BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Lymfa - bylinné kapky (tinktura) 50 ml

6,55 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Slúži na rozprúdenie lymfy, prečistenie lymfatických ciest a normalizáciu funkcií lymfatických žliaz.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Lymfa (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný celkový (komplexný) extrakt z liečivých rastlín pre správnu mikrocirkuláciu. Slúži na rozprúdenie lymfy, prečistenie lymfatických ciest a normalizáciu funkcií lymfatických žliaz.


Zloženie tinktúry: veľjemný melasový etanol 40%, liečivé rastliny (byliny) - ihlica tŕnistá (Ononis spinosa), dvojzubec trojdielny (Bidens tripartita), jablčník obyčajný (Marrubium vulgare), gotukola (Centella asiatica), svízel.


Ihlica tŕnistá je bylina, ktorá sa radí k účinným diuretikom vďaka obsahu flavonoidov a ononidu. Ďalej obsahuje triterpénové zlúčeniny a malé množstvo silíc. Bol preukázaný jej vplyv na lymfatický systém, funkciu žliaz s vnútornou sekréciou (droga má estrogénne a kortikoidné pôsobenie). Podporuje aj metabolizmus. Dvojzubec trojdielny je využívaný na stimuláciu funkcie nadobličiek. V droge boli preukázané horčiny, triesloviny, silice a stopové prvky. Dvojzubec je účinným diuretikom a reguluje látkovú výmenu. Jablčník obyčajný obsahom flavonoidov a diterpénov patrí k veľmi univerzálnym drogám. Gotukola v zmesi slúži na rozprúdenie lymfatického systému. Na poruchy lymfatických žliaz sa tiež veľmi osvedčil lipkavec sýrový, ktorý tiež podporuje detoxikačnú činnosť pečene a obličiek.


Zdravotné tvrdenia týkajúce sa tejto zmesi liečivých rastlín vo formulácii predloženej Európskej komisii na schválenie (on hold): Normálna funkcia močových ciest – obličky. Vylučovanie. Normálny stav pokožky. Normálne trávenie. Antioxidant. Krvný tlak. Normálna hladina cukru v krvi. Mikrocirkulácia. Relaxácia a duševná a fyzická pohoda. Normálna funkcia dýchacieho systému. Normálna funkcia pečene a žlčníka. Liečenie. Normálna činnosť kardiovaskulárneho systému. Normálna činnosť cievnej sústavy. Ťažké nohy. Duševné zdravie, kognitívne funkcie. Osvieženie tela. Chuť do jedla. Pohlavné ženské zdravie. Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém.


Nariadenie ES 1924/2006 o zdravotných tvrdeniach a 1169/2011 o liečebných tvrdeniach nám neumožňuje na týchto stránkach uvádzať viac informácií k tejto liečivej rastline.


Viac informácií získate zo serióznych voľne dostupných zdrojov na internete a z kvalitnej literatúry.


Výrobca: Bylinné kvapky, s.r.o., ČR. Výživový doplnok - neriedená tinktúra s vysokým obsahom prírodných účinných látok z najkvalitnejších liečivých rastlín. Nenahrádza pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú dávku. Neskladujte na priamom slnku. Prípadný zákal nie je na závadu.


Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju. Z dôvodu obsahu alkoholu nie je výrobok vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky.


Doba užívania maximálne 3 týždne, potom musí nasledovať týždenná prestávka.


Odporúčanie

zmes neužívať dlhodobo (ihlice tŕnistá vyplavuje z organizmu niektoré minerály)

zvýšte prísun tekutín



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Bylinne Kapky
42571
2 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Odporúčané davkovanie
3x denne 20 kvapiek. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Obsah
50ml
Podľa použitia
Lymfatický systém

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.