BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

MIRACLE DEPIGMENT sérum na elimináciu & zosvetlenie pigmentových škvŕn na všetky

14,95 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
> špeciálne navrhnuté pre všetky typy pleti a vekové kategórie, ktoré postihujú pigmentové škvrny, nerovnomerné zafarbenie pleti alebo nedokonalosti > koncentrované zloženie > vhodné ako cielená starostlivosť vo forme kúry > nemastná a nelepivá mliečna konzistencia s rýchlou vstrebávateľnosťou > znižuje a reguluje nadmernú tvorbu kožného farbiva melanínu > prispieva k zosvetleniu a redukcii hyperpigmentácie > pôsobí jemne exfoliačne a vyhladzuje povrch pleti > podporuje rovnomerné rozloženie kožného pigmentu a zjednocuje farebný tón > podporuje obnovu textúry > zlepšuje celkový vzhľad pleti a prispieva k udržaniu jej zdravo vyzerajúceho vzhľadu > neupcháva póry
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Špeciálne navrhnuté ľahučké a pritom koncentrované sérum pre účinnú prevenciu a cielené zosvetlenie pigmentových škvŕn. S obsahom 2% alpha arbutinu, 1% kyseliny kojovej a radu ďalších podporných aktívnych látok vo forme kyseliny hyalurónovej, niacinamidu, extraktu z ľalie bielej a chaulmoogra oleja. Preukázateľne pozastavuje produkciu L-tyrozinázy, blokuje syntézu melanínu v epidermis, minimalizuje a kontroluje tvorbu pigmentových škvŕn. Vďaka výrazným antioxidačným účinkom prečisťuje, rozjasňuje a pomáha vytvoriť rovnomernejší farebný tón pleti. Zloženie obohatené o kyselinu hyalurónovú viditeľne obnovuje hydratáciu a elasticitu pokožky, pôsobí proti starnutiu a podporuje obnovu textúry pleti.


Sérum na elimináciu & zosvetlenie pigmentových škvŕn MIRACLE DEPIGMENT je najlepšou voľbou pre:

> pleť s rozsiahlymi pigmentovými škvrnami,

> pleť s nerovnomerným farebným tónom alebo sfarbením po tehotenstve (melazma),

> poškodenú pleť so stopami po akné a iných nedokonalostiach,

> zosvetlenie pieh.


Obsahuje výnimočné aktívne látky ako:

> 2% alpha arbutin rastlinného pôvodu získaný pomocou biotechnológie je predurčený na zosvetlenie a bielenie pleti. Pôsobí ako inhibítor tyrozinázy, ktorý kontroluje tvorbu pigmentových škvŕn. Predstavuje unikátnu alternatívu hydrochinónu, ktorý blokuje syntézu melanínu v epidermis, zmierňuje prejavy pigmentových škvŕn, pomáha minimalizovať výskyt pečeňových (stareckých) škvŕn a pôsobí proti vzniku pieh. Pýši sa vysokým antioxidačným účinkom, prečisťuje, rozjasňuje a pomáha vytvoriť rovnomernejší farebný tón pleti;

> 1% kyselina kojová fermentovaná najmä z húb Aspergillus oryzae je úspešným kandidátom na elimináciu hyperpigmentácie, ktorý pozastavuje produkciu tyrozinázy a zabraňuje formovaniu melanozómu a teda vzniku farebných nerovností. Okrem zosvetľujúceho účinku je uznávaným antioxidantom;

> extrakt z ľalie bielej rozjasňuje pleť, eliminuje možnosť vzniku, resp. redukuje výskyt pečeňových škvŕn a eliminuje začervenanie spôsobené podráždením. Prispieva k udržaniu ochrannej bariéry pokožky, upokojuje a pôsobí hydratačne;

> olej chaulmoogra bohatý na výnimočné cyklické mastné kyseliny (hidrokarpost, chaulmoogricot, gorlicot) pôsobí harmonizačne na nečistú pleť, zmierňuje hyperpigmentačné procesy;

> kyselina hyalurónová HMW zabezpečuje pomaly sa uvoľňujúcu, vysoko účinnú hydratáciu s dlhotrvajúcim účinkom a chráni pleť pred vysychaním.

> niacinamid posilňuje prirodzenú bariéru pleti, zabraňuje strate vlhkosti, eliminuje podráždenie a revitalizuje;

> olej zo semien mrkvy má schopnosť stimulovať vývoj kožných buniek, účinne bojuje proti známkam predčasného starnutia. Chráni pleť pred poškodením.

> vitamín E ochraňuje a posilňuje obranyschopnosť pleti.


ZO ZÁKULISIA

Produkciu melanínu ovplyvňujú vonkajšie vplyvy prostredia a vnútorný stav organizmu. Keď je pokožka vystavená ultrafialovému žiareniu, aktivita melanocytov sa zrýchli a pokožka sa opáli až spáli. Ak je pokožka opakovane vystavená slnečnému žiareniu, môžu sa objaviť pehy, malé či väčšie farebné fľaky. Produkcia melanínu sa môže zvýšiť aj vtedy, ak sa v koži vyskytne chronický zápalový proces, napríklad akné. Hormonálne zmeny počas tehotenstva môžu tiež spôsobiť zvýšenie produkciemelanínu, čo má za následok škvrny na koži, fenomén známy ako melazma.


