BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Unicorn by Soaphoria - SOS prírodný výživný balzamík 50ml

8,95 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Organický SOS balzam pre všetky typy pokožky so starostlivo vyberaným zložením na ošetrenie a ochranu precitlivenej a poškodenej pokožky. Ochranný krém pre celú rodinu sa ideálne hodí do každého vrecka či kabelky. Pokožku chráni pred rôznymi faktormi okolitého prostredia, ako sú výkyvy počasia či teplotné rozdiely, ale tiež podráždenie, svrbenie či vysušenie. Vďaka jemnému zloženiu z organických masiel a olejov vytvára na pokožke ľahučkú nemastnú ochrannú vrstvu. Pokožka je tak po aplikácii upokojená a chránená pred ďalším nežiaducim podráždením. Výživné zloženie navyše podporuje regeneráciu pokožky a zásobuje ju vitamínmi a cennými látkami, pričom jeho vôňa je absolútne neodolateľná! :)
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

SOS výživný balzamík je ideálny pre ošetrenie podráždenej pokožky v každom veku.


> extra jemné prírodné vegánske zloženie s neodolateľnou vôňou ovocnej dúhy

> bambucké a mandľové maslo spolu s jojobovým, marhuľovým, borákovým a ricínovým olejom chránia pokožku pred vplyvmi okolitého prostredia a zároveň ju hĺbkovo vyživujú

> účinné aktívne látky v podobe extraktu z nechtíka lekárskeho, pupalky dvojročnej a esenciálnych olejov tangerínky a ylang-ylang a vitamínu E podporujú obranné funkcie pokožky, zamedzujú strate hydratácie a upokojujú prípadné podráždenie, podporujú regeneráciu

> jemná textúra sa pri styku s pokožkou mení na ľahučko roztierateľný krémik, ktorý po aplikácii zanecháva jemný olejovomliečny nemastný ochranný film


> VEGAN VÝŽIVNÝ BALZAM

> OŠETRUJE A OCHRAŇUJE

> ZJEMŇUJE A VYŽIVUJE

> UZAMYKÁ VLAHU


HLAVNÉ ZLOŽKY

> bambucké a mandľové maslo – jemný a výživný základ balzamu obohatený o cenné rastlinné oleje podporuje regeneráciu pokožky a jej ochranné funkcie, vytvára jemnú bariéru, ktorá ju chráni pred vplyvmi prostredia a počasia

> nechtík lekársky a pupalka dvojročná – blahodarné bylinné extrakty posilňujú obranyschopnosť pokožky, podporujú jej pevnosť a napomáhajú zmierniť akékoľvek nepríjemné prejavy

> vitamín E – pomáha udržiavať pokožku v dobrom stave, podporuje jej zdravie, vitalitu, prirodzené funkcie a zároveň ju ochraňuje pred vplyvmi okolitého prostredia


OBSAH

50ml


NÁŠ TIP

SOS výživný balzam sa oplatí mať vždy po ruke! Pomôže chrániť citlivú pokožku a upokojí prípadné podráždenie, zabráňuje strate vlahy a predchádza nadmernému vysušovania a tvorbe šupiniek, pričom prenádherne rozvoniava :)


ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ

SOS výživný balzamík najrozkošnejšej edície Unicorn by Soaphoria poteší dušu každé Soaphoristu a prenesie myseľ do krajiny zázrakov, kde jednorožce rozdávajú radosť! Skvele sa kombinuje s ktorýmkoľvek ďalším výrobkom vône dúhy! :)


VÔŇA VÝROBKU

Preneste sa do krajiny zázrakov, kde je všetko možné! Splňte tie najtajnejšie sny a rozveseľte deň úžasnou vôňou ovocnej dúhy, ktorá povzbudí a rozmazná zároveň.


FARBA VÝROBKU

Výrobok neobsahuje pridané farbivá. Farba výrobku je prirodzene maslová až jemne žltkastá vďaka vysokému obsahu organických masiel a olejov.


KONZISTENCIA VÝROBKU

Balzamová konzistencia je na prvý pohľad tuhá, dotykom prstov sa však mení na poddajný, ľahko roztierateľný olejový krémik, ktorý na pokožke zanecháva veľmi jemnú, ale účinnú ochrannú vrstvičku.


KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA

Výrobok bez obsahu vody neobsahuje pridané konzervačné látky a predsa je stabilný. Dbajte však na adekvátnu hygienu a výrobok aplikujte len čistými a suchými prstami, aby sa zamedzilo jeho zaneseniu.

Po otvorení odporúčame výrobok spotrebovať do 9 mesiacov.


OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Produkt je balený v ekologickom sklenom obale s praktickým PET uzáverom. Sklo predstavuje odolný inertný materiál, vďaka čomu je obsah výrobku chránený. Navyše je sklené balenie možné opätovne využiť v domácnosti alebo plnohodnotne recyklovať.

Obal výrobku je vratný v rámci nášho recyklačného programu.

V prípade, že sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, po oddelení PET uzáveru ho vhoďte do zeleného kontajnera určeného na zber skleného odpadu.


APLIKÁCIA

Primerané množstvo výrobku naneste krúživými pohybmi na pokožku tela a nechajte vstrebať.


UPOZORNENIA

Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


ZLOŽENIE

Prunus Amygdalus Dulcis Butter (mandľové maslo)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (marhuľový olej)*, Borago Officinalis Seed Oil (borákový olej)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamový olej)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricínový olej)*, Glycine Soja Oil (sójový olej)*, Calendula Officinalis Fower Extract (nechtík lekársky)*, Oenothera Biennis Extract (pupalka dvojročná)*, Cucumis Melo Fruit Extract (uhorka žltá)*, Ananas Sativus Fruit Extract (ananás pestovaný)*, Pirus Communis Fruit Extract (hruška obyčajná)*, Malus Domestica Fruit Extract (jabloň domáca)*, Rosa Canina Fruit Extract (ruža šípová)*, Mangifera Indica Fruit Extract (mangovník indický)*, Jasminum Officinale Extract (jazmín lekársky)*, Santalum Album Oil (santalovník biely)*, Zea Mays Starch (kukuričný škrob)*, Lecithin (lecitín), Tocopherol (antioxidant, vitamín E)



*certifikovaná organická zložka

Product Details

21130

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
50ml
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
No Animal Testing

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.