BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Khadi Shanti mydlo ARABSKÝ OUD

8,90 €
S DPH
3 položky
Khadi Shanti mydlo Arabský oud Vám učaruje svojou oudovou vôňou, ľahko maskulínny, získanú zo živice vzácneho agarového dreva, nesúce v sebe čaro orientu. Svojou intenzívne mámivú vôňou, ktorá rozjasňuje myseľ a dotýka sa duše. Na umývanie rúk, tela, i tváre. Naše ajurvédska Shanti mydla neobsahujú syntetické farbiace, aromatické ani konzervačné látky, ani iné chemické ingrediencie. Čistí Vašu pokožku a ošetrujú ju čisto prírodnou cestou. Mydlo je nositeľom certifikácia BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Khadi Shanti mydlo Arabský oud Vám učaruje svojou oudovou vôňou, ľahko maskulínny, získanú zo živice vzácneho agarového dreva, nesúce v sebe čaro orientu. Svojou intenzívne mámivú vôňou, ktorá rozjasňuje myseľ a dotýka sa duše.


. prírodné mydlo pre telo a dušu

. umývanie prevoňané zmyselnú hrejivosťou

. so vzácnym oudovým olejom z živice agarového dreva

. s aktívnym uhlím pre hĺbkové čistenie

. s aloe vera a mimoriadne bohatou a vyživujúce skladbou olejov a rastlinných masiel: . s olejom kokosovým, olivovým, mandľovým, z pšeničných klíčkov a hroznových semienok, s kakaovým a bambuckým maslom


Nádherne výrazné, prekrásne hrejivé - a veľmi, veľmi zmyselné.


Obsiahnuté aktívne uhlie zároveň pomáha hĺbkovo čistiť pokožku. Okrem hydratačného aloe vera stará intenzívne o pokožku mimoriadne bohatá a vyživujúce skladba olejov a rastlinných masiel - olej kokosový, olivový, mandľový, z pšeničných klíčkov a hroznových semienok, kakaové a bambucké maslo. Ich vysoký obsah má zvlhčujúci a zjemňujúci účinok, ktorý po umytí pocítite na pokožke 


Zažite tajomstvo Khadi: ručne zbierané indické liečivé rastliny, cenné esencie a hodnotné oleja a masla, prepojené v tisíce rokov starých ajurvédskych receptúrach, láskyplne vyrábané tradičným remeselným umením.


Slovo Shanti pochádza zo Sanskrit a znamená mier, vnútornú rovnováhu a harmóniu. A práve tým sa môžete každý deň pri dotyku Khadi Shanti mydla inšpirovať.


Khadi Shanti mydla v sebe spájajú znalosti ajurvédskej medicíny a najnovšie technológie používané v kozmetike. Tak ako ostatné prípravky certifikovanej prírodnej kozmetiky Khadi sú vyrábané priamo v Indii, podľa európskeho nariadenia o kozmetických prípravkoch. Výsledkom je vysoko účinná a zároveň jemná prírodná kozmetika s veľkým množstvom cenných ingrediencií, ktorej účinky pocítite sami.


Naše ajurvédska Shanti mydla neobsahujú syntetické farbiace, aromatické ani konzervačné látky, ani iné chemické ingrediencie. Čistí Vašu pokožku a ošetrujú ju čisto prírodnou cestou. Khadi Shanti mydlá sú certifikované nemeckou asociáciou BDIH podľa medzinárodného štandardu COSMOS AISBL a sú nositeľmi renomované certifikácia BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika.


Použitie: vezmite mydlo Khadi Shanti Arabský oud do dlane a navlhčite ho trochou teplej vody. Ľahko napeňte a rozotrite voňajúcu krémovú penu na Vašu pokožku. Po krátkej dobe pôsobenia opláchnite penu príjemne teplou vodou a odneste si so sebou zmyselne drevitú hrejivú vôňu. Na umývanie rúk, tela, i tváre.


Zloženie (INCI)Cocos Nuficera Oil, aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Triticum vulgare Germ Oil, PCA Glyceryl Oleate, Charcoal Powder, Glycerín, Aloe Barbadensis Extract, Rosa Centifolia Flower Extract , Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis vinifera Seed Oil, Curcuma Longa Root Oil, Cedrus deodara Wood Oil, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glycyrrhiza glabra Root Extract, Aquilaria agallocha Wood Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene. 99,90% ingrediencií prírodného pôvodu.

Product Details

23095
3 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
100g
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.