BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Color Finish kondicionér po farbení 150ml

14,90 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
brilantný výsledok priamo po farbení - ako od profesionála Ionic-Salt technológia odstráni prebytočné zvyšky rastlinného prášku a nefarbiacich substancií z vlasov daruje okamžitú rozčesateľnosť, ľahkú upraviteľnosť, vzdušnú ľahkosť a ďalej posilní lesk fixuje farbiace pigmenty a prestupuje vlasy hrejivo zmyselnou Khadi vôňou certifikácie: BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika, Vegan; bez silikónov
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Po zafarbení vlasov rastlinnými farbami na vlasy Khadi sa vlasy umývanú prvýkrát šampónom spravidla až za 24 - 48 hodín po zafarbení, z dôvodu aby sa rastlinné pigmenty optimálne naviazali na kutikulu vlasu. Ideálny pocit z vlasov po farbení tak na seba môže nechať čakať.


S Khadi kondicionérom po farbení - Color Finish však pre Vás máme riešenie pre perfektný finiš priamo po farbení.


Inovatívna Ionic-Salt technológia pôsobí ako magnet a jemne odstraňuje prebytočné nefarbiace zvyšky rastlinného prášku z Vašich vlasov. Výsledok: Vaše vlasy sú ihneď po farbení ľahko rozčesateľné, vzdušne ľahké a dajú sa skvele upravovať.


Zároveň sú rastlinné pigmenty farby na vlasy fixované, aby Vaša nová farba vlasov dlho žiarila. Vďaka ošetrujúcemu mandľovému oleju získavajú vlasy poddajnosť a hodvábnosť až ku končekom.


Kondicionér Color Finish ihneď počas použitia prestúpi Vaše vlasy hrejivú zmyselnú vôňu. Kyslá pH-hodnota kondicionéru zároveň uzaviera kutikulu vlasu a podporuje fixáciu farbiacich pigmentov.


Zažívajte s Khadi výsledok z farbenia vlasov ako u kaderníka a premeňte svoj Khadi farbiaci rituál na profesionálny zážitok pre svoje vlasy: okamžitá rozčesateľnosť, brilantný lesk a vzdušne ľahký styling. A tiež čistá, dychberúca farba a starostlivosť, ktorá Vám zakaždým vykúzli úsmev na tvári.


V Khadi sa prepojuje ajurvédska tradícia s inovatívnou kozmetickou vedou. Vznikajú tak produkty s účinkami, ktoré obvykle po prvom použití premenia zvedavosť na rýdze presvedčenie.


Sila ajurvédy, najstaršieho systému prírodnej medicíny na svete, Vás ohromí. Khadi elixír kondicionéry v sebe nesú autentickú ajurvédu a zároveň sú certifikované podľa prísnych medzinárodných štandardov COSMOS AISBL pre bio a prírodnú kozmetiku. Sú predmetom pravidelných kvalitatívnych kontrol zo strany nezávislej asociácie BDIH a sú nositeľmi certifikácie BDIH - Kontrolovaná prírodná kozmetika. Zároveň sú nositeľmi certifikácie Vegan.


A touto cestou dosiahnete s kondicionérom Color Finish najlepší výsledok pre zdravé a krásne vlasy:


Po zafarbení vypláchnite dôkladne farbiaci krém z vlasov vodou – bez použitia šampónu!!!

Naneste na zafarbené vlasy, vrátane dĺžok a končekov, kondicionér Color Finish, v množstve o veľkosti lieskového oriešku, resp. v závislosti od dĺžky Vašich vlasov.

Kondicionér jemne vmasírujte a nechajte 3 minúty pôsobiť – tiež je pri tom možné prečesávať dĺžky hrebeňom so širokými zubami.

Dôkladne vypláchnite vodou, aby ste odstránili zvyšky rastlinného prášku.

Užívajte si svoje ľahko rozčesateľné, žiarivé vlasy.


Za 24 – 48 hodín, teda pred prvým umytím vlasov šampónom, môžete použiť Khadi vlasový olej Color Care zameraný na podporu fixácie farbiacich pigmentov, dlhotrvajúcu farebnú intenzitu a brilantnú žiarivosť farby.


Khadi kondicionér Color Finish je perfektným doplnkom ku všetkým odtieňom Khadi rastlinných farieb na vlasy a ku všetkým prípravkom v rámci Khadi farbiaceho rituálu. Je vhodný pre všetky typy vlasov a vlasovej pokožky. Presvedčte sa sami o jeho jedinečnom účinku v rámci starostlivosti o vlasy po farbení!


Zloženie (INCI): Aqua, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Sodium Chloride, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Inulin*, Glyceryl Caprylate, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Citric Acid, Arginine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene***, Linalool***, Tocopherol, Theobroma Cacao (kakaovník) Seed Powder*, Helianthus Annuus (slnečnicový olej) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (mandľový olej) Oil*, Squalane (skvalen), Potassium Carbonate


*ingrediencie z kontrolovaného biologického pestovania, **vyrobené použitím bio ingrediencií, ***súčasť prírodných éterických olejov

99 % ingrediencií prírodného pôvodu; 4,9 % celkového obsahu ingrediencií je z biologického pestovania

Product Details

23051
2 položky

Tabuľka dát

Váha/gramáž/objem
150ml
Krajina pôvodu
Nemecko
Kozmetika/Certifikáty
100% Natural
BDIH Kontrolovaná prírodná kozmetika
VEGAN

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.