BIO a RAW produkty z ekologického hospodárstva : obchodBIOKde nás nájdete

Nosové dutiny kvapky (tinktúra) 50 ml

6,55 €
S DPH
Posledné kusy v sklade
2 položky
Nosné vedľajšie dutiny (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný celkový (komplexný) extrakt z liečivých rastlín pre normálnu činnosť dýchacieho systému, normálny stav slizničných buniek, pre normálne funkcie imunitného systému a na čistenie slizníc.
Množstvo

  • Tovar skladom odosielame do 48 hodín Tovar skladom odosielame do 48 hodín
  • Doprava zadarmo pri nákupe od 69€ Doprava zadarmo pri nákupe od 69€
  • Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní Možnosť vrátenie alebo výmeny do 14 dní

Nosné vedľajšie dutiny (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný celkový (komplexný) extrakt z liečivých rastlín pre normálnu činnosť dýchacieho systému, normálny stav slizničných buniek, pre normálne funkcie imunitného systému a na čistenie slizníc.


Zloženie tinktúry: velejemný melasový etanol 40%, liečivé rastliny (byliny) - právenka latnatá (Andrographis paniculata), čierny bez plod (Sambucus nigra), divozel veľkokvetý (Verbascum densiflorum), železník lekársky (Verbena , blahovičník (eukalyptus) guľatoplodý (Eucalyptus globulus) - obsahuje cineol.


Zdravotné tvrdenia týkajúce sa liečivých rastlín obsiahnutých v tejto zmesi vo formulácii predloženej Európskej komisii na schválenie (on hold): Normálna funkcia dýchacieho systému - imunita. Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém. Prečistenie. Antioxidant. Normálna hladina cukru v krvi. Normálne trávenie a činnosť pečene, prečistenie. Normálny stav kĺbov. (Pred) menštruačný a menopauzálny komfort. Prirodzená obranyschopnosť, odolnosť. Normálna funkcia obehovej sústavy. | Vylučovanie vody z organizmu. Kontrola telesnej hmotnosti. Antioxidant. Normálna funkcia dýchacieho systému. Normálna hladina glukózy v krvi. Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém. Čistenie - vylučovanie. | Normálna funkcia dýchacieho systému. Normálne trávenie. Normálny stav slizničných buniek. Normálna činnosť močového mechúra a obličiek. Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém. Normálna činnosť hltana a dýchacích ciest. | Dojčenie. Normálna funkcia dýchacieho systému. Antioxidant. Normálna funkcia črevného traktu. Normálny stav kĺbov. (Pred) menštruačný & menopauzálny komfort. Prirodzená obranyschopnosť - odolnosť. Normálny stav pokožky. Normálna funkcia žlčníka. | Normálne trávenie. Osvieženie tela. | Normálna funkcia dýchacieho systému. Normálna funkcia imunitného systému v dôsledku antimikrobiálnej aktivity. Normálny stav svalov a kĺbov. Normálna hladina glukózy v krvi.


Nariadenie ES 1924/2006 o zdravotných tvrdeniach a 1169/2011 o liečebných tvrdeniach nám neumožňuje na týchto stránkach uvádzať viac informácií k tejto liečivej rastline.


Viac informácií získate zo serióznych voľne dostupných zdrojov na internete a z kvalitnej literatúry.


Výrobca: Bylinné kvapky, s.r.o., ČR. Výživový doplnok - neriedená tinktúra s vysokým obsahom prírodných účinných látok z najkvalitnejších liečivých rastlín. Nenahrádza pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú dávku. Neskladujte na priamom slnku. Prípadný zákal nie je na závadu.


Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju. Z dôvodu obsahu alkoholu nie je výrobok vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky.



Podľa NARIADENIEA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) Č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách, nesmieme pri produktoch ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných overených zdrojov na internete, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Ďakujeme za porozumenie.


Správnosti a aktuálnosti informácií o produktoch na našich webových stránkach venujeme najvyššiu starostlivosť. Predpisy pre výrobu potravín sú však neustále aktualizované a tak môžu nastať zmeny v uvádzanom zložení potravín, obsahu živín či alergénov apod. Vždy by ste si mali prečítať etiketu na výrobku a nespoliehať sa iba na informácie poskytnuté na internetových stránkach.


Tieto informácie sú podávané len pre osobné použitie.

Product Details

Bylinne Kapky
42595
2 položky

Tabuľka dát

Krajina pôvodu
Česká republika
Odporúčané davkovanie
3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju. Z dôvodu obsahu alkoholu nie je výrobok vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky.
Obsah
50ml
Podľa použitia
Plynatosť
Trávenie
Zápcha

Ak chcete poslať komentár, musíte byť prihlásený!

Momentálne nie sú žiadne recenzie zákazníkov.

Produkty v rovnakej kategórii


Značky

Značky, ktoré u nás nájdete

V našom obchode ponúkame rôzne značky tej najlepšej kvality. Pokiaľ neviete akú si vybrať, alebo skôr aký produkt, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás. Všetky značky.
Annemarie Borlind
Bauckhof
Benecos
Berief
Bio4you
Biobon
Bioharmonia
Biomila
Biona
country life

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.