BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Voda Petráškúv prameň Aktivant 1l

1,35 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Pramenitá voda získavaná z Petráškového prameňa v katastri obce Kájov, ktorá sa nachádza v CHKO Blanský les v šumavskom podhorí. Voda má ľahko zásadité pH 7,5 a prispieva tak k udržaniu zásaditosti organizmu. Aktivant je obohatený Bachovou esenciou Gentiana Amarella (horec nahorklý). Voda je vhodná pre každodenný pitný režim a má príjemnú prirodzenú chuť.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Pramenitá voda získavaná z Petráškového prameňa v katastri obce Kájov, ktorá sa nachádza v CHKO Blanský les v šumavskom podhorí. Voda má ľahko zásadité pH 7,5 a prispieva tak k udržaniu zásaditosti organizmu. Aktivant je obohatený Bachovou esenciou Gentiana Amarella (horec nahorklý). Voda je vhodná pre každodenný pitný režim a má príjemnú prirodzenú chuť.


Kájov je známym pútnickým miestom a oplýva množstvom silných prameňov, ktoré využívali pútnici už v dávnych dobách ako zdroj liečivej vody. Studničku v Kájov vyhľadávali predovšetkým chorí - voda blahodarne pôsobí na choré kĺby nôh a rúk. Kájovský chrám spoločne so sochou Panny Márie Kájovská totiž stojí na jednom z najsilnejších kladných energetických bodov v Čechách. Už v období pred kresťanstvom tu bolo kultové miesto. Podľa starej legendy toto miesto navštívil v 10. storočí svätý Wolfgang, vtedajší biskup v Regensburgu (Regensburg). Na svojej misijnej ceste do Čiech tu nechal vedľa zázračného prameňa postaviť prvú drevený kostolík ku cti Matky božej. Za osadou Kladnianske Rovné, na križovatke lesných ciest, sú v skale na zemi vidieť zaujímavé pravidelné priehlbiny, ktoré ľudia považovali za odtlačky bosých nôh biskupa Wolfganga. Konali sa k nim púte, než je cirkev zakázala. Miesto nebolo cirkví posvätené a tomuto svätci bol vystavaný zvláštny oltár v Kájovská kostole preto, aby sa púte ku stopám v kameni nekonali. Ľudia však aj naďalej na toto miesto chodili, pretože si nevedeli vysvetliť tieto úkazy inak, než že je spôsobili nadprirodzené sily, či už pohanského či kresťanského pôvodu. Neskôr ľudia u týchto stôp postavili kaplnku.


Čo to je Bachova terapia a aké účinky sa pripisujú esenciu horko? Tento text je prevzatý zo stránok bachovaterapie.cz:

Tvorí ju 38 výťažkov z rôznych kvetov a rastlín. Pomáha človeku zvládnuť najrôznejšie záporné emócie, harmonizovať myseľ a tým aj naštartovať prirodzenú obranyschopnosť organizmu.

Kvetové esencie pomáhajú uvoľniť zablokovanú životnú energiu a uviesť ju opäť do pohybu. Každý nespracovaný problém, všetky starosti, strachy a bolesti z minulosti, ktoré človek utrpel či niekomu spôsobil, blokujú životnú energiu a oslabujú pripravenosť človeka postaviť sa na odpor škodlivým vonkajším vplyvom. Kvetové esencie pomáhajú ľuďom k ucelenému pohľadu na vec a spôsobujú, že sa potom stávajú otvorenejšími, schopnejšími lepšie čeliť negatívnym vplyvom. Kvety nemajú za úlohu vyzmizíkovať psychické a telesné symptómy, ale slúži ako pomocný prostriedok na prekonávanie toho, čo tieto symptómy spôsobili.

Dr. Bach bol hlboko presvedčený, že každý človek má vo svojom živote určenia alebo úlohu, ktorý sa rozhodol splniť. Ak nedochádza k uskutočneniu tejto vnútornej a vonkajšej úlohy, môžu vznikať psychická alebo telesná ochorenie, alebo sa môžu prihodiť iné, ťažké životné situácie. Tieto originálne kvetové esencie pomáhajú človeku znovu uviesť do súzvuku telo, dušu i ducha a sú mu jedinečným zdrojom pomoci k životu v harmónii so svojím Ja.

Esencie sú čisté, nie sú škodlivé a nemajú vedľajšie účinky. Nesprávne zvolená esencia nie je telom energeticky prijatá, a preto nemôže spôsobiť žiadne škody. Táto terapia nepotírá to negatívne, čo v človeku je, ale podporuje jeho pozitívny potenciál. Vysoké kmitanie, vibrácie rôznych divoko rastúcich rastlín, ktoré podľa Dr. Bach podliehajú tzv. Vyššiemu "Usporiadanie" sa prenáša aj na človeka, ktorý ich užíva. Tento zmenený harmonický stav tak umožňuje prekonanie problémov, výziev života a podporuje zdravie.

Gentian pôsobí proti pochybnostiam a skľúčenosti. Postihnutí sú ľahko zbavení odvahy a trpí depresiou, keď sa im veci vymknú z rúk alebo nastúpi ťažkosti. Na rozdiel od Mustard nie je pre ich depresívne rozladenie presne neurčiteľná príčina. V choroby môžu kráčať cestou zlepšenia a aj v živote dosahovať pokroky, ale akékoľvek menšie zvraty ich ľahko dovedú k strate dôvery.

Gentian je nápomocný u ľudí, ktorí sa cítia porazene a skľúčene pri dlhej alebo stále sa vracajúci choroby. Je vhodný aj pre deti, ktoré kvôli školskému preťaženiu stráca odvahu.

Pozitívne potenciál Gentian je uvedomenie si, že človek nikdy nezlyhá, keď robí to najlepšie, nezávisle na konečnom výsledku. Žiadna prekážka nie je neprekonateľná, žiadna úloha príliš veľký na to, aby ho nezvládol. Vzniká pozitívne presvedčenie, že sa nakoniec všetky ťažkosti dajú prekonať.


OBJEM: 1 l

Krajina pôvodu: Česká republika

ZLOŽENIE: pramenitá voda z Petrásková prameňa, extrakt kvetov horca v stopovom množstve

Product Details

112792

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
1l
Krajina pôvodu
Česká republika

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.