BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi VLASOVÝ OLEJ COLOR CARE - STAROSTLIVOSŤ O FARBU

11,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Khadi ajurvédsky olej VITALITA RAST pre vlasy a vlasovú pokožku - znateľne viac vitality, aktivizácii vlasová pokožka a vysnívaný rast vlasov. S ajurvédsku silou mocného Khadi elixíru. Vnáša aktivitu do vlasovej pokožky a revitalizuje vlasové korienky. Stimuluje rast vlasov a pôsobí proti vypadávaniu vlasov. Dáva vlasom elasticitu a pôsobí proti rozstrapkaným končekom. Ajurvédska receptúra, 100% prírodné a vegan, s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika. Predstavuje intenzívnu starostlivosť pred umývaním vlasov.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

NOVINKA!

Khadi vlasový olej COLOR CARE - STAROSTLIVOSŤ O FARBU

  • s ajurvédsku silou mocného Khadi elixíru

  • fixuje a zintenzívňuje rastlinné zafarbenie vlasov tým, že obklopí vlas ochrannou glazúrou

  • ochranné rastlinné extrakty starajú o rastlinnú farbu vo Vašich vlasoch a chráni ju

  • svieži žiarivosť a dlhotrvajúci farebná intenzita rastlinné farby vo Vašich vlasoch, ale tiež Vašej prirodzenej farby

  • ajurvédska receptúra, 100% prírodná a vegan s certifikáciou BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika


Khadi ajurvédsky vlasový olej COLOR CARE - STAROSTLIVOSŤ O FARBU - špeciálne pre fixáciu a intenzitu rastlinnej farby vo vlasoch.

COLOR CARE viaže vďaka svojej jedinečnej receptúre pigmenty Vašej Khadi rastlinnej farby k vlasovej štruktúre, a to čisto prírodnou cestou. Ochranné rastlinné extrakty obklopia vlas ako glazúra a budú chrániť vašu rastlinnú farbu pred horúčavou, slnkom a mechanickou záťažou - tak si bude Vaša Khadi rastlinné zafarbenie držať stálosť.

Tajomstvom Khadi oleja COLOR CARE pre vlasy a vlasovú pokožku je tajuplný mocný účinok Khadi elixíru : pomocou tisíce rokov starých tradičných ajurvédskych procesov sú vybrané indické liečivé byliny a plody ohrievané nad otvoreným ohňom, citlivo a za podmienok v závislosti na ingredienciu, v rádoch hodín či dokonca dní.

Tieto ajurvédskej extrakty z liečivých bylín a plodov, bohaté na účinné látky, budú nielen chrániť Vašu farbu, ale súčasne budú Vaše vlasy tiež hýčkať. Ajurvédske liečivé rastliny ako senna a centella sa budú starať o ochranu, olej z brokolicových semienok prestúpi do hĺbky vlasu a postará sa o silnú intenzitu, bez toho aby vlasy zaťažil. S dobre zaopatrenými vlasmi sa farba javí intenzívnejšie, a tak Vaša rastlinná farba, ale aj tá prirodzená, bude s Vašim vlasovým olejom COLOR CARE žiariť s oživujúcou brilantnosťou.

Khadi elixír tvorí základ všetkých našich vlasových olejov. Špeciálnymi ajurvédskými postupmi je ďalej zapracovaný do kompozície mnohých cenných olejov a všetko doplnené olejmi éterickými. Mimoriadna komplexnosť receptúr potom dáva vyniknúť vysoko účinným vlasovým olejom.

Farbíte si vlasy Khadi rastlinnými farbami? Chceli by ste si zafixovať Vašu farbu po farbení alebo ju oživiť medzi dvoma farbeniami? Máte vlasy nefarbené, avšak Vaša prirodzená farba by mohla viac zažiariť? Potom sa obzvlášť pre Vás hodí Khadi vlasový olej COLOR CARE!

Vlasové oleja boli v ajurvéde vždy používané za účelom intenzívnej vlasovej starostlivosti, pretože budujú vlas zvnútra. Vaše vlasy nielenže vyzerajú opatrované, ale  vyžarujú energiu a zdravú krásu.


Použitie:

Khadi vlasový olej COLOR CARE sa používa predovšetkým ako starostlivosť pred umývaním vlasov.

Pre dosiahnutie intenzívnej fixácie a optimálnej ochrany Vašej rastlinnej farby na vlasy použite Khadi vlasový olej COLOR CARE, a to najskôr 24 hodín po farbení, pred umytím vlasov.

Napumpujte 2-3 dávky do dlane. Vneste Khadi COLOR CARE do suchých vlasov, s prioritným zameraním na zafarbené oblasti, ako aj do vlasových dĺžok a končekov.

Variant: Khadi vlasový olej COLOR CARE môžete následne VCES do vlasov pomocou vlasovej kefy s prírodnými štetinami, ktoré citlivo a s hĺbkovou účinnosťou ďalej zapracujú vlasový olej do vlasovej štruktúry.

Nechajte olej pôsobiť 30 až 60 minút a potom vlasy umyte Khadi šampónom. Pre zintenzívnenie účinku ho môžete nechať pôsobiť cez noc, alebo si ovinúť vlasy uterákom, aby ste ich držali v teple.

Hodí sa tiež k občasnému priebežnému použitie medzi dvoma farbeniami.

V decentnom množstve môžete tento vlasový olej používať aj ako bezoplachovú "leave-in" starostlivosť.


Zloženie (INCI): 

Sesamum indicum (sezamový olej) *, Oryza sativa (olej z ryžových otrúb) *, Eclipta albumu (bhringaraj), Centella asiatica (centella) *, Cassia italica (cassia), Glycerín, Isoamyl laurate, Caprylic / Capric triglyceridy, Azadirachta indica (neem) *, Brassica oleracea italica (brokolicový olej), emblica officinalis (amla) *, Triticum vulgare (olej z pšeničných klíčkov), Lawsonia inermis (henna) *, Vitis vinifera (olej z hroznových jadier), Rosmarinus officinalis (éterický olej rozmarín), Cedrus deodara (éterický olej céder), Azadirachta indica (neemový olej), Mentha piperita (éterický olej mäta), Vetiveria zizanoides (éterický olej vetiver), Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Citric acid, Benzyl alcohol, aqua, Limonene **, Linalool **

* Z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva, ** súčasť prírodných éterických olejov

Obsah: 50 ml v sklenenej fľaštičke s pumpičkou


Product Details

23040
2 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
50ml
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.