BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Marco - Tinktúra (Ambrosia peruviana) 2x50ml

27,30 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
Tinktúra Marco Ambrosia je určená na antiparazitárnu očistu čriev – primárne na vlasovce. Bylina sa tiež používa pri bolestiach hlavy a migrénach, ako tonikum na ukľudnenie nervového systému, pri neuralgických ťažkostiach, pri hystérii. Pomáha pri liečbe bronchitídy, astmy, pri liečbe chorôb z nachladnutia, pri bolestiach žalúdka, nepravidelnej menštruácii.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

TRADIČNÁ BYLINA JUŽNEJ AMERIKY NIELEN PROTI PARAZITOM.


Rastie v krovinatých útvaroch na vlhkých brehoch riek v pobrežných oblastiach, v andských údoliach a na okraji pralesa. Rastlinu používajú predovšetkým Indiáni v južnej časti pobrežnej oblasti Peru. Španielski dobyvatelia ju popísali nasledovne: „Rastú na nej žiarivé biele kvety, má teplé účinky a Indiáni ju vždy berú so sebou a na svojich cestách ju využívajú na liečbu rôznych ochorení.“ Používajú sa listy vo forme čaju, nálevu, tinktúry alebo vo forme mastičiek ako protizápalový a protireumatický liek, pri kŕčoch a pod.


Bylina vykazuje významnú antiparazitickú aktivitu predovšetkým proti vlasovcom. Parazity máme v sebe všetci, či sa nám to páči alebo nie. Najčastejšie sa do našich tiel dostanú s potravou, vzduchom - vdýchnutím vajíčok parazitov, či len obyčajným oliznutím prstov pri listovaní v knihe. Postupným zamorovaním ľudského tela získavajú parazity silu a stále viac zaťažujú v podstate všetky životné pochody a funkcie. Naše telo sa neustále snaží udržať zdravotnú rovnováhu, ktorá je samozrejme stálym atakom parazitov narušená. Pokiaľ nedochádza k zastaveniu množenia týchto votrelcov, po určitej dobe (roky) sa tento stav prejaví aj fyzicky. Návrat k zdravotnej rovnováhe je v túto chvíľu už zdĺhavý a tiež pomerne finančne náročný. Niekedy sa dokonca ani s vypätím všetkých možných prostriedkov návrat k zdraviu nepodarí a postihnutý človek umiera na rôzne ochorenia, na vzniku ktorých sa parazity celkom iste podieľajú. Do týchto ochorení spadá i toľko obávaná rakovina.


Bylina sa tiež používa pri bolestiach hlavy a migrénach, ako tonikum na ukľudnenie nervového systému, pri neuralgických ťažkostiach, pri hystérii. Pomáha pri liečbe bronchitídy, astmy, pri liečbe chorôb z nachladnutia, pri bolestiach žalúdka, nepravidelnej menštruácii. Šamani niektorých kmeňov ju dodnes používajú ako magickú a religióznu bylinu. Používa sa tiež pri príprave destilátu Absinth. Autorky (Ingrid Roth a Helga Lindorf) popisujú vo svojich publikáciách výskumy z posledných období, kde boli dosiahnuté sľubné výsledky pri liečbe ochorení typu RS, Parkinson a Alzheimer.


Vnútorné použitie:

U žien začíname so 6 kvapkami 2x denne, u mužov s 10 kvapkami 2x denne (podľa pocitov a hmotnosti). Príjemnejšie užitie je nakvapkať tinktúru do 1-2 dl vody alebo džúsu a vypiť. Možné je aj užívanie bez riedenia, vložiť do úst, podržať 30-60 sekúnd a následne prehltnúť s dúškom vody (pre silnejšie povahy).


Použitie na kožu:

Je možné potierať tinktúru priamo na kožu alebo ju zmiešať s kokosovým, ľanovým alebo iným panenským olejom.


Použitie do kúpeľa (rúk alebo nôh):

cca 20 kvapiek do 2 litrov vlažnej vody.


Použitie pri migréne:

Potierať spánky a kožu za ušami.


Marco môžeme používať dlhodobo bez časového obmedzenia, ale v odporúčaných dávkach.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

28320

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Odporúčané davkovanie
U žien začíname so 6 kvapkami 2x denne, u mužov s 10 kvapkami 2x denne
Obsah
100ml

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.