi vzorkovníku, ako aj v postupoch farbenia týchto tmavých a popolavých odtieňov.

Použitie:

1. umyte si vlasy prírodným šampónom Khadi.

TIP: Ak sa Vás to týka, tak použite Khadi vlasovú masku Hĺbkové čistenie aktívnym uhlím pre zbavenie vlasov reziduí syntetických vlasových produktov.

2. Zmiešajte Khadi Color Prep s vodou s teplotou 80°C a vytvorte krémovú pastu.

3. Aplikujte pastu do vlasov, rovnakým postupom ako Vašu Khadi farbu.

4. Nechajte pôsobiť 60 minút, opláchnite a potom zafarbite vlasy zamýšľaným tmavým Khadi odtieňom. Ak je ním odtieň Tmavá blond, stačí doba pôsobenia odtieňa Color Prep iba 30 minút.

Upozornenie: Aplikujte iba na neporušenú pokožku a vyhnite sa priamemu kontaktu s očami. Prášok je extra jemný, nevdychujte ho. Farbiacu pastu nechajte pred aplikáciou vychladnúť na komfortnú teplotu, nenanášajte ju horúcu.

Zloženie (INCI): Cassia auriculata (senna / cassia)*, Lawsonia inermis (henna)*, Ziziphus jujuba (jujuba)*, Ziziphus spina-Christi (Kristovo tŕnie)*

* z kontrolovaného biologického pestovania, 100 % ingrediencií prírodného pôvodu

Product Details

23005
2 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
100g
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.