BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Muž - organické telové suflé® XXL 225ml

14,45 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
1 ks
Najväčším orgánom nášho tela je naša koža, ktorá plní hneď niekoľko dôležitých funkcií, no v prvom rade chráni náš organizmus pred vplyvmi okolitého prostredia. Denne je vystavovaná množstvu faktorov, s ktorými musí zabojovať a ktoré ju môžu i nepríjemne potrápiť. Sprostredkováva nám kontakt s rôznymi cudzími predmetmi, vystavujeme ju slniečku a občas ju môžeme jednoducho podráždiť napríklad aj nevhodne zvoleným či tesnejším oblečením. Vážme si svoju pokožku, chráňme ju a ošetrujme adekvátnou starostlivosťou, ktorá ju upokojí, vyživí, podporí jej regeneráciu, zjemní ju a navyše poskytne unikátny zážitok pri každom použití.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

VÔŇA VÝROBKU
Afrodiziakálna svieža a povzbudujúca pánska vôňa s mierne korenistým záverom. Prvotné tóny bergamotu, mäty piepornej a gáfra udávajú charakteristickú kompozíciu, ktorá sa prehlbuje črtami geránia a levandule. Celú kompozíciu dolaďujú machové tóny koriandra a tajomné santalové a cédrové drevo.


FARBA VÝROBKU
Výrobok má modrastý nádych.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Unikátna konzistencia pripomína šľahačku. Jemne našľahané penové telové maslo je vďaka svojej konzistencii náchylné na zvýšené teploty, odporúčame preto dodržiavať odporúčané pokyny na skladovanie.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Organické telové suflé nevyžaduje použitie konzervačných látok a predsa je výrobok stabilný. Po otvorení odporúčame spotrebovať do 6 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v ekologickom sklenom obale s praktickým tesniacim uzáverom. Sklo predstavuje odolný inertný materiál, vďaka čomu je obsah výrobku chránený. Navyše je sklené balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.
Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do zeleného kontajnera určeného na zber skleného odpadu.
Vyberte si svoju veľkosť - výrobok je dostupný vo variantoch 125ml alebo v XXL 255ml prevedení.

APLIKÁCIA
Prípravok nanášajte v primeranom množstve na pokožku a krúživými pohybmi vmasíruje do nej až do doby vstrebania. Najlepšie výsledky docielite, ak výrobok použijete na vlhkú pokožku po kúpeli, čím sa stimuluje tvorba nových aquaporínov a zlepšuje cirkulácia vody v pokožke.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +25°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. U osôb s intoleranciou alebo alergiou na orechy sa v ojedinelých prípadoch môže prejaviť alergická reakcia na výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maslo)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil (citrónovník bergamotový)*, Mentha Piperita Oil (mäta pieporná olej)*, Cinnamomum Camphora Wood Extract (gáfrovník lekársky)*, Pelargonium Graveolens Oil (muškát omamný olej)*, Lavandula Angustifolia Oil (levanduľa lekárska)*, Coriandrum Sativum Oil (koriander siaty olej)*, Santalum Album Oil (santalovník biely olej)*, Cedrus Atlantica Bark Oil (céder atlantský)* Tocopherol (vitamín E),  Indigofera Tinctoria leaf, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Linalool

*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch



Product Details

20499
1 ks

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
225ml
Krajina pôvodu
Slovensko

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.