BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Moringa - antioxidačná pleťová maska 50ml

7,95 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Antioxidačná pleťová maska plná vitamínov a aminokyselín s obsahom zeleného, žltého a bieleho ílu, vzácneho moringového prášku a tangerínkovej silice. Trojkombinácia ílov cielene prečistí zanesenú pleť, vytiahne toxíny a nečistoty usadené v póroch, jemne odstraňuje odumreté bunky z povrchu pleti. Prášok z moringy olejnatej predstavuje zdroj vzácnych a silných antioxidantov a živín prospešných pre krásu a rovnováhu pleti. Kyselina ferulová pomáha eliminovať prejavy starnutia vďaka svojim anti-aging účinkom, kým silica z tangerínky osvieži. Maska krásne čistí, revitalizuje, rozjasňuje a ochraňuje pleť. Vhodná na všetky typy pleti.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

PLEŤOVÁ MASKA

Maska na báze rastlinného glycerínu v spojení s vybranými bylinnými práškami, ílmi, aktívnymi látkami, extraktmi a esenciálnymi olejmi dokonale ošetrí, oživí, jemne vypne pleť podľa jej typológie. Výrobok je vhodný ako maska na dosiahnutie dlhodobého skrášľujúceho efektu.

Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.


APLIKÁCIA

Pomocou kozmetického štetca či špachtle, resp. prstami rúk naneste primerané množstvo prípravku na pleť vynechaním oblasti okolo očí a úst. Nechajte pôsobiť do doby zaschnutia (cca. 15-20 minút) a následne opláchnite vlažnou vodou. Odporúčame používať maximálne dvakrát do týždňa.

Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


TIPY A TRIKY

Pred aplikáciou si dôkladne odlíčte a vyčistite pleť. Odporúča sa použiť pleťový peeling na exfoliáciu pleti a predprípravu na aplikáciu masky. Po použití produktu výborne poslúžia pomocníci vo forme hydrolátu a pleťových olejov či sér. Hydrolátom docielite perfektné dočistenie a tonizáciu, kým olejom či olejovým macerátom a sérami doprajete pleti aktívne zložky a hydratáciu.


Ingredients/Zloženie: 

Montmorillonite (zelený íl)*, Illite (žltý íl)*, Kaolin (biely íl)*, Glycerin(glycerín rastlinného pôvodu)*, Moringa Oleifera Leaf Powder (moringa olejodarná)*, Citrus Reticulata Peel Oil (tangerínka)*, Ferulic Acid (kyselina ferulová), ***Limonene, ***Linalool


*certifikovaná organická zložka 

***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach


100% organický produkt


Obsah: 50ml



Product Details

20820
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
50ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
Bez GMO zložiek
Bez Palmového Oleja
Bez Parabénov
Bez Ropných Derivátov
Bez Silikónov
Bez Sulfátov
Domáci výrobok
No Animal Testing
Ručná práca
VEGAN
Vrať Ma a Získaj Zľavu
Zastav Vodu , Kým Ma Používaš

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.