BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Čaj na Chudnutie 150g

11,90 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
100% prírodná, jemná bylinná zmes, ktorá vám pomôže dosiahnuť efektívny a trvalý úbytok hmotnosti
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Zloženie

Prírodné zložky v čaji

Náš čaj je zložený výlučne z čistých liečivých rastlín pochádzajúcich z kontrolovaných zdrojov. Najúčinnejší prírodní bojovníci odbúravajúci tuky v tejto úžasnej zmesi navzájom sa dopĺňajúc a posilňujúc pomôžu aj Vám, aby ste sa opäť cítili dobre vo svojej koži!


Čajová zmes na chudnutie je 100 %-ne prírodný produkt, neobsahuje alergény alebo znečistenia, či pridané arómy, preto je jeho užívanie bezpečné, nespôsobuje nepríjemné žalúdočné potiaže či hnačky.


Prečo obsahuje čajová zmes práve tieto liečivky?

Liečivky použité v Čajovej zmesi na chudnutie sú odpradávna známe svojimi priaznivými účinkami na naše zdravie. Nespočetné výskumy preukázali, že zelený čaj podporuje chudnutie a pôsobí povzbudzujúco, čaj mate sa tiež prezýva ako “tekutý spaľovač tukov” a o škorici je známe, že znižuje chuť do jedla, vyvoláva pocit plnosti a znižuje chuť na sladké.


Zázvor znižuje hladinu cholesterolu v krvi, stimuluje prekrvenie a účinne zvyšuje telesné teplo, čím sa podporuje metabolizmus. Mäta kučeravá a kôpor zmierňujú nadúvanie, regenerujú črevá a zlepšujú trávenie, drvené semená koriandru zas účinne podporujú detoxikačné procesy tráviaceho systému a okrem toho napomáhajú vstrebávaniu účinných látok ostatných liečiviek, čím sa zvyšuje účinnosť zmesi.


Skutočné tajomstvo Čaju na chudnutie tkvie v kvalite, pomere a synergii účinných látok použitých zložiek. Účinné látky ingrediencií prémiovej kvality navzájom sa posilňujúc a dopĺňajúc účinne pomáhajú znižovať telesnú hmotnosť.


Dôležité! V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zložku čajovej zmesi pitie čaju neodporúčame.


Vodu privedieme do varu a následne necháme pár minút chladnúť, aby mala približne 80 °C. V 0,4-0,5l vody necháme pod pokrievkou lúhovať 1 čajovú lyžičku čajovej zmesi 10-15 minút, následne scedíme. Takto pripravený čaj obsahuje potrebné účinné látky a ihneď sa môže piť. Nie sú potrebné žiadne sladidlá, čaj je veľmi chutný aj bez nich, má sladkastú, škoricovú chuť.


Tipy pre prípravu

Dlhším lúhovaním alebo väčším množstvom čajovej zmesi sa nedá dosiahnuť lepší účinok, chuť čaju však už nebude tá pravá.

Čaj sa odporúča pripraviť kvalitným a bezpečným sitkom alebo filtrom, veď nie preto pijeme zdravý čaj, aby sa potom počas prípravy dostali do nášho nápoja rôzne nečistoty. V našej ponuke nájdete takéto bezpečné sitká bez BPA a filtre bez chlóru, po kliknutí sem v kategórii sitká a filtre.

Jednu dávku čaju pripravíme v 4-5 dl, čiže približne pol litri vody. To znamená väčší hrnček (alebo menší džbán :). Ak taký doma nemáte, ale radi by ste si k svojmu čaju zadovážili pekný a originálny kúsok potrebnej veľkosti, pozrite si našu ponuku v kategórii hrnčeky, po kliknutí sem.


Odporúčaná konzumácia

V záujme rýchleho a trvalého chudnutia, odporúčame vypiť z UKKO Čajovej zmesi na chudnutie denne 3 hrnčeky, čiže 1,5 litra denne. Čaj sa odporúča piť iba cez deň, keďže má povzbudzujúce účinky, preto ho už neskoro popoludní a podvečer nepite.


Čaj môžete piť horúci i studený, je to otázka chuti a času. Najlepší je asi čerstvý, pretože horúci nápoj už aj sám o sebe priaznivo vplýva na Váš organizmus i náladu.


Je dobré si na pitie čaju dopriať čas (teatime), aspoň na prvý raňajší čaj, ktorý vypite v pohodlnom kresle po malých dúškoch, premysliac si aktivity dňa a nechajte, aby čaj vyvinul svoje účinky. Kým za 5-10 minút čaj vypijete, budete cítiť, ako horúci nápoj a energia prechádza celým Vaším telom, dušou i mysľou, aby ste sa mohli vrhnúť do nového dňa svieži, energickí, s usporiadanými myšlienkami a s veľkým elánom.


Čaj na chudnutie môžete piť aj ako zdravú alternatívu kávy či energetických nápojov (už aj vynechaním týchto nápojov urobíte veľa pre svoju postavu -- veľa kávy/energetických nápojov=veľa cukru!!!).

Product Details

169050

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
150g

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.