BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Žena - prírodné mydlo 110g

4,95 €
S DPH
3 položky
Upokojí myseľ, uvoľní napnuté telo a vyčarí pocit vznešenej vnútornej krásy. Zmyselne afrodiziakálna vôňa v kombinácii kvetov nežného jazmínu, hrejivej vanilky a nevinných kosatcov prebudia ženskosť, rozkoš a túžbu. Staňte sa objektom túžby každého muža, staňte sa bohyňou lásky! Produktový rad Žena sa výborne hodí na všetky typy pokožky.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

PRÍRODNÉ MYDLO 

Unikátne, ručne vyrobené mydlo na báze najkvalitnejších organických olejov, masiel a rastlinného glycerínu. Starostlivo vybrané esenciálne oleje a prírodné arómy, blahodarné byliny a ich výťažky, ako aj iné aktívne zložky dodávajú každému produktu jedinečnosť a podčiarknu jeho funkciu. V neposlednom rade fascinujúce vône mydiel pripomínajú flóru jednotlivých regiónov našej vlasti ale i iných častí sveta. Mydlá jemne očistia a ošetria celé telo bez jeho vysušovania, zvláčňujú a viažu vlhkosť, tak potešia nielen telo, ale i myseľ a dušu.

Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, syntetických farbív a parfumácie.


APLIKÁCIA

Výrobok držte v dlani a krúživými pohybmi pod tečúcou vodou vhodnej teploty vytvorte penu, následne opláchnite.

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +35°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.


TIPY A TRIKY

Produkt sa výborne kombinuje s ochrannými prípravkami ako sú telový jogurt, nektár, mana či suflé, univerzálny balzam a ďalšie oleje a maslá.


Ingredients/Zloženie: 

Aqua (voda), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej)*, Glycerin (glycerín rastlinného pôvodu)*, Sucrose (sacharóza)*, Decyl Glucoside (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu), Aroma**, Activated Charcoal (aktívne uhlie)*, Bixa Orellana Seed Extract (oreláník farbiarsky)*, Alkanna Tinctoria Root Extract (alkana farbiarska)*, Sodium Chloride (kuchynská soľ)*, Citric Acid (kyselina citrónová)*, Sodium Citrate (citrát trisodný), Sodium Hydroxide (hydroxid sodný), ***alfa-Isomethyl Ionone, ***Butylphenyl Methylpropional, ***Citronellol, ***Limonene, ***Linalool


*certifikovaná organická zložka 

**kombinácia 100% čistých parou destilovaných esenciálnych olejov a prírodných aróm
***vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch a prírodných vôňach


Obsah: 110g±5%




Product Details

20101
3 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
110g
Krajina pôvodu
Slovensko
Kozmetika/Certifikáty
Gluten free

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.