BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Šťastie - revoludeo 55g

9,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Potenie je dôležitým, prirodzeným a zdravým procesom ľudského tela. Vďaka nemu sa z tela odplavujú škodlivé látky, čím tiež posilňuje obranyschopnosť celého organizmu. Potenie však môže byť i obzvlášť nepríjemné a to nie len vďaka mokrým fľakom, ktoré nám vykresľuje na tričku, ale najmä kvôli zápachu, ktorý vzniká reakciou nášho potu s baktériami prirodzene sa vyskytujúcimi na povrchu našej pokožky. Množstvo bežne dostupných výrobkov určených pre boj proti týmto javom sprevádzajúcim potenie obsahuje látky ako sú hliníkové soli, alkohol, syntetické parfémy a mnohé ďalšie, ktoré pre naše telo nie sú prirodzené a môžu byť príčinou podráždenia, svrbenia či zápalov citlivej pokožky v podpazuší. Preto sme vyvinuli eko prírodný deodorant v papierovej tube, ktorého účinná receptúra je založená na čisto prírodných ingredienciách. Deodorant bez sódy je výnimočne jemný, vďaka čomu sa postará aj o citlivú či podráždenú pokožku.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

VÔŇA VÝROBKU
Písmená ukrývajúce blaho, mozaiku drobných radostí v opojení kúzelnej ovocno-kvetinovej vône. Vyčarujte si na perách úsmev, ktorým obdarujete svet.
Príjemne nasladlá ovocno-kvetinová vôňa ukrývajúca svieže tropické citrusovité tóny a tóny jemných kvetov. Vrchné tóny udávajú plody citrónu, sicílskych pomarančov a horkých grapefruitov, ktoré
sú zjemnené esenciou ruží, vznešeného jazmínu a broskyne. Vyváženosť a hĺbku umocňuje mošusový základ čarodejky škvrnitej.

FARBA VÝROBKU
Deodorant neobsahuje pridané farbivá. Obsiahnuté oleje a maslá prirodzene sfarbujú obsah výrobku do biela.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výnimočne jemné zloženie pretavené do krémového základu je tuhšej konzistencie formovanej do vysúvacej tyčinky. Pri kontakte s pokožkou sa deodorant vplyvom jej teploty začína topiť, vďaka čomu sa mení na jemný krémik a ľahko sa vstrebáva.


KONZERVAČNÝ SYSTÉM A DOBA POUŽITIA
Šikovný výrobok bez obsahu konzervačných látok je mikrobiologicky stabilný lebo neobsahuje vodnú fázu. Vďaka síranu hlinitodraselnému a oxid zinočnatému (bez nanočastíc) sa pýši adekvátnym antimikrobiálnym účinkom. Po otvorení tuby dbajte o hygienickú čistotou pri jeho nanášaní. Odporúčame výrobok minúť do 9 mesiacov.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Ekologické balenie výrobku vo forme papierovej tuby je plne recyklovateľné.
Po spotrebovaní výrobku obal jednoducho vhoďte do modrého kontajnera určeného na zber papierového odpadu, alebo ho natrhajte na malé kúsky a skompostujte.

APLIKÁCIA
Primerané množstvo výrobku rozotrite jemne krúživými pohybmi do pokožky podpazušia a nechajte vstrebať. Deodorant je v extrémnych letných horúčavách vhodné použiť aj viackrát denne. Pri prechode používania z chemických alternatív na prírodný deodorant je približná adaptačná doba ľudského organizmu cca 1-2 týždne. Nekombinujte deodorant s chemickými alternatívami, nakoľko sa predpokladá zníženie účinnosti produktu.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

UPOZORNENIA
Pred prvým použitím výrobku dbajte na odporúčania a dodržujte správny postup pri otváraní výrobku. Nevytláčajte väčšie množstvo výrobku naraz, aby ste tak predišli prípadnému poškodeniu (zlomeniu) obsahu výrobku pri aplikácii.
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.


ZLOŽENIE
Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Zea Mays Starch (kukuričný škrob)*, Copernicia Cerifera Cera (rastlinný vegánsky vosk)*, Mangifera Indica Seed Butter(mangové maslo)*, Potassium Alum (síran hlinitodraselný)*, Citrus Limon Fruit Extract (citrónovník pravý extrakt)*, Citrus Sinensis Peel Extract (citrónovník pomarančový extrakt)*, Citrus Grandis Fruit Extract (citrónovník obrovský extrakt)*, Rosa Damascena Flower Oil (ruža damascénska olej)*, Jasminum Officinale Extract (jazmín lekársky extrakt)*, Prunus Persica Fruit Extract (broskyňa obyčajná extrakt)*, Mimulus Moschatus Extract (čarodejka škvrnitá extrakt)*, Zinc Oxide (oxid zinočnatý bez nanočastíc), Tocopherol (vitamín E), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (čajovník austrálsky)*, ***Citronellol, ***Geraniol, ***Hexyl Cinnamal, ***Limonene, ***Linalool


*certifikovaná organická zložka
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach



Product Details

21128
2 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
55g
Krajina pôvodu
Slovensko

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.