BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Olej z vlašských orechov BIO RAW 250 ml

12,26 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Olej z vlašských orechov BIO RAW Dr. Feelgood, lisovaný za studena Tento olej sa vyznačuje nádhernou vôňou, skvelou chuťou a najmä unikátnym zložením. Obsahuje kyselinu listovú, fosfor, zinok, horčík, železo, meď, vitamíny B1, B2, B3, B6 a bielkoviny a vlašské orechy sa právom radia medzi tzv. superpotraviny.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Olej z vlašských orechov BIO RAW Dr.Feelgood, lisovaný za studena


Tento olej sa vyznačuje nádhernou vôňou, skvelou chuťou a najmä unikátnym zložením. Obsahuje kyselinu listovú, fosfor, zinok, horčík, železo, meď, vitamíny B1, B2, B3, B6 a bielkoviny a vlašské orechy sa právom radia medzi tzv. superpotraviny.

Ich zdravotný prínos spočíva hlavne pri ochrane srdca a cievneho systému, zlepšujú cievnu reaktivitu (schopnosť ciev reagovať na rôzne podnety zdravým spôsobom), udržujú cievy elastické, zabraňuje zápalovým procesom, chránia pred krvnými zrazeninami (prevencia trombózy), znižujú hladinu cholesterolu a optimalizujú fungovanie celého kardiovaskulárneho systému.


Podľa nutričných poradcov je fantastický pre nervový systém. Je to tá pravá potrava pre mozog. Mnohí odborníci zdôrazňujú prínos orechového oleja pre duševnú výkonnosť a fungovanie nervovej sústavy. Orechový olej alebo celé orechy by preto mali pravidelne konzumovať najmä študenti, duševne pracujúci a všetci, ktorých trápi podráždenosť, depresia, stres alebo nervové vyčerpanie. Nezanedbateľný je jeho účinok na rozvoj mozgu malých detí – takže keď chcete mať doma jednotkárov, pridajte im do jedla trochu orechového oleja každý deň .


Čím je olej z vlašských orechov výnimočný?

Chráni srdce a cievy, zlepšuje cievnu reaktivitu.
Výrazne znižuje hladinu LDL cholesterolu a triglyceridov v krvi, zabraňuje vzniku krvných zrazenín v cievach a brzdí zápalové procesy.
Zlepšuje duševnú výkonnosť a fungovanie nervovej sústavy.
Pomáha pri chudokrvnosti.
Užíva sa ako prevencia rakoviny prostaty.
Podporuje rast zdravých vlasov a nechtov.
Posilňuje imunitný systém, podporuje regeneráciu buniek pokožky a má priaznivý vplyv na metabolizmus tukov.
Má výrazné dezinfekčné účinky a pôsobí proti plesniam (je vhodné miešať ho s éterickými olejmi s protiplesňovými účinkami).
Je vhodný na telové masáže.


Nádherne orechovo vonia, má lahodnú chuť a hodí sa do zálievok a dresingov. Je olejom skutočných gurmánov, Francúzi si ho nevedia vynachváliť. Napríklad taký šalát z hrušiek, kozieho syra a rukoly, pokvapkaný orechovým olejom je fantasticky chutný a navyše aj zdravý.


250 ml

Poľnohospodárska produkcia: Turecko

 

Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme u rastlinných olejov ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, od výrobcov rastlinných olejov, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.




Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

35810
2 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Turecko
Obsah
250ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.