BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

MyCyst - bylinné kvapky (tinktura) 50 ml

6,55 €
S DPH
Nie je skladom, pokiaľ máte záujem o bližšie informácie o naskladnení, neváhajte nás kontaktovať - Kontakt
pre normálny stav urogenitálneho systému žien.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

MyCyst (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný celkový (komplexný) extrakt pre normálny stav urogenitálneho systému žien. Podporuje remisiu myómov svalu maternice a cýst na vaječníkoch. Pôsobí aj pri hyperplázii maternice a endometrióze. Používame aj pri cystách v prsiach.


Na nastolenie hormonálnej rovnováhy odporúčame užívať zároveň tinktúru Drmek.


Liek s najväčšou pravdepodobnosťou nebude pôsobiť u žien používajúcich hormonálnu antikoncepciu alebo hormonálnu substitučnú liečbu).


Zloženie tinktúry: velejemný melasový etanol 40%, liečivé rastliny (byliny) - žeriav vtáčí kvet (Sorbus aucuparia), nechtík lekársky (Calendula officinalis), alchemilka žltozelená (Alchemilla xanthochlora), praslička roľná (Equisetum , pakost smrdutý (Geranium robertianum), hluchavka biela (Lamium album).


Syntetické estrogény obsadzujú estrogénové receptory na dlhú dobu, môže sa jednať až o 3 mesiace od ich posledného použitia. Po uplynutí tejto doby je možné receptory obsadiť ďaleko bezpečnejšími, jemnejšie pôsobiacimi fytoestrogénmi z kvetu žeriava vtáčieho (plody tohto stromu žiadne fytoestrogény neobsahujú). Nechtík lekársky pôsobí proti nekontrolovanému deleniu buniek. Pôsobí na nežiaduce procesy v ženských orgánoch, upravuje menštruáciu, harmonizuje problémy v menopauze, hojí sliznice aj pokožku - napr. sliznice pri gynekologických ťažkostiach. Priaznivo ovplyvňuje činnosť pečene a žlčníka. Alchemilka žltozelená obsahuje fytoestrogény. Praslička rolní obsahuje značné množstvo organického kremíka. Kremík prispieva k regenerácii slizníc vrátane maternice a vaječníkov. Smil piesočný pôsobí na problémy pankreasu, pečene a žlčníka. Pečeň je dôležitým orgánom pre deaktiváciu syntetického prípadne aj telu vlastného estrogénu. Kakost smrdutý pôsobí proti novotvarom. Hluchavka biela harmonizuje hormonálny systém žien a pôsobí na sliznice pri gynekologických problémoch.


Zdravotné tvrdenia týkajúce sa tejto zmesi liečivých rastlín vo formulácii predloženej Európskej komisii na schválenie (on hold): Osvieženie tela. Imunita. Stres a námaha. Normálna funkcia pečene a čriev. Normálna funkcia dýchacieho systému. Normálny stav pokožky, hojenie rán. Normálna činnosť cievnej sústavy. Ťažké nohy. Antioxidant. Kĺby – flexibilita. Nervová rovnováha - upokojenie - relaxácia. Normálny stav vlasov a nechtov (mineralizácia). Normálna funkcia močovej sústavy. Normálny stav kostí a kĺbov. Riedenie. Vylučovanie. Normálna činnosť kardiovaskulárneho systému – pružnosť. Normálna činnosť urogenitálneho systému žien. Sexuálne zdravie. (Pred) menštruačný komfort. Trávenie - chuť do jedla. Vylučovanie vody z organizmu.


Nariadenie ES 1924/2006 o zdravotných tvrdeniach a 1169/2011 o liečebných tvrdeniach nám neumožňuje na týchto stránkach uvádzať viac informácií k tejto liečivej rastline.


Viac informácií získate zo serióznych voľne dostupných zdrojov na internete a z kvalitnej literatúry.


Výrobca: Bylinné kvapky, s.r.o., ČR. Výživový doplnok - neriedená tinktúra s vysokým obsahom prírodných účinných látok z najkvalitnejších liečivých rastlín. Nenahrádza pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú dávku. Neskladujte na priamom slnku. Prípadný zákal nie je na závadu.


Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju. Z dôvodu obsahu alkoholu nie je výrobok vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky.


Odporúčaná doba užívania na dosiahnutie remisie je 6 týždňov (3 balenia), vhodné kontrolné premeranie veľkosti novotvaru a ďalej užívať podľa potreby až do úplného vymiznutia.


Poznámka k cene výrobku - cena za 100 ml tinktúry: 308 Sk.


OVZ-35.1-21.02.2014-19063



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Bylinne Kapky
42592

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Odporúčané davkovanie
3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju. Z dôvodu obsahu alkoholu nie je výrobok vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky.
Obsah
50ml
Podľa použitia
Cysty, myómy

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.