BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Olej z pestreca mariánskeho BIO RAW 250 ml

11,99 €
S DPH
6 položky
BIO RAW Pestrecový olej Dr. Feelgood, lisovaný za studena Prvoradé použitie pestrecového oleja je na všetky druhy pečeňových ochorení. Pečeň je životne dôležitým orgánom a veľmi trpí nezdravou stravou s množstvom nasýtených tukov, alkoholom a neskutočným množstvom syntetických liekov (hlavne stále silnejších antibiotík a množstvom analgetík). Pestrecový olej spolu s pečeňou lieči aj žlčník, ktorý nazývame „tlačovým hovorcom pečene“ (keď sa ozýva žlčník, má človek vždy aj problémy s pečeňou).
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

BIO RAW Pestrecový olej Dr. Feelgood, lisovaný za studena


Prvoradé použitie pestrecového oleja je na všetky druhy pečeňových ochorení. Pečeň je životne dôležitým orgánom a veľmi trpí nezdravou stravou s množstvom nasýtených tukov, alkoholom a neskutočným množstvom syntetických liekov (hlavne stále silnejších antibiotík a množstvom analgetík). Pestrecový olej spolu s pečeňou lieči aj žlčník, ktorý nazývame „tlačovým hovorcom pečene“ (keď sa ozýva žlčník, má človek vždy aj problémy s pečeňou).


Je ideálnym pomocníkom pri detoxikácii organizmu.

Najdôležité účinky pestrecového oleja oleja podľa prírodnej medicíny:

Pestrecový olej obnovuje funkciu pečene aj po závažných ochoreniach a bez vedľajších účinkov.  Účinnou látkou je silymarin – pôsobí na zlepšenie metabolizmu pečeňovej bunky, stabilizuje jej bunečné membrány, podporuje regeneráciu pečeňového tkaniva, je výrazným antioxidantom, odstraňuje nebezpečné látky a voľné radikály.


Vynikajúco zaberá pri liečbe stvrdnutej pečene – u ľudí drogovo závislých aj pri liečbe alkoholikov, pri eliminácii „É-čiek“ z potravy, pomáha ľuďom, ktorí majú poškodenú pečeň v dôsledku chemoterapie, po otravách hubami a inými jedmi.


Jeho užívanie je mimoriadne vhodné počas očistných kúr, kedy sa odporúčajú vylúčiť živočíšne bielkoviny a alkohol, doplniť do stravy všetko, čo klíči, raší, zelená sa a podporiť to pravidelným užívaním pestrecového oleja. Už po 3 týždňoch fantasticky regeneruje pečeňové bunky a súčasne čistí pečeň od jedov, ktoré sa v nej počas roka usadili.


Pomáha pri migrénach a závratoch, odstraňuje nevoľnosť pri cestovaní.
Lieči vredové ochorenie žalúdka a dvanástorníka.
Lieči všetky poškodenia kože, popáleniny (chemické, termické), zle sa hojace rany – má výrazne epitelizujúci účinok.
Je vhodný na liečbu kŕčových žíl (natierať smerom k srdcu) a Borcových vredov – natiera sa okolie postihnutého miesta, nie priamo do rany!
Funguje aj na hemoroidy – treba natierať vnútornú stranu stehien a okolie análneho otvoru.


Upozornenie: Pri užívaní môže dôjsť k miernemu zvýšeniu tlaku, preto sa neodporúča užívať tehotným a dojčiacim ženám a ľuďom s veľmi vysokým tlakom. Nakoľko tento olej rýchlo detoxikuje pečeň, pri užívaní akýchkoľvek liekov sa prosím poraďte so svojim lekárom.


200 ml, 250 ml

Poľnohospodárska produkcia: Rakúsko


Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme u rastlinných olejov ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, od výrobcov rastlinných olejov, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.




Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

35586
6 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Rakúsko
Obsah
250ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.