BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

DETOX absolute - organická maska 200ml

16,90 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Vďaka jedinečnému zloženiu produktového radu docielite prečistenie pokožky a absolútnu detoxikáciu. Aktívne uhlie obsahuje rad minerálnych látok a stopových prvkov. Účinne absorbuje nečistoty a nadbytočný kožný maz. Americký bentonitový íl hĺbkovo čistí, reguluje tvorbu kožného mazu a navráti pokožke rovnováhu. Mexický limetkový esenciálny olej spolu s rozmarínom lekárskym dodajú nielen osviežujúcu bylinkovo-citrusovú vôňu, ale podporujú aj prečistenie lymfatického systému a prekrvenie pokožky. Ich vonná kompozícia stimuluje nervový systém, odbúrava nervozitu a napätie. Zlepšujú krvný obeh a tým tiež elasticitu pokožky. Pokožku upokojujú, zmierňujú opuchy a začervenania a zabraňujú tvorbe akné.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

ÍLOVÁ MASKA

Hĺbkovo čistiaci a detoxikujúci celotelový zábal na báze rastlinného glycerínu je určený pre všetky typy pokožky. Aktívne uhlie účinne absorbuje nečistoty a nadbytočný kožný maz. Americký bentonitový íl hĺbkovo čistí, reguluje tvorbu kožného mazu a navráti pokožke rovnováhu. Mexický limetkový esenciálny olej spolu s rozmarínom lekárskym dodajú nielen osviežujúcu bylinkovo-citrusovú vôňu, ale podporujú aj detoxikáciu a prekrvenie pokožky. Zlepšujú mikrocirkuláciu a tým tiež elasticitu pleti.

Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.


APLIKÁCIA

Primerané množstvo prípravku naneste na pleť a krúživými pohybmi rovnomerne rozotrite na jej povrchu. Nechajte pôsobiť 15 až 20 minút a následne opláchnite vodou vhodnej teploty a tvár ošetrite bežným spôsobom.

Určené na použitie podľa potreby, avšak najviac dvakrát do týždňa. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


TIPY A TRIKY

Po použití produktu výborne poslúžia pomocníci vo forme hydrolátu a pleťových olejov. Hydrolátom docielite perfektné dočistenie a tonizáciu, kým krémom, olejom či olejovým macerátom doprajete pleti aktívne zložky a hydratáciu.


Ingredients/Zloženie: 

Bentonit*, Kaolin*, Montmorillonite*, Glycerin*, Activated Charcoal*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Citrus Aurantifolia Oil*, ***Citral, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene, ***Linalool


*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach


Obsah: 200ml



Product Details

20832

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
200ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
Gluten free

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.