BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Francúzsky zelený íl - Montmorillonit 150ml

5,50 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Zelenkastý mletý minerál je čistá prírodná látka so širokým spektrom využitia, čím sa výborne hodí na všetky typy pokožky. Je vhodný na citlivú pleť, ale pre svoje čistiace, antiseptické a mierne dezinfekčné účinky je ideálny na zmiešanú až mastnú a aknóznu pleť tiež. Napne, zjemní a regeneruje. Reguluje tvorbu kožného mazu a nastavuje rovnováhu pleti a problémových partií. Vlasy remineralizuje a dodá im lesk, pomáha v boji proti lupinám, mastné vlasy prečistí. Íl je účinný prostriedok v dentálnej hygiene.
Množstvo

  • 20846
  • 8586017851849
  • 36.667€ / l
  • Soaphoria
  • Íly
  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

MINERÁLNE ÍLY KOZMETICKEJ ČISTOTY

Minerálne íly sú 100% prírodné jemnomleté práškové zeminy bohaté na minerálne látky (kremík, vápnik, draslík, horčík, zinok, hliník, železo, mangán, titán atď.), stopové prvky a ďalšie cenné látky prospešné pre pokožku. Ich lamelová štruktúra a veľký špecifický povrch im dáva výborné krycie a absorpčné i adsorpčné vlastnosti. Okrem týchto vlastností výborne zjemňujú, regenerujú, vyhladzujú a revitalizujú pokožku. Íly sú všestrannými pomocníkmi. Môžete ich využiť na prečistenie pokožky tváre i hlavy, vlasov, telový či vlasový zábal i do kúpeľa. Pomáhajú pri zmierňovaní prejavov kožných problémov, zápalov, svrbení a podráždení pokožky, ale aj pri vážnejších problémoch ako sú kožné plesne, ekzém alebo lupienka. Pôsobia hĺbkovo a detoxikujú.


APLIKÁCIA

  • Ako maska/telový zábal: Primerané množstvo prípravku (cca 1 čajová lyžička pre masku / 2-3 polievkové lyžice pre zábal) nasypte do misky. Pridajte tekutú zložku (voda, hydrolát, mlieko alebo jogurt) v množstve, aby po rozmiešaní sa vytvorila pasta. Vzniknutú masku/zábal naneste pomocou kozmetického štetca či špachtle, resp. prstami rúk na pleť vynechaním oblasti okolo očí a úst, resp. časť tela. Nechajte pôsobiť do doby zaschnutia (cca. 15-20 minút) a následne opláchnite vlažnou vodou. Odporúčame používať maximálne trikrát do týždňa.

  • Ako čistič: Primerané množstvo prípravku (cca 1 čajová lyžička) nasypte do misky. Pridajte tekutú zložku (voda, hydrolát) v množstve, aby po rozmiešaní sa vytvorila pasta. Primerané množstvo vzniknutej pasty naneste pomocou rúk a prstov, hubky či kefy krúživými pohybmi na navlhčenú pleť. Následne opláchnite vlažnou vodou. Určené na každodenné použitie.

  • Ako šampón: Primerané množstvo prípravku (cca 1 polievková lyžica) nasypte do misky, rozmiešajte s tekutou zložkou (voda, macerát, hydrolát) vhodnej teploty a aplikujte na neumyté, mokré vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť na vlasoch, opláchnite vodou vhodnej teploty a následne upravte bežným spôsobom. Bežný šampón nie je nutné použiť, pretože produkt vlasy dokonale čistí a odmastí.

  • Ako vlasový zásyp/suchý šampón: Primerané množstvo prípravku nasypte ku korienkom vlasov a vmasírujte do pokožky hlavy. Po krátkom pôsobení ho dôkladne vymyte z vlasov vodou vhodnej teploty, resp. ak nemáte možnosť vlasy vymyť, aplikovaný výrobok dôkladne vyčešte z vlasov. Vlasy následne upravte bežným spôsobom.

  • Ako kúpeľ: Do kúpeľa vhodnej teploty pridajte primerané množstvo prípravku (cca 2-3 polievkové lyžice) rozmiešajte, ponorte sa do vodného kúpeľa a relaxujte po dobu cca 15 až 30 minút. Následne opláchnite pokožku tela vodou. Používajte raz až dvakrát týždenne.


Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, zdroju vlhka a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


TIPY A TRIKY

Výborné recepty a ďalšie vhodné spôsoby využitia kozmetických ílov nájdete na fanúšikovskej stránke  značky (https://www.facebook.com/soaphoria.eu/).


Ingredients/Zloženie: 

Montmorillonite*


*certifikovaná organická zložka 


100% organický produkt


Obsah: 150ml




Product Details

20846

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
150ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
Gluten free

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.