BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Unicorn by Soaphoria - prírodné revoludeo 55g

9,00 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Krémový deodorant v papierovej tube sa postará aj o tú najcitlivejšiu pokožku a pritom účinne zabojuje s nepríjemným pachom potu. Receptúra bez sódy a syntetických látok je založená na kombinácii organického kokosového a mangového masla a prírodných aktívnych látok. Síran hlinitodraselný a oxid zinočnatý (bez nanočastíc) zabezpečujú mierny antiperspiračný a antimikrobiálny účinok a zároveň neovplyvňujú prirodzené procesy pokožky, ktorej umožňujú voľne dýchať. Výživné vegánske zloženie zero waste deodorantu s prídavkom vitamínu E pokožku zároveň zjemňuje a regeneruje a pozvoľne sa uvoľňujúce éterické oleje zabezpečujú svieži pocit počas celého dňa.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Zero waste prírodný deodorant v papierovej tube je vhodný pre všetky typy pokožky.


> prírodný deodorant pre milovníkov vône dúhy bez sódy je vhodný i pre pokožku precitlivenú na túto zložku

> organické zloženie v spojení s antimikrobiálnymi zložkami účinne eliminujú tvorbu nepríjemného zápachu

> jemná receptúra nevplýva na prirodzené procesy pokožky a zároveň pomáha udržiavať ju jemnú, hebkú a predchádza vysušovaniu

> formulácia bez obsahu syntetických prídavných látok a živočíšnych zložiek je ideálna i pre vegánov

> krémová konzistencia sa po rozotrení ľahko a bezo zvyšku vstrebáva, nezanecháva fľaky

> praktické a plne recyklovateľné balenie v podobe papierovej tuby je priateľské tiež k životnému prostrediu


> VEGAN PRÍRODNÝ DEODORANT

> BEZ NEBEZPEČNÝCH ZLUČENÍN HLINÍKA A BEZ SÓDY

> ZERO WASTE PAPIEROVÁ TUBA

> AJ PRE VEĽMI CITLIVÚ POKOŽKU


HLAVNÉ ZLOŽKY

> síran hlinitodraselný - urýchľuje regeneráciu pokožky a zabraňuje množeniu baktérií na jej povrchu, čím predchádza tvorbe zápalov ale i nepríjemného zápachu

> oxid zinočnatý - vo forme bez nanočastíc pôsobí výrazne antimikrobiálne, upokojuje a urýchľuje prirodzenú obnovu kožných buniek

> vitamín E - podporuje obranyschopnosť pokožky, ktorú aktívne ochraňuje a vyživuje, pôsobí ako antioxidant

> mangové maslo - vyznačuje sa výbornými regeneračnými účinkami, pomáha udržiavať pružnosť a elasticitu pokožky


OBSAH

55g


NÁŠ TIP

Najlepší prírodný deodorant je taký, ktorý neobsahuje škodlivé syntetické látky, neovplyvňuje prirodzené procesy nášho tela a zabezpečí dlhotrvajúcu vôňu a pocit sviežosti po celý deň. Aby však skutočne fungoval, potrebuje sa s vašou pokožkou zžiť. Pri prechode z používania chemických alternatív na prírodný deodorant je približná adaptačná doba ľudského organizmu cca 1-2 týždne.

Prírodný deodorant nekombinujte s chemickými alternatívami, nakoľko tieto by mohli jeho účinnosť nepriaznivo ovplyvňovať.

Pred prvým otvorením silne a zároveň rovnomerne zatlačte na spodnú časť tuby, aby ste vysunuli malé množstvo výrobku. V prípade potreby pred vysunutím výrobku tubu jemne zahrejte trením medzi dlaňami alebo o tvrdú podložku. Aplikujte na pokožku v jemnej vrstve, ktorú v prípade potreby môžete dodatočne rozotrieť. Po vstrebaní výrobok nezanechá na oblečení neželané stopy.


ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

Prírodný deodorant najrozkošnejšej edície Unicorn by Soaphoria poteší dušu každé Soaphoristu a prenesie myseľ do krajiny zázrakov, kde jednorožce rozdávajú radosť! Skvele sa kombinuje s ktorýmkoľvek ďalším výrobkom vône dúhy! :)


ZISTITE VIAC

Deodorant alebo antiperspirant? Zistite, aký je medzi nimi rozdiel.





VÔŇA VÝROBKU

Preneste sa do krajiny zázrakov, kde je všetko možné! Splňte tie najtajnejšie sny a rozveseľte deň úžasnou vôňou ovocnej dúhy, ktorá povzbudí a rozmazná zároveň.


FARBA VÝROBKU

Deodorant neobsahuje pridané farbivá. Obsiahnuté zložky prirodzene sfarbujú obsah výrobku do biela.


KONZISTENCIA VÝROBKU

Výnimočne jemné zloženie pretavené do krémového základu je tuhšej konzistencie formovanej do vysúvacej tyčinky. Pri kontakte s pokožkou sa deodorant vplyvom jej teploty začína topiť, vďaka čomu sa mení na jemný krémik a ľahko sa vstrebáva.


KONZERVAČNÝ SYSTÉM A DOBA POUŽITIA

Šikovný výrobok bez obsahu konzervačných látok je mikrobiologicky stabilný lebo neobsahuje vodnú fázu. Vďaka síranu hlinitodraselnému a oxid zinočnatému (bez nanočastíc) sa pýši adekvátnym antimikrobiálnym účinkom. Po otvorení tuby dbajte o hygienickú čistotou pri jeho nanášaní. Odporúčame výrobok minúť do 9 mesiacov.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Ekologické balenie výrobku vo forme papierovej tuby je plne recyklovateľné.

Po spotrebovaní výrobku obal jednoducho vhoďte do modrého kontajnera určeného na zber papierového odpadu, alebo ho natrhajte na malé kúsky a skompostujte.


APLIKÁCIA

Primerané množstvo výrobku rozotrite jemne krúživými pohybmi do pokožky podpazušia a nechajte vstrebať. Deodorant je v extrémnych letných horúčavách vhodné použiť aj viackrát denne. Pri prechode používania z chemických alternatív na prírodný deodorant je približná adaptačná doba ľudského organizmu cca 1-2 týždne. Nekombinujte deodorant s chemickými alternatívami, nakoľko sa predpokladá zníženie účinnosti produktu.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


UPOZORNENIA

Pred prvým použitím výrobku dbajte na odporúčania a dodržujte správny postup pri otváraní výrobku. Nevytláčajte väčšie množstvo výrobku naraz, aby ste tak predišli prípadnému poškodeniu (zlomeniu) obsahu výrobku pri aplikácii.

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.


ZLOŽENIE

Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Zea Mays Starch (kukuričný škrob)*, Copernicia Cerifera Cera (rastlinný vegánsky vosk)*, Mangifera Indica Seed Butter(mangové maslo)*, Potassium Alum (síran hlinitodraselný)*, Cucumis Melo Fruit Extract (uhorka žltá)*, Ananas Sativus Fruit Extract (ananás pestovaný)*, Pirus Communis Fruit Extract (hruška obyčajná)*, Malus Domestica Fruit Extract (jabloň domáca)*, Rosa Canina Fruit Extract (ruža šípová)*, Mangifera Indica Fruit Extract (mangovník indický)*, Jasminum Officinale Extract (jazmín lekársky)*, Santalum Album Oil (santalovník biely)*, Zinc Oxide (oxid zinočnatý bez nanočastíc), Tocopherol (vitamín E), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (čajovník austrálsky)*



*certifikovaná organická zložka

Product Details

21129
2 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
55g
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
No Animal Testing

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.