VLASTNOSTI

> bezlepkový, vegánsky, bezlaktózový

Bez GMO, sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.


OBSAH

15ml / 30ml


ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

Pleťové sérum na prevenciu & zosvetlenie pigmentových škvŕn MIRACLE DEPIGMENT sa výborne kombinuje s ostatnými výrobkami navrhnutými na ošetrenie pleti podľa jej typológie. Sérum aplikujte len raz denne na vyčistenú pleť vo forme intenzívnej kúry po dobu 1-2 mesiacov s následnou pauzou po dobu minimálne 1 mesiac. Môže sa aplikovať lokálne na samotné pigmentové škvrny alebo na celú tvár. Sérum sa vhodne kombinuje s pleťovými výrobkami Majestic a predstavuje krok pred aplikáciou krému v skrášľujúcej rutine. Ak skrášľujúca rutina starostlivosti o pleť zahŕňa chemickú exfoliáciu (s kyselinami AHA / BHA / PHA), sérum sa odporúča použiť 10-15 minút po exfoliácii. Počas ošetrujúcej kúry sa pleť musí chrániť vhodnými kozmetickými produktmi s vysokou širokospektrálnou ochranou pred škodlivými UV lúčmi. Kúru neodporúčame praktizovať počas letných mesiacov.


APLIKÁCIA

Primerané množstvo pleťového séra naneste prstami na vyčistené čelo, líca a bradu alebo lokálne na postihnuté miesta tváre.


ZLOŽENIE

Citrus Aurantium Amara Flower Water (hydrolát z kvetov pomarančovníka horkého)*, Taraktogenos Kurzii Seed Oil (chaulmoogra olej)*, Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej)*, Lilium Candidum Flower Extract (ľalia biela)*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglycerides, Aqua, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate (emulgačná zložka rastlinného pôvodu), Niacinamide (vitamín B3), Alpha-Arbutin, Kojic Acid (kyselina kojová), Sodium Hyaluronate (kyselina hyalurónová), Santalum Album Oil (santalovník biely)*, Daucus Carota Seed Oil (mrkva obyčajná)*, Dermorganics® 1388 (Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Aqua) (patentovaný konzervačný systém rastlinného pôvodu), Tocopherol (antioxidant, vitamín E), Nelumbo Nucifera Seed Powder (lotos indický)*, Mauritia Flexuosa Fruit Oil (buriti olej)*

*certifikovaná organická zložka

***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch


VÔŇA VÝROBKU

Sérum s náznakom citrusovitých tónov obsiahnutých surovín.


FARBA VÝROBKU

Produkt sýto oranžovej farby bez obsahu syntetických a minerálnych farbív.


KONZISTENCIA VÝROBKU

Nemastná a nelepivá, riedka mliečna konzistencia s rýchlou vstrebávateľnosťou ošetrí pleť za pár okamihov


KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA

Dermorganics® 1388 predstavuje patentovaný konzervačný systém, ktorý účinne chráni výrobok aj zdravie používateľa. Jednotlivé zložky komplexu majú pôvod v cukrovej trstine, badiáne, sóji či kukurici. Všetky obsiahnuté látky sú rastlinného pôvodu, bez GMO a nanomateriálu a samozrejme netestované na zvieratách. Dbajte však na adekvátnu hygienu a výrobok aplikujte len čistými a suchými prstami, aby sa zamedzilo jeho zaneseniu.

Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 9 mesiacov.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Výrobok je balený v zero waste papierovej krabičke opatrenej eko-certifikátmi CN, Green-e a Recycled Content, s papierovou etiketou potlačenou biologicky ľahko odbúrateľným farbivom. Obal výrobku môžete po jeho spotrebovaní jednoducho skompostovať, alebo vhodiť do modrého kontajnera určeného na zber papierového triedeného odpadu.

Čo znamenajú jednotlivé certifikáty?

>

> CN (Made Carbon Neutral) - Označenie CN načí záväzok podporovať starostlivosť o našu klímu a životné prostredie prostredníctvom uhlíkových kreditov alebo výsadby plantáží, ktoré sľubujú ďalšie zníženie emisií pod priamym dohľadom nezávislej inštitúcie.

> Green-e - Pri výrobe sa používa výhradne veterná energia šetrná k našej planéte.

> Recyklovaný pomer (Recycled content) - Na výrobu škatuliek sa využíva tak vysoké percento recyklovaného materiálu, ako sa len dá.

certifikaty-krabicky.jpg


Vaša bezpečnosť je pre nás prvoradá, preto, a tiež pre zabezpečenie komfortu pri používaní výrobku, je samotný výrobok balený v 15ml sklenom alebo 30ml PET obale vyrobenom v EÚ.

Uprednostňujeme recyklované a recyklovateľné certifikované obalové materiály, ktoré sú schválené na použitie pre kozmetické výrobky. Kúpou tohto produktu môžete prispieť k znižovaniu nadbytočného odpadu aj vy a to jednoducho zapojením sa do recyklačného programu Soaphoria alebo zodpovednou recykláciou všetkých obalových materiálov.


UPOZORNENIA

Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Product Details

21289
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
30ml
Krajina pôvodu
Slovensko

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.